Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Több millió migráns bébi áraszthatja el Amerikát

2018. december 6. 19:02

Egy jogi kiskapu miatt automatikusan megkapják az amerikai állampolgárságot az illegális migránsoknak az USA területén megszületett gyermekei. Az eddig így állampolgárságot szerzett illegális bevándorlók közül jelenleg csak a kiskorúak 4,5 millióan vannak. Ezért igazából már csak a Soros-féle migrációszervezők leállításával fékezhető meg a migránsáradat.

Európa 2015 óta folyamatosan szembesül a szervezett és tömeges migráció több millió fős hullámaival, és ezt a napjainkban Amerika is elkezdte megtapasztalni a déli határainál.

Az illegális migrációnak az Amerikai Egyesült Államokat is elérő, a népvándorlással egyenértékű tömegessé válása ellen viszont jelentős részben a jogi akadályok miatt nem tud elég hatékonyan fellépni az amerikai kormányzat.

Az Amerika déli határa felé tartó migránskaravánok illegális migránsai közül például szinte mindenki joggal gondolhatja azt, hogy ha eléri az Egyesült Államok határát, akkor azzal már félig megfogta az Isten lábát, azaz szinte biztos, hogy idővel majd bejuthat az USA területére. Ha másként nem is, akkor majd a már amerikai területen megszületett gyermekeik révén sokan biztosan Amerikában maradhatnak.

Donald Trump amerikai elnök éppen ezért már több alkalommal is jelezte, hogy az amerikai jogrendben jelenleg meglévő migrációs törvények alkalmatlansága miatt az illegális migránsokra vonatkozó jogi szabályozás átalakítását fogja kezdeményezni a törvényhozásban. 

A problémát az okozza, hogy bár Amerika deklaráltan egy bevándorlóország, azonban az ország jelenlegi idegenrendészeti és migrációs jogszabályai, eljárásai gyakorlatilag nem alkalmasak a mostani szervezett és tömeges illegális migránsáradat megfelelő kezelésére, annak megfékezésére. 

Részben az okozza a gondot, hogy a korábbi és kisebb illegális bevándorlószámra kialakított eljárásrend szerint – a határon bűncselekményt elkövetőket kivéve – minden bevándorló úgy adhatta be a menedékkérelmét vagy a letelepedési kérelmét, hogy annak elbírálásáig az Egyesült Államok területén maradhatott. 

Másrészt pedig az is komoly gondot okoz, hogy a nyugati világban Kanada mellett az Egyesült Államok az egyetlen olyan ország, amely automatikusan amerikai állampolgárságot ad minden, a területén megszületett gyermeknek. 

A nagyrészt Közép- és Dél-Amerikából érkező illegális migránsok pedig kihasználják a migráns gyerekeket védő amerikai törvényi háttér teljes egészét. Ez pedig nagyrészt annak a lehetőségnek a kihasználását jelenti, hogy az illegális migránsoknak az amerikai területen született gyermekeinek járó automatikus amerikai állampolgárság révén a törvénytelenül bevándorolt szülők más és hosszabb ideig tartó elbírálás alá esnek, mint az egyesült államokbeli tartózkodást amerikai állampolgárságú gyermekek nélkül kérő migránsok. Ezeket a gyerekeket – az őket kísérő jogi kiskapu nyújtotta tartózkodási lehetőségre utalva – az amerikai sajtó előszeretettel hívja horgonybébiknek. 

Csak a 18 évesnél fiatalabb korosztályban 4,5 millió olyan amerikai állampolgár van, aki illegális bevándorlók amerikai területen megszületett gyermekeként kapta meg az amerikai állampolgárságát. Rajtuk kívül már több millió olyan felnőtt állampolgára van az USA-nak, akik illegális migránsok amerikai földön született gyermekeikként kaptak amerikai állampolgárságot. 

A becslések szerint a horgonybébikhez kötődés révén az USA területén maradt, de amerikai állampolgárságot nem kapott, azonban időközben a hatóságok látóköréből kikerült migránsok száma 10-20 millió fő közötti lehet. 

Az amerikai Kongresszusi Költségvetési Hivatal becslése szerint a 2017 és 2027 közötti időszakban minimum 600 ezer migráns horgonybébi megszületése várható, ami legalább 26 milliárd dolláros pluszköltséget jelent az Egyesült Államok költségvetése számára. 

Az amerikai jogi szabályozás elavultsága jó példa Európa számára is, hogy tenni kell valamit a határok védelmének fokozására és az illegális migráció leállítására. Az biztosan látszik, hogy az EU meglévő határvédelmi és idegenrendészeti szabályainak a mindenkitől megkövetelt betartása mellett el kell érni az illegális migráció szervezésének leállítását is. Ma már a hamis illúziókat kergető migránsok valóságra döbbentésétől, valamint az őket lelketlenül a migrációra csábító szervezőknek és embercsempészeknek a megfékezésétől várható a tömeges bevándorlás érezhető csökkenése.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Így hazudik az ellenzék: letagadják a nyilvánvalót

Így hazudik az ellenzék: letagadják a nyilvánvalót

kinyílott a pitypang

Kunhalmi megpróbálta megvédeni az agresszív párttársát, aki korábban telehazudta a baloldali médiát azzal, hogy őt a rendőrök leteperték. Azóta a kép némileg tisztult és kiderült, hogy az MSZP alelnökét természetesen senki nem teperte le, sőt, egyedül a rendőröket érte szóbeli inzultus a baloldali tüntetés során.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A legfontosabbak.

Mindössze egy évet kapott a Svédországban késelő, fiatalkorú migráns

Mindössze egy évet kapott a Svédországban késelő, fiatalkorú migráns

amerika, london, párizs

A svéd bíróság csupán egyéves börtönbüntetést szabott ki arra a 15 éves afgán migránsra, aki ok nélkül megkéselt egy 16 éves svéd állampolgárt.

Macron-ellenes gigatüntetés: itt vannak a rendőrség legdurvább visszaélései

Macron-ellenes gigatüntetés: itt vannak a rendőrség legdurvább visszaélései

amerika, london, párizs

Hasba lőttek egy fegyvertelen tüntetőt, másokat pedig arcon. Kerekesszékes tüntetőt raktak a sárba, hogy ne tudjon továbbmenni, majd a biztonság kedvéért még fel is borították. Így reagálnak Macronék a tüntetésre.

Az amerikai balliberális szavazók többsége nem büszke a szülőhazájára

Az amerikai balliberális szavazók többsége nem büszke a szülőhazájára

amerika, london, párizs

Egy 2018-as Gallup közvélemény-kutatás szerint rekordalacsony szintre süllyedt a hazájukra büszke amerikaiak száma. Legkevésbé büszkén a balliberális világnézetű, demokrata szavazók tekintenek hazájukra.

Lengyel lap: Orbán Viktor megfogalmazta Európa új jövőképét

Lengyel lap: Orbán Viktor megfogalmazta Európa új jövőképét

kétharmad

Orbán Viktor három fontos misszióra vállalkozott a rendszerváltás óta: 1989-ben kitágította az ellenzéki követelések körét, a 2011-es alapszerződéssel leszámolt a posztkommunizmussal, az idei tusványosi beszédében pedig megfogalmazta Európa új jövőképét - írta a Sieci lengyel konzervatív hetilap hétfőn.

Miért rasszista az Index?

Miért rasszista az Index?

piszkostizenkettő

Ma gondolkodjunk egy kicsit az előítéletekről. Szemléltetésnek az Index tegnapi interjúját citálom ide. Alaptételem a következő: a liberálisok ezerszer előítéletesebbek másoknál, hiszen csak hittételeik vannak, amelyekre állandóan meg akarnak feleltetni másokat.

Megölte 16 éves osztrák barátnőjét egy migráns Ausztriában

A késelés Steyr városában történt, a magyar határtól mindössze 166 kilométerre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére