Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Trump a demokratákról: nem látják a bűnözést és a kábítószert, csak 2020-ra figyelnek, de úgysem fognak nyerni

2019. január 20. 19:00

A demokraták mindent elkövetnek, hogy betóduljanak az illegális bevándorlók az országba.

A demokraták a fal felépítésére szánt pénz miatt megakadályozták az amerikai költségvetés elfogadását, ezért nem jut pénz az állami fenntartású intézmények működtetésére. A vita összesen 5,7 milliárd dollárról szól, tehát amennyibe a fal felépítése kerülne. A bevándorláspárti Demokrata Párt hivatalosan azért nem szeretné a fal felépítését, mert szerintük nincs is bevándorlási válság, valamint véleményük szerint a fal nem jelent megoldást. 

Trump viszont a fallal szeretné megakadályozni a tömeges illegális bevándorlást, amely jelenleg komoly probléma: havonta mintegy 50 ezer embert fognak el a hatóságok az Egyesült Államok déli határain, akik illegálisan akartak az országba érkezni. Emellett az elnök a fallal meg szeretné akadályozni a fegyverek és drogok illegális behozatalát is.

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben bírálta a házelnököt, amiért az visszautasította a szombaton tett kompromisszumos javaslatát a részleges kormányzati leállás feloldására. 

Nancy Pelosi olyan irracionálisan viselkedett és oly mértékben baloldalra ment, hogy immár hivatalosan is radikális baloldalivá vált. Oly mértékben azonosult pártja balosaival, hogy elvesztette az önkontrollját"

– fogalmazott vasárnap reggeli Twitter-bejegyzésében az amerikai elnök.     

Egy másik bejegyzésében hozzátette: a házelnök és a demokraták még azelőtt elutasították a javaslatát, mielőtt elmondta volna.

Nem látják a bűnözést és a kábítószert, csak 2020-ra figyelnek, de úgysem fognak nyerni"

– utalt a 2020-ban esedékes elnökválasztásra. 

Trump azt is megemlítette, hogy egy közvélemény-kutatás szerint a spanyol ajkúak körében a támogatottsága 19 százalékkal emelkedett, most 50 százalékos.

Ez azért van, mert ők mindenki másnál jobban ismerik a helyzetet a határon és biztonságot akarnak, ami csak fallal teremthető meg"

– írta egy harmadik mikroblog-bejegyzésben Trump. 

Az elnök szombaton délután a Fehér Házban – egy állampolgársági eskütétel után – elmondott rövid beszédében tett javaslatot a demokratáknak a részleges kormányzati leállás feloldására. Azt indítványozta, hogy az amerikai-mexikói határra építendő fal költségeinek megszavazása és ezzel a részleges kormányzati leállás feloldása érdekében három évvel meghosszabbítanák a mintegy 700 ezer, úgynevezett DACA-fiatal védelmét szolgáló programot.     

A DACA-fiatalok – vagy ahogyan az Egyesült Államokban nevezik, az "álmodozók" nemzedéke – azok a fiatal emberek, akiket illegális bevándorló szüleik még kiskorúként hoztak az Egyesült Államokba, ahol iskolába jártak, munkát vállalnak, és ha részt vesznek a DACA-programban, akkor törvényesen vállalhatnak munkát és mentesülnek a kitoloncolástól, illetve bizonyos idő után állampolgárságért is folyamodhatnak. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére