Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

2017. november 23. 17:28

Van egy kis disszonancia a pártelnök, Vona Gábor és az elnökhelyettes, Toroczkai László között.

A balliberális klubelit legviccesebb megmondóembere, Havas Henrik könyvet ír a Jobbik pártelnökéről. A portré már nagyban készül, egy-két részlet ki is szivárgott a hősi eposzból.

Például az, hogy a Vona Gábor vezette Jobbik összefoghat az LMP-vel és a Momentummal.

Korábban a párt vezetői azt hangoztatták az ellenzéki és a jobbikos lakájmédia platformjain: a Jobbik önállóan indul, és egyedül nyeri meg a választásokat. Aztán jött Vona castingja a zsidónegyedben fészkelő Spinoza Házban, ahol "valamiért" épp a párt antiszemita múltjára, és az ebből eredő hitelességvesztésére nem derült fény.

Most pedig itt van Havas Henrik könyve, amiből valamiért kedden pont az a rész szivárgott ki, hogy Vona hajlandó összefogni az LMP-vel és a Tornából Felmentettek Társaságával.

Jött is rögtön a lakájmédia, alá is kérdezett a dolognak – magánál az Elnök Úrnál. Vona eleinte kerülgette a forró kását, de aztán mindenkinek leesett: a törzsszavazói bázis szétverése után nem maradt más, mint a szövetségkeresés – immár a Nagykörúton belül.

"Az Orbán-kormány leváltásának ez az ára. [...] Adott esetben, mint egy lehetőség, felmerülhet. [...] Nem ez a forgatókönyv, de nyitottnak kell lennünk egy koalícióra. [...] Adott parlamenti matematikai szituációban hajlandóak vagyunk"

mondta Vona Gábor a Lánchíd Rádiónak. Nyilván nem kell luxusfeleségnek lenni ahhoz, hogy felismerjük: itt bizony összeköltözésről van szó.

A gond csupán annyi, hogy erről épp a párt alelnöke nem tud.

Forrás: Facebook

Toroczkai ugyanis szerdán azt posztolta a Facebookra: ő egészen biztosan nem lesz egy Jobbik-LMP-Momentum által alkotott kormány tagja. Bár hozzáteszi, hogy a párt elnökségi ülésén nem született erről döntés, azért emlékezzünk, a pártelnök és az alelnök között nem ez lenne az első csörte.

Gondoljunk csak a Jobbik által meg nem szavazott, a kényszerbetelepítést megakadályozó alaptörvény-módosításra, a Vona által támogatott mecsetépítésekre, a Budapest Pride-ra, valamint a hanuka alkalmából küldött üdvözletre.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

spring is coming

Egy, a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be "orrvérzésig" a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük.

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

spring is coming

Vasárnap Nagykőrösön tartott kampányrendezvényt a Jobbik, de az előadásra szinte senki sem volt kíváncsi.

Megkéselte tanárát egy 7 éves diák Németországban

Már korábban is sok baj volt vele, de a hatóságok nem tettek semmit.

Orbán Viktor is üzent a rendkívüli hóhelyzet miatt

A miniszterelnök a rendkívülinek számító időjárási helyzet miatt ellátogatott az operatív törzs budapesti központjába, melyről egy videó is felkerült a Facebook-oldalára.

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nem állt le, bár egyre több területet vesztenek el, egyes embereket még mindig könnyen tudnak mozgósítani szerte Európában.

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

amerika, london, párizs

Bécsi iszlám vezető ismerte el, hogy az integráció nem működik. Az Echo TV Informátor című műsora az osztrák fővárosban készített interjút a bécsi iszlám szövetség első emberével, aki őszintén beszélt arról, hogy már Bécsben is kialakultak párhuzamos társadalmak. Az oknyomozó műsornak sikerült bejutni Ausztria egyik legnagyobb mecsetébe is, ahol péntekenként ötezer muszlim imádkozik.

Íme a hosszú hétvége legcukibb és legmeghatóbb videója!

Egy székely kislány szaval gyönyörűen és büszkén, mindenkinek érdemes látnia, hallania!

A többség szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz

A többség szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz

amerika, london, párizs

A németek döntő többsége egyetért Horst Seehofer azon kijelentésével, miszerint az iszlám nem tartozik Németországhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére