Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Tibi atya esete a "hitványsággal meg az elvetemült marketinges gyakorlattal"

2018. szeptember 12. 18:33

A Tibi atya nevű ember/cég mutáns kombó szemmel láthatóan nagyon bepöccent azon, hogy a magyar sajtó beszámolt, képeket közölt, sőt még videókat is közzétett arról, hogy az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó afgán migráns történetesen a Tibi atyás kocsma mellékhelyiségében erőszakolta meg a 21 éves magyar áldozatát. A cég ezért úgy döntött, hogy viccet csinál a nemi erőszakból, és megmutatja, hogy mi is az az igazi hitvány marketing, amit egyébként másokon számonkér.

Nagyon fura és beteg nyílt levelet tett közzé a Tibi atya nevű cég/ember.  

Az önmagát blaszfémikusan atyának tituláló valami vagy valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy viccet csináljon az afgán migráns által elkövetett nemi erőszak ügyéből, és egy maximum feketehumornak beillő nyílt levelet tegyen közzé a Facebookon (úgymond a magyar miniszterelnöknek címezve) az esetre reagálva. Az önmagát viccesnek tartó és ebben az esetben éppen egy nemi erőszakkal viccelődő Tibi atya szerint ugyanis az egész ügynek az a tanulsága, hogy "Budapest a nemi erőszakos migránsok Mekkája", mert a magyar kormány nem tudja megvédeni a magyar nőket az erőszakoskodó migránsoktól. 

Persze, Tibi atya vicces gondolatmenetéből az az ok-okozati összefüggés valahogy kimaradt, hogy – Németországgal ellentétben – Magyarországon a határőrizetnek köszönhetően egyáltalán nem mindennaposak a nemi erőszakok. 

Az eredetileg talán viccesnek gondolt, de végül már csak zavarossá vált gondolatmenet részeként Tibi atya még azt is kifejti, hogy az általa kedvelt kutyák – azaz a Kétfarkú Kutya Párt – éppen annyira hozhatók összefüggésbe az erőszakos afgánnal, mint a Tibi atya-brand. 

Végül pedig Tibi atya humorosnak szánt ajánlatként azzal viccelődik, hogy a "ministránsaival" együtt állami pénzekért cserébe létrehozna egy "közbiztonsági hálózatot", ami garantálná, hogy ne történhessenek meg többé erőszakos bűncselekmények az országban. 

Tehát az önmagát Tibi atyaként futtató online marketingtermék most egy olyan nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amelyben nehezményezi, hogy a média a magyar lányt megerőszakoló afgán migráns esetéről úgy számolt be, hogy az "Tibi atya" éttermében történt, és nem azt írta, hogy a bűncselekmény egy Tibi atyás logókkal teli helyen következett be. A cég szerint hazugság volt a médiától az afgán nemi erőszakoló ügyét összefüggésbe hozni a vállalkozással, mivel a nemi erőszak helyszínéül szolgáló kocsmában a Tibi atyás dekoráció csak egy korábbi, és azóta felbontott promóciós szerződés alapján volt ott pro forma. 

Tibi atya szerint ezért a sajtó részéről a nemi erőszakkal kapcsolatban a cégét emlegetni olyan hitványság, amire csak a legelvetemültebb marketinges pszichopaták képesek.

És az vajon mennyire hitványság, vagy esetleg elvetemült marketinges gyakorlat, hogy a Tibi atya cégét jelképező képek – a promóciós használatra vonatkozó jogvita ellenére is – évek óta láthatóak a Budapest egyik legközpontibb pontján levő inkriminált kocsmának az utcai frontján, meg annak a beltéri dekorációjaként is? 

Csak nem arról van szó, hogy a bizonyos pártok támogatása mellett a vendéglátó és alkoholbizniszben is utazó cég számára azért csak jó reklám volt egészen eddig a gíroszossal egybenyíló Erzsébet téri Tibi atyás krimó?

Ezt nem tudni.

Azt viszont igen, hogy vannak dolgok, amelyekkel civilizált emberi közösségekben nem illik gúnyolódni vagy viccelni. Ilyen dolgok a halál, a betegségek, a fogyatékokkal élők, vagy éppen a bűncselekmények és azok áldozatai és még sok minden más. 

Ezeket a határokat ezért legfeljebb csak az olyan elvetemült marketingesek lépik át, mint Tibi atyáék.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

szabad vasárnap

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét vigíliáján, szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Akik már elvesztették a háborút

Akik már elvesztették a háborút

piszkostizenkettő

A lángoló Notre Dame és ami utána következik.

Hamarosan elkészülnek a falusi csok részletszabályai

A falusi csok részletszabályai egy-két héten belül megjelennek. Bár a program július elsején kezdődik, máris óriási az érdeklődés - nyilatkozta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökséghez tartozó Modern városok program, valamint az újonnan indult Magyar falu program kormánybiztosa.

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

amerika, london, párizs

Az előrejelzések szerint komoly erősödéssel számolhatnak azok a pártok az európai parlamenti választáson, melyek élesen ellenzik a migrációt, valamint euroszkeptikusak.

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

kétharmad

Szerencsére nem sikerült megvalósítania a tervét.

Közel kétmillió fő kaphatott eddig migránskártyát

Közel kétmillió fő kaphatott eddig migránskártyát

amerika, london, párizs

Közel kétmillió bevándorló juthatott a migránskártyákon keresztül pénzhez Brüsszel és az ENSZ jóvoltából.

Nagyhéten akart robbantani egy Spanyolországban élő dzsihadista

A 23 éves marokkói férfi az egyik legkiszámíthatatlanabb robbanóanyaggal vitte volna végbe a támadást.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére