Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Több millió migráns bébi áraszthatja el Amerikát

2018. december 6. 19:02

Egy jogi kiskapu miatt automatikusan megkapják az amerikai állampolgárságot az illegális migránsoknak az USA területén megszületett gyermekei. Az eddig így állampolgárságot szerzett illegális bevándorlók közül jelenleg csak a kiskorúak 4,5 millióan vannak. Ezért igazából már csak a Soros-féle migrációszervezők leállításával fékezhető meg a migránsáradat.

Európa 2015 óta folyamatosan szembesül a szervezett és tömeges migráció több millió fős hullámaival, és ezt a napjainkban Amerika is elkezdte megtapasztalni a déli határainál.

Az illegális migrációnak az Amerikai Egyesült Államokat is elérő, a népvándorlással egyenértékű tömegessé válása ellen viszont jelentős részben a jogi akadályok miatt nem tud elég hatékonyan fellépni az amerikai kormányzat.

Az Amerika déli határa felé tartó migránskaravánok illegális migránsai közül például szinte mindenki joggal gondolhatja azt, hogy ha eléri az Egyesült Államok határát, akkor azzal már félig megfogta az Isten lábát, azaz szinte biztos, hogy idővel majd bejuthat az USA területére. Ha másként nem is, akkor majd a már amerikai területen megszületett gyermekeik révén sokan biztosan Amerikában maradhatnak.

Donald Trump amerikai elnök éppen ezért már több alkalommal is jelezte, hogy az amerikai jogrendben jelenleg meglévő migrációs törvények alkalmatlansága miatt az illegális migránsokra vonatkozó jogi szabályozás átalakítását fogja kezdeményezni a törvényhozásban. 

A problémát az okozza, hogy bár Amerika deklaráltan egy bevándorlóország, azonban az ország jelenlegi idegenrendészeti és migrációs jogszabályai, eljárásai gyakorlatilag nem alkalmasak a mostani szervezett és tömeges illegális migránsáradat megfelelő kezelésére, annak megfékezésére. 

Részben az okozza a gondot, hogy a korábbi és kisebb illegális bevándorlószámra kialakított eljárásrend szerint – a határon bűncselekményt elkövetőket kivéve – minden bevándorló úgy adhatta be a menedékkérelmét vagy a letelepedési kérelmét, hogy annak elbírálásáig az Egyesült Államok területén maradhatott. 

Másrészt pedig az is komoly gondot okoz, hogy a nyugati világban Kanada mellett az Egyesült Államok az egyetlen olyan ország, amely automatikusan amerikai állampolgárságot ad minden, a területén megszületett gyermeknek. 

A nagyrészt Közép- és Dél-Amerikából érkező illegális migránsok pedig kihasználják a migráns gyerekeket védő amerikai törvényi háttér teljes egészét. Ez pedig nagyrészt annak a lehetőségnek a kihasználását jelenti, hogy az illegális migránsoknak az amerikai területen született gyermekeinek járó automatikus amerikai állampolgárság révén a törvénytelenül bevándorolt szülők más és hosszabb ideig tartó elbírálás alá esnek, mint az egyesült államokbeli tartózkodást amerikai állampolgárságú gyermekek nélkül kérő migránsok. Ezeket a gyerekeket – az őket kísérő jogi kiskapu nyújtotta tartózkodási lehetőségre utalva – az amerikai sajtó előszeretettel hívja horgonybébiknek. 

Csak a 18 évesnél fiatalabb korosztályban 4,5 millió olyan amerikai állampolgár van, aki illegális bevándorlók amerikai területen megszületett gyermekeként kapta meg az amerikai állampolgárságát. Rajtuk kívül már több millió olyan felnőtt állampolgára van az USA-nak, akik illegális migránsok amerikai földön született gyermekeikként kaptak amerikai állampolgárságot. 

A becslések szerint a horgonybébikhez kötődés révén az USA területén maradt, de amerikai állampolgárságot nem kapott, azonban időközben a hatóságok látóköréből kikerült migránsok száma 10-20 millió fő közötti lehet. 

Az amerikai Kongresszusi Költségvetési Hivatal becslése szerint a 2017 és 2027 közötti időszakban minimum 600 ezer migráns horgonybébi megszületése várható, ami legalább 26 milliárd dolláros pluszköltséget jelent az Egyesült Államok költségvetése számára. 

Az amerikai jogi szabályozás elavultsága jó példa Európa számára is, hogy tenni kell valamit a határok védelmének fokozására és az illegális migráció leállítására. Az biztosan látszik, hogy az EU meglévő határvédelmi és idegenrendészeti szabályainak a mindenkitől megkövetelt betartása mellett el kell érni az illegális migráció szervezésének leállítását is. Ma már a hamis illúziókat kergető migránsok valóságra döbbentésétől, valamint az őket lelketlenül a migrációra csábító szervezőknek és embercsempészeknek a megfékezésétől várható a tömeges bevándorlás érezhető csökkenése.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hatalmas ellenzéki tüntetés zajlik éppen, Soros György meg egy fehér egyszarvún lovagolt be Budapestre

Hatalmas ellenzéki tüntetés zajlik éppen, Soros György meg egy fehér egyszarvún lovagolt be Budapestre

kinyílott a pitypang

Tordai Bence élő videóját milliók nézik, Szél Bernadett és Hadházy Ákos már elfoglaltak több folyosót is a köztévében, és a brüsszeli intervenciós csapatok élén Soros György már bevonult Budapestre. Az ellenzékből kormány lett, az éljenző tömeg pedig már a Kossuth téren tobzódik.

Már jövőre elkészülhet az új genovai híd

Márciusban elkezdődik az építkezés, és 2019 végére új híd fog állni a Genovában leomlott Morandi híd helyén - jelentette be Danilo Toninelli olasz infrastrukturális és közlekedési miniszter kedden, miután nyilvánosságra hozták a hídépítési pályázaton nyertes cég nevét.

Belebukott a migránssimogatásba a belga kormányfő

Lemondott kedden Charles Michel belga kormányfő a parlament előtt mondott beszédében.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

kinyílott a pitypang

A magyar egészségügy tökéletes működéséről Varju László gyurcsányista politikus szerzett elévülhetetlen bizonyítékokat. Az MTVA-s pankrációja után azt állította, hogy "agyonverték", "komoly bordasérülést" is beképzelt magának, de a kellő hatás és a "jó" propagandafotók kedvvért még volt pofája a mentősök idejét is rabolni.

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

amerika, london, párizs

A Szent Péter-bazilika mellett egyéb keresztény templomok is szerepeltek a szomáliai migráns célpontjai között. Azt tervezte, hogy karácsonykor viszi véghez a robbantásokat.

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

kétharmad

A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére