Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kétharmad
 
 
 
 

Titkolózik a Jobbik, nem akarnak pofára esni

2017. október 13. 14:28

Úgy tűnik, kifulladt a Jobbik béruniós kampánya.

A Jobbik két hónapja kezdett aláírásgyűjtésbe a béruniós kezdeményezésük miatt. A párt képviselői több ízben is azt hangoztatták, hogy hatalmas az érdeklődés az ötlet iránt, ám valamiért mégis titkolják, mennyi aláírást sikerült összegyűjteniük.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Gyöngyösi Márton szeptember közepén a Magyar Idők megkeresésére annyit elárult, hogy online közel hétezren írták alá a kezdeményezést, az összesített adatokat szeptember végére ígérte.

A lap azóta újra megkereste a Jobbikot, de semmilyen tájékoztatást nem kapott arról, hogy hogy áll most az ügy.

A Jobbik tehát titkolja, mennyien írtak alá náluk.

Ez már csak azért is érdekes, mert a párt folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire sikeres kezdeményezés a bérunió.

Ahhoz, hogy az unió egyáltalán foglalkozzon ezzel a kérdéssel, ahhoz egy év alatt egymillió aláírást kellene összegyűjtenie, ami azt jelenti, hogy nem ártana már bőven százezer felett tartania a Jobbiknak ahhoz, hogy akárcsak egy kicsit is komolyan lehessen venni.

A bérunió egyébként nemcsak azért komolytalan, mert nem akarja elárulni a Jobbik, hogy mennyien támogatják, hanem azért is, mert több szakember egybehangzó véleménye szerint is megvalósíthatatlan.

Csath Magdolna szerint az egységes bérezés kialakításában az eltérő fejlettségi szint is akadályt jelent. A fejlettebb tagállamokban a vállalkozások már a munkaerő kiváltására alkalmas, bonyolult gépeket és technológiákat alkalmaznak, míg sok országban – köztük nálunk is – a cégek elsősorban az élőmunkára támaszkodnak. A fejlettebb technológiával rendelkező munkaadóknak kevesebb embert kell foglalkoztatniuk, akiknek így magasabb bért tudnak fizetni.

Lattmann Tamás átverésnek nevezte az ötletet, míg Boros Imre és Bogár László korábban arról beszéltek, hogy a bérunió ugyan jó cél, de úgy nem lehet elérni, ahogy azt a Jobbik szeretné, a kezdeményezés szerintük handabanda. Varga Mihály pedig arról beszélt, hogy adóemelést jelentene az ötlet.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

amerika, london, párizs

Boris Johnson volt brit külügyminiszter szerint "még van idő a Brexit megmentésére", de erre a brit kormány által minap kidolgozott stratégia nem alkalmas.

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

amerika, london, párizs

Az egyházi méltóságot aggodalommal tölti el, hogy a társadalom szóhasználata is egyre radikálisabb, és a határoknál megjelenő, menekülő emberek olyan színben tűnnek fel, mintha a németek jólétét fenyegetnék, amitől meg kell magukat védeniük. A bíborost hidegen hagyja, hogy amúgy a fenyegetés valós.

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

amerika, london, párizs

Egy friss jelentés szerint rosszak a jelenlegi brit gyerekkönyvek, ugyanis többségében fehér gyerekek szerepelnek benne és több feketét, valamint egyéb kisebbségit kellene bennük szerepeltetni.

Orbán Viktor megérkezett Izraelbe

Orbán Viktor megérkezett Izraelbe

kétharmad

A magyar miniszterelnök közösségi oldalán jelentkezett, hogy megérkezett Tel-Aviv-ba, hogy megkezdje kétnapos izraeli látogatását.

A barlangban rekedt thai gyerekek végre hazatérhetnek a családjukhoz

A barlangban rekedt thai gyerekek végre hazatérhetnek a családjukhoz

bulvár

A thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből kimentett gyermekek egyhetes kórházi kezelést követően hazatérhetnek szüleikhez - közölte Patcsanivan Inta klinikai pszichológus szerdai sajtótájékoztatóján, amely egyben a fiúk kimentését követő első nyilvános szereplése is volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Balliberálisok bűnei: a tömegsport leépítése

Álljon itt ez a kis történet azért, hogy az utókor és a mostani fiatalság tudjon arról, hogy a rendszerváltáskor az akkori hatalmat birtoklók, a mostani MSZP-hez köthető személyek, illetve a mostani liberálisok (LMP, Momentum, MLP, PM) elődei, az SZDSZ-es holdudvar hogy verte, lopta szét és semmisítette meg a magyar sportéletet nagyját.

889
Olaszország vs. migránstaxizó NGO-k: háború a Földközi-tengeren

Olaszország vs. migránstaxizó NGO-k: háború a Földközi-tengeren

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok továbbra sem engedik kikötni az NGO-k mentőhajóit az olaszországi partoknál. Ezt a migránstaxizó civil szervezetek újabban hazugságokkal és lejáratással próbálják megtorolni. Politikai háborúvá látszik fajulni a helyzet az olasz kormány és az NGO-k között.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére