Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Tarlós: Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?

2018. december 12. 11:00

A főpolgármester szerint jó irányba tart Budapest, a jövőben minden eddiginél több fejlesztés várható. A baloldali károgókkal kapcsolatosan is volt néhány keresetlen szava.

Tarlós István főpolgármester interjút adott a Demokrata hetilapnak. Az évet összegezve a főpolgármester kiemelte, hogy a miniszterelnökkel kötött megállapodása az egyik legpozitívabb fejlemény idén.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A finanszírozás a fővárosi fejlesztések terén stabilizálódik"

– mondta Tarlós. Hozzátette, hogy a városvezetés erős jogosítványokat kapott, a Budapestet érintő fejlesztésekbe erős beleszólása lesz.

A városvezető elmondta, hogy az ellenzék és az ellenzéki sajtó köreiben elbizonytalanodást tapasztal.

Gyakran olyasmit vagy úgy írnak, ami nem történt meg, vagy nem úgy történt... Tényleg úgy tűnik, mintha már csak azon iparkodnának, hogy megmaradt kádereik valamilyen pozícióhoz és egzisztenciához jussanak"

– jelentette ki Tarlós az ellenzéki lapokról és politikusokról.

Fotó: MTI Fotóbank

A létrehozandó Közfejlesztések Tanácsáról szólva a főpolgármester kifejtette, hogy a testület munkája miatt a fővárosnak beleszólása lesz a megvalósuló projektekbe. A tagok között öt-öt fő lesz a fővárostól és a kormánytól, valamint egy ellenzéki polgármester, Tóth József is a tagja lesz. A tanács elnöke a miniszterelnök, társelnöke pedig Tarlós lesz.

A legnagyobb projektek között említette az elővárosi kötöttpályás közlekedés létrehozását, a Lánchíd felújítását, a hármas metró meghosszabbítását Káposztásmegyerig, az aquincumi híd és a Népliget megújítását. Továbbá új villamosvonalak kiépítése, a Nyugati tér átalakítása, valamint a BKV járműveinek további cseréje várható – sorolta Tarlós a teljesség igénye nélkül.

A városvezető a hajléktalanok helyzetéről is beszélt. A baloldalon tapasztalható sajtókampány kapcsán elmondta:

Képmutató, álságos és kifejezetten gonosz kommunikációnak tartom, amikor úgy állítják be, hogy a fűtött, fedett hely, a meleg étel, a gyógyszer, az orvosi ellátás biztosítása »embertelen eljárás«. Helyette pedig arra mondják, hogy jó és humánus, ha a hajléktalanok méltatlan és veszélyeztetett körülmények között vergődnek az utcán. Utóbbit támogatni nem jólelkűség, hanem végtelenül felelőtlen és korlátolt politikai selejt, a hajléktalanok kárára"

– mondta Tarlós. A főpolgármester szerint 2010 előtt Demszky és Iványi Gábor nem osztogatott lakásokat a hajléktalanoknak, azonban hencegtek azokkal a hajléktalanszállóikkal, amelyek rosszabb minőségűek voltak a jelenlegieknél.

Tarlós elmondta, hogy folytatni fogják a faültetési programot. Elmesélt egy esetet is, ahol a tüntetők a faültetések ellen is tiltakoztak.

Ez azért némi nyomást mért az elmémre"

– mondta Tarlós, aki szerint egyesek már azt sem tudják, hogy mit csinálnak, csak ott a napi parancs: tüntetni kell.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A főpolgármester elégedettnek tűnt az elmúlt években elért eredményekkel.

A minap egyik este megálltam a Deák tér és az Andrássy út találkozásánál és körülnéztem. Önkéntelenül felmerült a kérdés bennem: akármennyire gyűlölködhetnek, bosszankodhatnak a szélsőséges ellenzékiek, mondja már meg valaki, Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?"

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

kétharmad

Húsvétvasárnapot ünnepli ma a keresztény világ, az eseményről a magyar kormányfő is megemlékezett hivatalos Facebook oldalán.

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

szabad vasárnap

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét vigíliáján, szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Akik már elvesztették a háborút

Akik már elvesztették a háborút

piszkostizenkettő

A lángoló Notre Dame és ami utána következik.

Hamarosan elkészülnek a falusi csok részletszabályai

A falusi csok részletszabályai egy-két héten belül megjelennek. Bár a program július elsején kezdődik, máris óriási az érdeklődés - nyilatkozta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökséghez tartozó Modern városok program, valamint az újonnan indult Magyar falu program kormánybiztosa.

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

amerika, london, párizs

Az előrejelzések szerint komoly erősödéssel számolhatnak azok a pártok az európai parlamenti választáson, melyek élesen ellenzik a migrációt, valamint euroszkeptikusak.

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

kétharmad

Szerencsére nem sikerült megvalósítania a tervét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére