Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Tibi atya esete a "hitványsággal meg az elvetemült marketinges gyakorlattal"

2018. szeptember 12. 18:33

A Tibi atya nevű ember/cég mutáns kombó szemmel láthatóan nagyon bepöccent azon, hogy a magyar sajtó beszámolt, képeket közölt, sőt még videókat is közzétett arról, hogy az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó afgán migráns történetesen a Tibi atyás kocsma mellékhelyiségében erőszakolta meg a 21 éves magyar áldozatát. A cég ezért úgy döntött, hogy viccet csinál a nemi erőszakból, és megmutatja, hogy mi is az az igazi hitvány marketing, amit egyébként másokon számonkér.

Nagyon fura és beteg nyílt levelet tett közzé a Tibi atya nevű cég/ember.  

Az önmagát blaszfémikusan atyának tituláló valami vagy valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy viccet csináljon az afgán migráns által elkövetett nemi erőszak ügyéből, és egy maximum feketehumornak beillő nyílt levelet tegyen közzé a Facebookon (úgymond a magyar miniszterelnöknek címezve) az esetre reagálva. Az önmagát viccesnek tartó és ebben az esetben éppen egy nemi erőszakkal viccelődő Tibi atya szerint ugyanis az egész ügynek az a tanulsága, hogy "Budapest a nemi erőszakos migránsok Mekkája", mert a magyar kormány nem tudja megvédeni a magyar nőket az erőszakoskodó migránsoktól. 

Persze, Tibi atya vicces gondolatmenetéből az az ok-okozati összefüggés valahogy kimaradt, hogy – Németországgal ellentétben – Magyarországon a határőrizetnek köszönhetően egyáltalán nem mindennaposak a nemi erőszakok. 

Az eredetileg talán viccesnek gondolt, de végül már csak zavarossá vált gondolatmenet részeként Tibi atya még azt is kifejti, hogy az általa kedvelt kutyák – azaz a Kétfarkú Kutya Párt – éppen annyira hozhatók összefüggésbe az erőszakos afgánnal, mint a Tibi atya-brand. 

Végül pedig Tibi atya humorosnak szánt ajánlatként azzal viccelődik, hogy a "ministránsaival" együtt állami pénzekért cserébe létrehozna egy "közbiztonsági hálózatot", ami garantálná, hogy ne történhessenek meg többé erőszakos bűncselekmények az országban. 

Tehát az önmagát Tibi atyaként futtató online marketingtermék most egy olyan nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amelyben nehezményezi, hogy a média a magyar lányt megerőszakoló afgán migráns esetéről úgy számolt be, hogy az "Tibi atya" éttermében történt, és nem azt írta, hogy a bűncselekmény egy Tibi atyás logókkal teli helyen következett be. A cég szerint hazugság volt a médiától az afgán nemi erőszakoló ügyét összefüggésbe hozni a vállalkozással, mivel a nemi erőszak helyszínéül szolgáló kocsmában a Tibi atyás dekoráció csak egy korábbi, és azóta felbontott promóciós szerződés alapján volt ott pro forma. 

Tibi atya szerint ezért a sajtó részéről a nemi erőszakkal kapcsolatban a cégét emlegetni olyan hitványság, amire csak a legelvetemültebb marketinges pszichopaták képesek.

És az vajon mennyire hitványság, vagy esetleg elvetemült marketinges gyakorlat, hogy a Tibi atya cégét jelképező képek – a promóciós használatra vonatkozó jogvita ellenére is – évek óta láthatóak a Budapest egyik legközpontibb pontján levő inkriminált kocsmának az utcai frontján, meg annak a beltéri dekorációjaként is? 

Csak nem arról van szó, hogy a bizonyos pártok támogatása mellett a vendéglátó és alkoholbizniszben is utazó cég számára azért csak jó reklám volt egészen eddig a gíroszossal egybenyíló Erzsébet téri Tibi atyás krimó?

Ezt nem tudni.

Azt viszont igen, hogy vannak dolgok, amelyekkel civilizált emberi közösségekben nem illik gúnyolódni vagy viccelni. Ilyen dolgok a halál, a betegségek, a fogyatékokkal élők, vagy éppen a bűncselekmények és azok áldozatai és még sok minden más. 

Ezeket a határokat ezért legfeljebb csak az olyan elvetemült marketingesek lépik át, mint Tibi atyáék.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére