Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Több migránst fog beengedni Brüsszel az EU-ba

2018. április 19. 11:38

BRÜSSZEL/BERLIN, 11:38

A migránsok Észak-Afrikából és a Közel-Keletről fognak érkezni.

A tagállamok önkéntes alapon azt vállalták, hogy 40 ezer áttelepítendő migránst fogadnak be, azonban az EU-s menekültügyi biztos, Dimitrisz Avramopulosz bejelentette, hogy Németország további több mint 10 ezer olyan migránst fogad be Észak-Afrikából és a Közel-Keletről, akik az EU-s áttelepítési program keretein belül érkeznek – írja a DW.

Ismét bebizonyosodott, hogy a német kormányra lehet számítani, ha nemzetközi szolidaritásról van szó – mondta Dimitrisz Avramopulosz a Berliner Morgenpost című lapban közölt interjúban.

Az EU-s program keretein belül legálisan, biztonságos úton juthatnak el a migránsok Európába. A projekt szerint 2019-ig 50 ezer migránst fogad be Európa. A többi EU-s tagállamba összesen 40 ezer migránst küldenek, ami azt jelenti, hogy a program elérte a célját, ezért azt tervezik, hogy bővítik a keretet.

Ezzel teljesítettük célunkat, és úgy tűnik, meg is haladjuk majd"

– mondta az uniós biztos.

Az EU 500 millió eurót biztosít a fogadó országok számára.

A Pro Asyl migránssimogató szervezet azonban még annak sem tudott örülni, hogy Németország további több mint 10 ezer illegális bevándorlót vállalt magára, azt kifogásolták, hogy miért csak ennyit.

Dimitrisz Avramopulosz az interjúban arra a kérdésre, hogy – az önkéntes áttelepítési programtól függetlenül – szükség van-e feltétlenül a menekültek tagállamok közötti szétosztását szabályozó kvótákra az EU tervezett új menekültügyi rendszerében, elmondta, hogy a lényeg a felelősségvállalás és a társállamok iránti szolidaritás felmutatása.

"Egyes tagállamok nagyon vonakodnak, kormányaik csak a hazai publikumra figyelnek, és nem Európára", de a bizottság megpróbálja meggyőzni ezeket a kormányokat – tette hozzá.

Hangsúlyozta, hogy júniusig megállapodásra kell jutni, mert a jelenlegi szabályozás, az úgynevezett dublini rendszer nem működik, és "nem nézhetjük tovább, hogy néhány tagállam egyedül viseli a terheket" – mondta Dimitrisz Avramopulosz, aláhúzva, hogy "nagyobb adag szolidaritásra van szükségünk".

A határellenőrzést nem adják fel

Mindezek ellenére a német kormány múlt héten jelentette be, hogy újabb hat hónappal meghosszabbítják az ellenőrzést Ausztriával közös határszakaszukon. A döntést "biztonság- és migrációpolitikai" okokkal indokolták.

Avramopoulosz viszont arról beszélt a vele készült csütörtöki interjúban, hogy az Európai Bizottság szeretné, ha Németország minél hamarabb megszüntetné a határellenőrzést, hogy a schengeni rendszer újra normálisan működhessen.

A 2015-ös migránsválság óta több mint 1 millió illegális bevándorló érkezett Németországba ellenőrizetlenül a Willkommenskultur nevében. A legtöbben 2016-ban Szíriából, Afganisztánból, Irakból és Eritreából indultak útnak Németország felé.

A migránsok és a biztonság miatt Németország nem mond le a határellenőrzésről

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Itt a VV-s ellenzék! Elvitték Hadházy Ákost!

Itt a VV-s ellenzék! Elvitték Hadházy Ákost!

piszkostizenkettő

Ma reggel felkeltem, megittam a kávémat és bekapcsoltam a laptopot. Lássuk, mi történt éjszaka a villában! Az emberben mindig marad egy kis rossz érzés, ha a kedvenceitől átmenetileg búcsút kell vennie. Rögtön egy tumultuózus jelenet kellős közepén találtam magam.

Legyen világos, az ellenzék nemzetbiztonságilag védett objektumot támadott meg

Legyen világos, az ellenzék nemzetbiztonságilag védett objektumot támadott meg

kinyílott a pitypang

Amíg a Soros-féle ellenzéki politikusok azon fáradoznak a teljes balliberális médiával karöltve, hogy áldozatként állítsák be magukat a tegnapi, MTVA-székházban előidézett erőszakos akciójuk kapcsán, addig fontos leszögezni, hogy nemcsak morális, hanem jogi értelemben is teljes félreértésben vannak.

Rogán: ez nem egy közép-afrikai ország, itt illik betartani a törvényeket

Az ellenzéket arra használja fel Soros György, hogy lejárassa Magyarországot, mert az akadályozza a milliárdos migrációs terveinek megvalósítását - mondta Rogán Antal. A Mi­nisz­ter­el­nöki Ka­bi­net­iro­dát ve­zető mi­nisz­ter Bayer Zsoltnak az Echo TV-ben látható mű­so­rá­ban arról is beszélt, hogy a törvények az ellenzékre is vonatkoznak, és hogy szomorú dolog, ha a demonstrációk lopásokkal párosulnak.

Senki sem tud úgy színlelni, mint Soros Hadházyja

Itt van egy videó arról, hogy Hadházy Ákos miként játszotta el a mártírt. A felvételeken jól látszik, hogy a "független" képviselő előbb földre veti magát, majd Szél Detti úgy próbálja meg fokozni a show-t, hogy azt üvöltözi: MEGÖLIK!

Feljelentették a közmédiát veszélyeztető elmeháborodottakat

Az országgyűlési képviselői jogaikra hivatkozva léptek be az MTVA épületébe vasárnap este ellenzéki politikusok, élükön Hadházy Ákossal. A volt LMP-s, most független képviselő először azt mondta információt akarnak kérni, majd azt hangoztatta, hogy be kell őket engedni a szerkesztőségbe, mert élőben akarják elmondani nyilatkozatukat.

Köpni-nyelni nem tudott Gyurcsány, amikor a 2006-os rendőrterrorról kérdezték

Köpni-nyelni nem tudott Gyurcsány, amikor a 2006-os rendőrterrorról kérdezték

kinyílott a pitypang

Gyurcsány az utóbbi napok demonstrációit felhasználva károg a magyarországi "diktatúra" miatt. A Vadhajtások azonban megkérdezte tőle, hogy ugyan ha most diktatúra van, mégis mi volt 2006-ban, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt?

Soros mind a tíz ujját megnyalta a mai köztévés provokáció után

Soros mind a tíz ujját megnyalta a mai köztévés provokáció után

kétharmad

13 ellenzéki képviselő éjszakázott a köztévé főhadiszállásán. Provokáció lett az ellenzéki elmebajból.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Erről szólhat a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére