Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Tibi atya esete a "hitványsággal meg az elvetemült marketinges gyakorlattal"

2018. szeptember 12. 18:33

A Tibi atya nevű ember/cég mutáns kombó szemmel láthatóan nagyon bepöccent azon, hogy a magyar sajtó beszámolt, képeket közölt, sőt még videókat is közzétett arról, hogy az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó afgán migráns történetesen a Tibi atyás kocsma mellékhelyiségében erőszakolta meg a 21 éves magyar áldozatát. A cég ezért úgy döntött, hogy viccet csinál a nemi erőszakból, és megmutatja, hogy mi is az az igazi hitvány marketing, amit egyébként másokon számonkér.

Nagyon fura és beteg nyílt levelet tett közzé a Tibi atya nevű cég/ember.  

Az önmagát blaszfémikusan atyának tituláló valami vagy valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy viccet csináljon az afgán migráns által elkövetett nemi erőszak ügyéből, és egy maximum feketehumornak beillő nyílt levelet tegyen közzé a Facebookon (úgymond a magyar miniszterelnöknek címezve) az esetre reagálva. Az önmagát viccesnek tartó és ebben az esetben éppen egy nemi erőszakkal viccelődő Tibi atya szerint ugyanis az egész ügynek az a tanulsága, hogy "Budapest a nemi erőszakos migránsok Mekkája", mert a magyar kormány nem tudja megvédeni a magyar nőket az erőszakoskodó migránsoktól. 

Persze, Tibi atya vicces gondolatmenetéből az az ok-okozati összefüggés valahogy kimaradt, hogy – Németországgal ellentétben – Magyarországon a határőrizetnek köszönhetően egyáltalán nem mindennaposak a nemi erőszakok. 

Az eredetileg talán viccesnek gondolt, de végül már csak zavarossá vált gondolatmenet részeként Tibi atya még azt is kifejti, hogy az általa kedvelt kutyák – azaz a Kétfarkú Kutya Párt – éppen annyira hozhatók összefüggésbe az erőszakos afgánnal, mint a Tibi atya-brand. 

Végül pedig Tibi atya humorosnak szánt ajánlatként azzal viccelődik, hogy a "ministránsaival" együtt állami pénzekért cserébe létrehozna egy "közbiztonsági hálózatot", ami garantálná, hogy ne történhessenek meg többé erőszakos bűncselekmények az országban. 

Tehát az önmagát Tibi atyaként futtató online marketingtermék most egy olyan nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amelyben nehezményezi, hogy a média a magyar lányt megerőszakoló afgán migráns esetéről úgy számolt be, hogy az "Tibi atya" éttermében történt, és nem azt írta, hogy a bűncselekmény egy Tibi atyás logókkal teli helyen következett be. A cég szerint hazugság volt a médiától az afgán nemi erőszakoló ügyét összefüggésbe hozni a vállalkozással, mivel a nemi erőszak helyszínéül szolgáló kocsmában a Tibi atyás dekoráció csak egy korábbi, és azóta felbontott promóciós szerződés alapján volt ott pro forma. 

Tibi atya szerint ezért a sajtó részéről a nemi erőszakkal kapcsolatban a cégét emlegetni olyan hitványság, amire csak a legelvetemültebb marketinges pszichopaták képesek.

És az vajon mennyire hitványság, vagy esetleg elvetemült marketinges gyakorlat, hogy a Tibi atya cégét jelképező képek – a promóciós használatra vonatkozó jogvita ellenére is – évek óta láthatóak a Budapest egyik legközpontibb pontján levő inkriminált kocsmának az utcai frontján, meg annak a beltéri dekorációjaként is? 

Csak nem arról van szó, hogy a bizonyos pártok támogatása mellett a vendéglátó és alkoholbizniszben is utazó cég számára azért csak jó reklám volt egészen eddig a gíroszossal egybenyíló Erzsébet téri Tibi atyás krimó?

Ezt nem tudni.

Azt viszont igen, hogy vannak dolgok, amelyekkel civilizált emberi közösségekben nem illik gúnyolódni vagy viccelni. Ilyen dolgok a halál, a betegségek, a fogyatékokkal élők, vagy éppen a bűncselekmények és azok áldozatai és még sok minden más. 

Ezeket a határokat ezért legfeljebb csak az olyan elvetemült marketingesek lépik át, mint Tibi atyáék.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

kétharmad

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTVA-székháznál történt eseményeket elbírálta. Több mint 2500 GB terjedelmű, mintegy 1000 órányi felvételt vizsgáltak meg, végül megállapították, hogy az ellenzéki képviselők rendbontást követtek el, így eltávolításuk jogos és jogszerű volt.

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

szabad vasárnap

Életének 75. évében hunyt el Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer és a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Munkássága idején számos klasszikus létrejöttét szorgalmazta, lássuk melyek ezek.

A migrációs válság óta Európa több országában is nőtt az antiszemitizmus

Több nyugat- és észak-európai országot is érint a muszlim migránsok beáramlása következtében megnőtt antiszemitizmus a Migrációkutató Intézet legfrissebb kutatása szerint.

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

kétharmad

Miközben baloldali elemzők és politikusok arról értekeznek, hogy a szavazóik hajlandóak lennének átszavazni a Jobbikra, amely már levedlette múltját és a néppártosodás rögös útját maga mögött hagyva a célegyenesbe érkezett, kiderült, hogy a párt elnökének esküvőjén náci karlendítéssel pózolnak.

Így uszít a fake news-média a katolikus diákok ellen

Így uszít a fake news-média a katolikus diákok ellen

amerika, london, párizs

Egy szélsőbaloldali csoport által manipulált felvétel futótűzként terjedt a baloldali médiában a hétvégén arról, hogy jobboldali katolikus diákok bennszülött amerikaiakat zaklattak. Ez természetesen hazugság, de ettől még az internet egyik fele őrjöngésbe kezdett.

Homoerotikus film megnézésére kötelezik a finn diákokat a tolerancia jegyében

Homoerotikus film megnézésére kötelezik a finn diákokat a tolerancia jegyében

amerika, london, párizs

Új módszerrel próbálják elősegíteni a toleranciát egy finn városban.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Újabb részletek derülhetnek ki a szcientológusokról

Újabb részletek derülhetnek ki a szcientológusokról

kétharmad

Az összes adatvédelmi szabályt megszegte az egyház, így például az előzetes tájékoztatási kötelezettséget, a tisztességes adatkezelés elvét és a biztonsági követelményeket is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére