Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Teljesen tönkretették Ukrajnát

2016. október 29. 17:58

KIJEV, 18:28

Ukrajna a bűn országává vált. Az amerikai mintára létrehozott nemzeti rendőrség nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

Egyre ijesztőbb méreteket ölt Ukrajnában a bűnözés. A folyamat jól kimutathatóan a 2013–2014 fordulóján végbement Euromajdan és a kelet-ukrajnai belháború kirobbanása óta erősödik. Az elkezdett belügyi reform elakadni látszik, nem hozta meg a várt áttörést. Még csak megtippelni sem tudja senki, mennyi fegyver került ki illegálisan a frontzónából. Mindezt tetőzi az elszegényedés. Szakemberek szerint Ukrajna leginkább egy puskaporos hordóhoz hasonlít - írja az ungvári Dunda György

A Magyar Idők elemzéséből az is kiderült, hogy Ukrajnában az év eddig eltelt időszakában 22 százalékkal nőtt a bűnözés, tízezer lakosra 107 bűncselekmény jut – egy éve ez a szám még 88 volt. A rablások aránya 38, a fegyveres támadásoké 27 százalékkal nőtt. A nemi erőszak terén 80 százalékos a negatív tendencia. Ismerve a statisztikák ukrajnai hamisításának tárházát, a valóságban még lesújtóbbak lehetnek az adatok. Mindeközben a felderítési arány soha nem volt még ilyen alacsony: alig 22 százalékos.

A drámai méretű bűnözési hullámnak több oka van. Az egyik a munka­nélküliség – gazdasági mélyrepülés okozta – növekedése és az ebből következő elszegényedés. 

A frontról szerzik a fegyvereket

A kelet-ukrajnai frontvonalból rengeteg fegyver áramlik ki ellenőrizetlenül.Az elmúlt két év legszörnyűbb cselekményeit ezekkel a fegyverekkel követték el, javarészt olyan katonák, akik ott harcoltak. További gond, hogy nyolcezernél is több elítélt szabadult idő előtt, akik közül minden tizedik már vissza is került a börtönökbe. Huszonkét gyilkosság ilyen bűnözőkhöz köthető.

Szerhij Sabovta biztonságpolitikai szakértő szerint a közeljövőben nem várható javulás, sőt inkább a bűnözés növekedése prognosztizálható - írja a Magyar Idők. 

(Magyar Idők)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

csak neked, csak most

Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magyarok elleni durva támadásoknak, ha rákényszerítené az európai értékek betartására Ukrajnát.

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére