Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Trump az évértékelőjében elég szépen kiosztotta a bevándorláspártiakat

2019. február 6. 07:38

Évet értékelt az amerikai elnök.

Donald Trump amerikai elnök kedd esti beszédének leghangsúlyosabb része az illegális bevándorlásról, az USA déli határára tervezett fal felhúzásáról, és az ezt gátoló „kormányzati leállásról” szólt. Mint fogalmazott: a falat mindenképp fel kell építeni, s ebben számít a Demokrata Párt együttműködésére. Az elnök szerint már tarthatatlan a mexikói határnál kialakult helyzet, ezért felszólította a törvényhozókat, hogy állapodjanak meg a finanszírozáshoz szükséges összeg és a déli határbiztonság megteremtésének megszavazásában.

Itt az ideje, hogy a kongresszus megmutassa a világnak: elkötelezett az illegális migráció megállítása iránt”

– mondta Trump, emlékeztetvén mindenkit, hogy már csak 10 nap van hátra a kormányzat teljes működésének biztosításához szükséges újabb szavazásig.

Fotó: AFP

Szerinte az illegális bevándorlás árát a tisztességesen dolgozó amerikai polgárok fizetik meg részben munkahelyük elvesztésével, részben pedig a közbiztonság romlásával. Trump hangsúlyozta: az illegális bevándorlókkal emberkereskedők és fiatal nőket futtató bűnözők érkeznek az Egyesült Államokba, egyúttal utalt arra is, hogy (elsősorban New Yorkban) olyan bűnbandákat számoltak fel, melyeknek tagjai illegálisan tartózkodtak az országban. Ezért az amerikai elnök szerint

A bevándorlási politika rendezése morális kötelezettség is.”

Az amerikai elnök évértékelőjében nem csak a bevándorláspártiak kapták az ívet. Bernie Sanders és a szocialisták is „foghatták a fejüket”.

Amerika a szabadságra és a függetlenségre, nem pedig a kormányzati kényszerítésre, túlsúlyra és a kontrollra épült. Mi szabadnak születtünk, és szabadok is maradunk”

– hangoztatta Trump.

Az amerikai elnök beszédének másik hangsúlyos része Észak-Koreáról szólt. Trump elmondta: február 27-én és 28-án fog találkozni ismét az észak-koreai vezetővel, Kim Dzsongunnal.

Ha nem engem választottak volna meg az Egyesült Államok elnökének, akkor ma nagy háborúban állnánk Észak-Koreával”

– hangoztatta Trump.

Az amerikai elnök szót ejtett Izraelről – hogy tudniillik Washington Jeruzsálemet ismerte el az ország fővárosának, majd kitért a venezuelai helyzetre is –, mondván: az USA Juan Guaidó ellenzéki politikust tartja a dél-amerikai ország legitim vezetőjeként. Venezuela után Donald Trump kitért Szíriára és Afganisztánra is. Az elnök kifejtette: az amerikai kormány felgyorsítja erőfeszítéseit, hogy kivonja katonáit Szíriából és Afganisztánból, mert az olyan nagyszerű országok, mint az Egyesült Államok „nem folytathatnak végeérhetetlen háborúkat”. Trump ugyanakkor leszögezte: a csapatkivonástól függetlenül az Egyesült Államok továbbra is mindent megtesz azért, hogy

megsemmisítse az Iszlám Állam maradványait”.

Fotó: AFP

Donald Trump szerint „az amerikai vagyon meglopásának véget kell vetni”, ezzel arra utalt, hogy Kína nemcsak tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat, hanem eltulajdonítja az amerikai szellemi tulajdont is.

Az amerikai elnök a belpolitikai témákat tekintve pedig elmondta: kétpárti egyetértéssel folytatott politizálást a kábítószer-fogyasztás társadalmi válságának megoldása, az agrárreform és az elavult amerikai infrastruktúra megújítása ügyében. Bejelentette azt is, hogy a tervezett új egészségbiztosítási törvény tárgyalásakor „prioritás” az érvényben lévő törvény egyes elemeinek megőrzése, és felkéri majd a kongresszust a kiterjesztett abortusztörvény felülvizsgálatára.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

Allahot éltette egy fekete férfi egy müncheni templomban

Mindez a húsvéti mise alatt történt. Az emberek bepánikoltak és kisebb káosz alakult ki.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére