Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Tibi atya és Oravecz Nóra hajba kaptak

2016. június 4. 14:18

Tibi atya, a híres bohém életet élő Isten szolgája könyvében senkit és semmit nem kímélt - tán, még magát sem. Oravecz Nóra is kapott az áldásból, majd bebizonyította: ha meg dobnak kővel, dobd vissza sziklával.

Oravecz Nóra | Forrás: YouTube

2015 nyarán született meg Tibi atya fejében első könyvének ötlete.

Szükségem volt egy platformra, ahol olyan gondolatokat közvetíthetek, amiket a Facebook ennyi követő mellett már nem tolerál. Ennek megfelelően magyar South Park jelleggel, éves hírösszefoglalót írtam Humbákföldéről, amiben benne volt minden, az oldal kezdetekor jellemző szabadszájúság."

Az olvasók már remegve várták megjelenését, de nem találták a polcokon. Ha az interneten keressük, kétes információkat kapunk, miszerint az utolsó ismert ár 1 891 Ft . A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportjuk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldenek. Bármely változás esetén  a friss információk birtokában dönthetünk, hogy megrendelésünket véglegesítjük-e. Láthatóan megnehezítették a mű szabad útját a fogyasztók közt.

A nyoma veszett könyvnek egy, az Oravecz Nórának szánt részlet adhat magyarázatot, amiben a humbák földi atya úgy véli, igazságot szolgáltat hívőinek:

egyéb társadalmi szutykok mellett, Oravecz Nórának is szenteltem egy cikket, miszerint Humbákföldén csoportos leszbikus pornót forgatnak vele, ahol egy méteres dildóval és magukat gyönyörűnek látó, nagyvalagú postai telefonkezelőkkel, illetve havanna-lakótelepi háziasszonyokkal paráználkodik. Évente 4-5 kiadott "könyvével" ezt napi szinten csinálja. A glossza szerint ezúttal Pörzse Tibor, rendező látja el tanácsokkal, és köszöni meg neki, hogy pronyó létére annyi punciba tudott bejutni az idézeteivel. "

Tibi atya blogjában teljesen pontosan leírja, hogy eshetett meg az eset. A kiadónak külön felhívták a figyelmét arra, hogy a cikkek „karcosak” lesznek, tehát jól gondolják meg, hogy átveszik-e a könyvet. A beszámoló szerint óriási örömködés közepette igent mondtak.

2015 karácsonya után nem sokkal kiderült, a könyveket visszahívták és az Oravecz Nórának szánt sorokat kivették belőle, újraköttették a „hiányos” verziót, majd visszaküldték a polcokra.

Tibi atya és ministránsainak felháborodását a műveleten kívül többek közt az is szaporította, hogy egy sajtótájékoztatón épp ezzel, a lelkünket gyógyító és gyarapító névvel harangozta be: Nóriéval (már attól közelebb vagyok önmagam megismeréséhez, hogy leírtam a nevét).  Isten szolgája, Tibi azonban magyarázatot követelt a kiadótól, ahol azt kapták válaszul: Oravecz Nóra perrel fenyegeti őket és azzal is, hogy műveit más kiadóhoz viszi. Tibi atya már csak azt nem értette, hogy ha olvasták a könyvet, azaz tudomásuk volt a megannyi provokatív irományról, akkor miért épp ezt az eljárást választották? A kiadó bevallotta, hogy a felelős szerkesztő nem olvasta a művet a kiadás előtt, és emiatt a ballépés miatt már nem munkatársuk többé.

Oravecz Nóra szintén írt már a konfliktusról saját blogjában, ahol hangsúlyozza: még sosem reagált az őt érő kritikákra. Na, ez az. Továbbá leírja az egész történést A-Z-ig. És igen! Tényleg, nem lehet kijelenteni, hogy sérelmei indokolatlanok, de a lelki gyógyulást saját idézeteiben is megtalálhatta volna:

Nincs olyan, hogy bármi is összetörhetne úgy igazán öt percnél tovább"

De Nóritól még ezt is tudjuk:

Nem hagyhatod, hogy a negatív dolgok hátráltassanak"

A Tibi atya rajongóknak lelki vigaszt nyújthat Humbák földi tanítójuk ígérete, miszerint a könyv ingyenesen elérhető lesz, és ha Oravecz Nóra visszavágót szeretne, ő csak Isten oltalmát kéri, és vállalja a küzdelmet:

Mivel ez jelenleg a kiadó jogtulajdona, még nem tudom, hogy fogom eljuttatni nagyobb nyilvánosság elé legálisan, de garantálom, hogy ingyenesen hozzáférhető lesz. Ha Te szeretnél engem kritizálni, ne aggódj, én állni fogok elébe, nem fogok ügyvédek háta mögé bujkálni."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ezentúl nem viselhetnek drága kabátot a diákok egy brit középiskolában, mert az kirekesztő

Ezentúl nem viselhetnek drága kabátot a diákok egy brit középiskolában, mert az kirekesztő

amerika, london, párizs

Az igazgató szerint azok a tanulók, akiknek a szüleik nem engedhetik meg az értékesebb ruhadarabok beszerzését, megbélyegezettnek és kirekesztettnek érzik magukat.

Felfegyverkezett antifa horda támadt meg egy idős bácsit, azt hitték, hogy AfD-tag

Felfegyverkezett antifa horda támadt meg egy idős bácsit, azt hitték, hogy AfD-tag

amerika, london, párizs

A 62 éves, ártatlan férfi valószínűleg a bevándorlásellenes jobboldali párt kongresszusán vehetett részt a szászországi városban.

Szervezett politikai akció zajlik a migránskártyákkal

Szervezett politikai akció zajlik a migránskártyákkal

kétharmad

A migránsoknak osztogatott anonim bankkártyák egy újabb olyan eszközt jelentenek, amelynek valódi célja, hogy meggyorsítsa az emberek beszállítását az Európai Unióba - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című adásában.

Autista gyermekeket vesznek rá arra, hogy nemet váltsanak Nagy-Britanniában

Autista gyermekeket vesznek rá arra, hogy nemet váltsanak Nagy-Britanniában

bulvár

Egy nevét elhallgató iskolai tanár - akinek intézményében már 17 gyermek jelentkezett nemváltásra - arra hívta fel a figyelmét a brit sajtónak, hogy drámai mértékben nő az olyan autista gyermekek száma, akiket úgynevezett "nemi diszfóriával" félrekezelnek.

Öt járásban választhat a magyar kisebbség Szlovéniában

Öt járásban választhat a magyar kisebbség Szlovéniában

amerika, london, párizs

Megkezdődtek a helyhatósági választások vasárnap Szlovéniában. Reggel hét órakor nyíltak meg a szavazóhelyiségek, ahova valamivel több mint 1,7 millió szavazásra jogosult állampolgárt várnak este hét óráig.

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

csak neked, csak most

Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magyarok elleni durva támadásoknak, ha rákényszerítené az európai értékek betartására Ukrajnát.

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére