Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Tisztelt Sargentini Asszony!

Megadja Gábor

2018. december 18. 16:20

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Arról van szó, hogy megszólalt a mostani tüntetések ügyében, és már csak az Ön megszólalására vártunk, mert hiányzott a kollekcióból. A többi ismerős arcot már mind láttuk, de Ön végre kellő súlyt ad az igazságunknak: mégpedig annak, hogy mindig pontosan ugyanaz a banda szeretne itt felfordulást, és még ha néha – kínkeservesen – fel is tudnak vonultatni néhány új arcot, a megbízó mindig ugyanaz.

Eltekintenék attól a ténytől, hogy Ön hazudozik – fizetés nélküli túlórákról ír –, mert Ön és az Önhöz hasonlók mindig hazudoznak. Ami viszont érdekesebb, az az, hogy kiemelte: Orbán nem akarja beengedni a migránsokat. Nocsak! Eddig amikor a magyar kormány azt mondta, hogy Magyarország elítélése a bevándorláspártiak bosszúja, azzal védekezett, hogy ennek semmi köze a bevándorlás témájához. Akkor miért kifogásolja azt, hogy egy szuverén ország miniszterelnöke nem akar bevándorlókat? Nem is szólva arról, hogy ezt a miniszterelnököt ebbéli döntésében nemegyszer erősítették meg a magyar választópolgárok.

Amikor konkrét ügyekre kéne rátérni, Ön és az Önhöz hasonlók mindig azt mondják, „rendszerszintű“ a demokrácia problémája Magyarországon. Ez egy meglehetősen silány eszköz az Önhöz hasonló karrierista és meglehetősen buta ideológusok tárházában arra az esetre, amikor a fellegekben való brüsszelita sétából vissza kéne térni a földre.

Ön a „rendszerszintű“ probléma, mert megjelenít mindent, ami hibádzik a mai kontraszelektált brüsszelita elitben. Hazug, képmutató nímandok a kádertemető kényelmében, akik egy magyarországi tüntetéssorozat miatt azonnal fölújítanák a szívüknek oly kedves kommunista kirakatpereket, miközben egy szavuk sincs arra, hogy Brüsszelben ütik-vágják a bevándorlásellenes tüntetőket. (Idehaza meg épphogy forró kakaóval nem kínálják meg őket a rendőrök, miközben a tüntetők dobálják őket.) A saját visszataszítóan ocsmány üvegpalotáikban a Mos Eisley-n talán elhitetik a többi buboréklakóval, hogy itt katasztrófa történik, azonban sajnálatos módon a magyar emberek többsége teljesen tisztában van vele, hogy a műsor csak pályázati anyag a Csicska-Majdan Meryl Streep címére. A trash-reality műfajban eddig viszonylag gyenge alakítások egészen jó közepessé váltak, így a filmalap minden bizonnyal megfontol egy válogatást. Vitamin Áky hattyúhalála után Leslie Crow is vérszemet kapott, megpróbálta eljátszani, hogy agyba-főbe verték, csontjai törtek, majd az orvosi vizsgálat megállapította, hogy ez, kérem, lófasz esti fénnyel.

Az előadás producere volt a függetlenobjektív média, amely demonstrálva függetlenségét és objektivitását, az elcsöppenésig lelkendezve próbálta feltupírozni a pancserforradalmat.

Ám ahhoz, hogy ezt megértse, valami kapcsolat kéne a létező választópolgárokkal. Akkor talán azt is megértené, miért tüntetnek a bevándorlás ellen Brüsszelben.

Azt pedig mi értjük, hogy arról miért hallgat.

Önök a választókra nem úgy tekintenek, mint akiktől a felhatalmazásukat kapják, hanem mint elhárítandó akadályokra. Azért szokták szavaztatás esetén is azt a módszert alkalmazni, hogy „ha hatos, én nyertem, ha 1-5, újra dobhatsz“.

A múltkor nehezményezte, hogy nem jöhet ide nyaralni, mert nem látjuk szívesen. Nos, tényleg nem látjuk szívesen, de ha mégis itt nyaralna, illedelmesen leszarnánk. De ugyan miért akarná egy ilyen borzalmas diktatúrában eltölteni a vakációját? Ruccanjon ki az egzotikus Molenbeekbe, mártózzon meg a kulturális sokszínűségben, majd lelkendezzen róla tweetekben a zöld-komcsi cimboráinak.

És már csak az maradt, hogy valami szépet is kívánjak.

Boldog karácsonyt!

Őszinte híve,

MG

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

century-on

Több száz millió Instagram-jelszót tárolt a Facebook mindenféle titkosítás és biztonsági óvintézkedés nélkül.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

amerika, london, párizs

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

kétharmad

Erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

Erős kormánypárti győzelem várható az EP-választásokon

Erős kormánypárti győzelem várható az EP-választásokon

kétharmad

A Századvég friss pártpreferencia-vizsgálata kimutatta azt is, hogy az ellenzék még mindig képtelen volt javítani helyzetén.

A botrány új fogalma

A botrány új fogalma

amerika, london, párizs

Elmar Brok, Merkel bizalmasa, veterán EP képviselő és Soros György "megbízható szövetségese" a V4NA kérdésére újraértelmezte a botrány fogalmát.

Halomra gyilkolják a keresztényeket, a média mégis a szélsőjobbtól retteg

Halomra gyilkolják a keresztényeket, a média mégis a szélsőjobbtól retteg

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti média akkor is a szélsőjobboldaltól retteg, amikor húsvétkor iszlamista fanatikusok vérfürdőt rendeznek keresztény templomokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére