Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Tarlós: Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?

2018. december 12. 11:00

A főpolgármester szerint jó irányba tart Budapest, a jövőben minden eddiginél több fejlesztés várható. A baloldali károgókkal kapcsolatosan is volt néhány keresetlen szava.

Tarlós István főpolgármester interjút adott a Demokrata hetilapnak. Az évet összegezve a főpolgármester kiemelte, hogy a miniszterelnökkel kötött megállapodása az egyik legpozitívabb fejlemény idén.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A finanszírozás a fővárosi fejlesztések terén stabilizálódik"

– mondta Tarlós. Hozzátette, hogy a városvezetés erős jogosítványokat kapott, a Budapestet érintő fejlesztésekbe erős beleszólása lesz.

A városvezető elmondta, hogy az ellenzék és az ellenzéki sajtó köreiben elbizonytalanodást tapasztal.

Gyakran olyasmit vagy úgy írnak, ami nem történt meg, vagy nem úgy történt... Tényleg úgy tűnik, mintha már csak azon iparkodnának, hogy megmaradt kádereik valamilyen pozícióhoz és egzisztenciához jussanak"

– jelentette ki Tarlós az ellenzéki lapokról és politikusokról.

Fotó: MTI Fotóbank

A létrehozandó Közfejlesztések Tanácsáról szólva a főpolgármester kifejtette, hogy a testület munkája miatt a fővárosnak beleszólása lesz a megvalósuló projektekbe. A tagok között öt-öt fő lesz a fővárostól és a kormánytól, valamint egy ellenzéki polgármester, Tóth József is a tagja lesz. A tanács elnöke a miniszterelnök, társelnöke pedig Tarlós lesz.

A legnagyobb projektek között említette az elővárosi kötöttpályás közlekedés létrehozását, a Lánchíd felújítását, a hármas metró meghosszabbítását Káposztásmegyerig, az aquincumi híd és a Népliget megújítását. Továbbá új villamosvonalak kiépítése, a Nyugati tér átalakítása, valamint a BKV járműveinek további cseréje várható – sorolta Tarlós a teljesség igénye nélkül.

A városvezető a hajléktalanok helyzetéről is beszélt. A baloldalon tapasztalható sajtókampány kapcsán elmondta:

Képmutató, álságos és kifejezetten gonosz kommunikációnak tartom, amikor úgy állítják be, hogy a fűtött, fedett hely, a meleg étel, a gyógyszer, az orvosi ellátás biztosítása »embertelen eljárás«. Helyette pedig arra mondják, hogy jó és humánus, ha a hajléktalanok méltatlan és veszélyeztetett körülmények között vergődnek az utcán. Utóbbit támogatni nem jólelkűség, hanem végtelenül felelőtlen és korlátolt politikai selejt, a hajléktalanok kárára"

– mondta Tarlós. A főpolgármester szerint 2010 előtt Demszky és Iványi Gábor nem osztogatott lakásokat a hajléktalanoknak, azonban hencegtek azokkal a hajléktalanszállóikkal, amelyek rosszabb minőségűek voltak a jelenlegieknél.

Tarlós elmondta, hogy folytatni fogják a faültetési programot. Elmesélt egy esetet is, ahol a tüntetők a faültetések ellen is tiltakoztak.

Ez azért némi nyomást mért az elmémre"

– mondta Tarlós, aki szerint egyesek már azt sem tudják, hogy mit csinálnak, csak ott a napi parancs: tüntetni kell.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A főpolgármester elégedettnek tűnt az elmúlt években elért eredményekkel.

A minap egyik este megálltam a Deák tér és az Andrássy út találkozásánál és körülnéztem. Önkéntelenül felmerült a kérdés bennem: akármennyire gyűlölködhetnek, bosszankodhatnak a szélsőséges ellenzékiek, mondja már meg valaki, Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?"

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Rekordszámú transznemű gyerek van az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban egyre több 16 év alatti gyerek azonosítja magát transzneműként. Emiatt sok szülő kérvényezi a gyereke nevének megváltoztatását.

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

amerika, london, párizs

A németországi Gubenben egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira. Két embert kórházba szállítottak.

Elkapták az "ISIS hangját"

Elkapták az "ISIS hangját"

amerika, london, párizs

Egy kanadai állampolgársággal rendelkező dzsihadistát fogtak el a kurdok. Minden bizonnyal azt a terroristát kapták el, aki az ISIS propagandavideóinak narrátora volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére