Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Trump csattanós pofont osztott az abortuszpártiaknak

2017. október 4. 21:53

WASHINGTON, 21:53

Az Egyesült Államok képviselőháza elfogadta azt a törvényt, amely betiltja a 20 hetes terhesség utáni abortuszokat.

Donald Trump már kampányában is belebegtette, hogy komoly változások jöhetnek az egészségügyben, az ígéreteket pedig konkrét tettek követik, kedden ugyanis megszavazta a képviselőház azt a törvényt, amelynek értelmében a 20. hét után tilos abortuszt végezni az ország területén – írja a The Independent. Két eset képez ez alól kivételt:

  1. ha az édesanya veszélyeztetett terhes,
  2. ha a fogantatás nemi erőszak vagy vérfertőzés útján történt.

A Trump-adminisztráció közleményben örömét fejezte ki aziránt, hogy a ház elkötelezett az élet védelme érdekében. A képviselőház 237 igen, és 189 nem szavazattal fogadta el a törvényjavaslatot. A republikánus többség frakcióvezetője, Kenny McCarthy a következőképp nyilatkozott a törvényről:

Ez a törvény megvédi azon gyermekeket, akik a tudomány szerint is éreznek fájdalmat. Esélyt adunk nekik, hogy felnőjenek és boldog életet éljenek. Ez a kötelességünk: hogy megvédjük azokat, akik nem tudnak magukért felszólalni.”

Az Obama-adminisztráció által támogatott, erősen abortuszpárti Planned Parenthood szervezet szerint a törvényjavaslat veszélyes, amely egyedül azt a célt szolgálja, hogy megvonja a nőktől a biztonságos, törvényes abortusz lehetőségét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

amerika, london, párizs

Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF) szerződést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Szocsiban, a Valdaj vitaklub tanácskozásán. Putyin szerint az USA ki akarja szorítani Oroszországot a világ energiapiacairól, és nagyrészt ezt a célt szolgálják az oroszellenes amerikai lépések.

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

amerika, london, párizs

A Központi Hírszerző Ügynökség vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

közeleg a tél

Hét éve nincsenek korrupciós ügyek és ebből származó botrányok a fővárosban - mondta Tarlós István főpolgármester a Magyar Időknek nyilatkozva.

Megdöbbentő, hogy mivel támadják Donald Trumpot

Ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt a Fehér Ház kabinetfőnöke, de most megtette, mert tűrhetetlennek tartja az amerikai elnök ellen indított legújabb hadjáratot.

A cseh Trump nem támogatja az EU föderális átalakítását

Ma kezdődik a két napon át tartó cseh parlamenti választás. Andrej Babis, a hétvégi cseh képviselőházi választások megnyerésére esélyesének tartott ANO mozgalom elnöke az utolsó, csütörtöki televíziós vitában elutasította az európai integráció elmélyítését, és az euró bevezetését Csehországban.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Dübörög a Soros-terv, miközben börtönbüntetésre ítélték Gyurcsány titkosszolgálati emberét. Továbbá jó hír, hogy Budapest 2019-ben nagy presztízsű csúcskonferenciát rendezhet. Indul a nap a 888-on, tartsatok velünk!

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

amerika, london, párizs

Nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség Harvey Weinstein ellen. Valaki szexuális zaklatás vádjával tett feljelentést "ellene".

Módosult az osztrák választások végeredménye

A levélszavazatok beérkezése után a szocdemek szerezték meg a második helyet, alig 1 százalékkal az FPÖ előtt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére