Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

2017. november 23. 17:28

Van egy kis disszonancia a pártelnök, Vona Gábor és az elnökhelyettes, Toroczkai László között.

A balliberális klubelit legviccesebb megmondóembere, Havas Henrik könyvet ír a Jobbik pártelnökéről. A portré már nagyban készül, egy-két részlet ki is szivárgott a hősi eposzból.

Például az, hogy a Vona Gábor vezette Jobbik összefoghat az LMP-vel és a Momentummal.

Korábban a párt vezetői azt hangoztatták az ellenzéki és a jobbikos lakájmédia platformjain: a Jobbik önállóan indul, és egyedül nyeri meg a választásokat. Aztán jött Vona castingja a zsidónegyedben fészkelő Spinoza Házban, ahol "valamiért" épp a párt antiszemita múltjára, és az ebből eredő hitelességvesztésére nem derült fény.

Most pedig itt van Havas Henrik könyve, amiből valamiért kedden pont az a rész szivárgott ki, hogy Vona hajlandó összefogni az LMP-vel és a Tornából Felmentettek Társaságával.

Jött is rögtön a lakájmédia, alá is kérdezett a dolognak – magánál az Elnök Úrnál. Vona eleinte kerülgette a forró kását, de aztán mindenkinek leesett: a törzsszavazói bázis szétverése után nem maradt más, mint a szövetségkeresés – immár a Nagykörúton belül.

"Az Orbán-kormány leváltásának ez az ára. [...] Adott esetben, mint egy lehetőség, felmerülhet. [...] Nem ez a forgatókönyv, de nyitottnak kell lennünk egy koalícióra. [...] Adott parlamenti matematikai szituációban hajlandóak vagyunk"

mondta Vona Gábor a Lánchíd Rádiónak. Nyilván nem kell luxusfeleségnek lenni ahhoz, hogy felismerjük: itt bizony összeköltözésről van szó.

A gond csupán annyi, hogy erről épp a párt alelnöke nem tud.

Forrás: Facebook

Toroczkai ugyanis szerdán azt posztolta a Facebookra: ő egészen biztosan nem lesz egy Jobbik-LMP-Momentum által alkotott kormány tagja. Bár hozzáteszi, hogy a párt elnökségi ülésén nem született erről döntés, azért emlékezzünk, a pártelnök és az alelnök között nem ez lenne az első csörte.

Gondoljunk csak a Jobbik által meg nem szavazott, a kényszerbetelepítést megakadályozó alaptörvény-módosításra, a Vona által támogatott mecsetépítésekre, a Budapest Pride-ra, valamint a hanuka alkalmából küldött üdvözletre.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére