Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Szó sincs enyhítésről a STOP Soros törvénycsomag kapcsán

2018. február 10. 21:48

Nem fog enyhülni a STOP Soros törvénycsomag, erről a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Tuzson Bence beszélt az M1-en. Hangsúlyozta: tart a törvénytervezet társadalmi egyeztetése, és szeretnék, ha minél többen elmondanák a véleményüket, mert annál jobb lesz a törvénycsomag.

Tuzson szerint a javaslatok már a jövő héten a kormány elé kerülnek, a STOP Soros tervezetét pedig még a tavaszi ülésszak előtt benyújtják a parlamentnek – írja a hirado.hu. A STOP Soros törvénycsomag célja, hogy érvényre juttassa a magyar emberek akaratát és ezért nem enyhíthet a jogszabálytervezeten a kormány. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár emlékeztetett:

a legutóbbi nemzeti konzultáción az emberek többsége elutasította a Soros-tervet, ezért alkották meg a STOP Soros jogszabálytervezetet."

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Több mint három hete indult el a STOP Soros törvénycsomag társadalmi vitája. A Kormányzati Tájékoztatási Központ a kormány.hu internetes oldalon közzétett egy e-mail-címet, amelyre továbbra is várják a véleményeket a jogszabálytervezetről.

A három törvényjavaslatból álló jogszabálycsomag előírná, hogy

  • a bevándorlásszervező, migrációt elősegítő szervezeteknek regisztráltatniuk kell magukat, és be is kell számolniuk migrációs tevékenységükről.
  • Külföldi támogatásaik után 25%-os illetéket kell fizetniük, ezt az összeget az állam határőrizeti feladatokra fordítja.
  • A törvénycsomag harmadik pontja az idegenrendészeti távoltartást vezetné be. Eszerint a migrációt támogató külföldi állampolgárokat akár ki is tilthatják az országból.

A beérkezett javaslatok összegezve a jövő héten kerülnek a kormány elé. A tervek szerint február 19-e után már tárgyalhat is az Országgyűlés a STOP Soros jogszabálytervezetről.

A Soros-féle Magyar Helsinki Bizottság bírálta a törvénycsomagot

A Soros által támogatott szervezet a hirado.hu korábbi kérdéseire válaszolva közölte, hogy

nem ismerünk illegális migrációt támogató egyesületet, alapítványt Magyarországon."

Úgy vélekedtek: a Helsinki Bizottságnak nincsen értékelhető ráhatása a bonyolult nemzetközi migrációs folyamatokra.

Ennek ellentmondani látszik, hogy Pardavi Márta, a szervezet vezetője az Európai Parlamentben (EP) számos alkalommal bírálta a magyar demokráciát és a magyar migrációs politikát. Pardavit általában az EP bizottságaiba hívják meg, hogy ekézze Magyarországot és a magyar kormányt.

Pardavi Márta az Európai Parlamentben.

Fotó: MTI Fotóbank

Ugyancsak a Helsinki Bizottság vitte el az Emberi Jogok Európai Bíróságáig két migráns ügyét. A bírói testület tavaly márciusban elmarasztalta a magyar államot két bangladesi bevándorló esetében, akiket a magyar hatóságok kiutasítottak az országból. Ezért 3-3 millió forintot ítéltek meg a migránsoknak, az őket képviselő Helsinki Bizottságnak pedig 2,7 millió forint perköltséget állapítottak meg. A kormány fellebbezett az ügyben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

pszicho

Sosem kell betartaniuk a közhelyes ígéreteiket.

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

amerika, london, párizs

Eddig nem ismert felvétel került nyilvánosságra a görögországi migránskaraván egyes tagjairól, akik néhány héttel ezelőtt úgy próbálták utat törni a rendőrök között, hogy felgyújtották körülöttük a kiszáradt füvet, aljnövényzetet.

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

kinyílott a pitypang

Bangóné rendesen magára rántotta a teljes bevándorláspárti ellenzéki kártyavárat a Fidesz szavazóit lepatkányozó kijelentésével. Az MSZP és a ballib ellenzéki pártok vezetői bujkálnak, nem nyilatkoznak a vállalhatatlan kijelentésről. Pedig nyilvánvaló, hogy el kell távolítaniuk a közéletből a szélsőséges nézeteket valló Bangónét, aki eleinte felvállalta a nyilatkozatát, majd délutánra már megtagadta azt, mondván: egyesek szándékosan félreértelmezték szavait.

Ismét mentelmi jog mögé bújt a gyurcsányista Czeglédy

Felfüggesztette a bíróság a Czeglédy Csaba ellen indult büntetőeljárást, mivel a politikust európai parlamenti képviselőjelöltként mentelmi jog illeti meg.

Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

Ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian elmenjünk szavazni.

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi terrorsorozat nemcsak a keresztények, hanem a többségi társadalomhoz tartozó buddhisták körében is kiverte a biztosítékot.

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

amerika, london, párizs

A magyar kormányhoz és újságírókhoz hasonlóan a nemzetközi sajtó is hiába próbálja megtudni, hogy Soros György és az Európai Bizottság vezetői vajon miről tárgyaltak, illetve döntöttek a számtalan titkos találkozójukon. Az EUobserver lap a Tony Blair, Soros és Pierre Moscovici közötti davosi tárgyalásokról semmilyen érdemi választ nem kapott az Európai Bizottságtól, miközben több utólag törölt, meghamisított, illetve cenzúrázott uniós dokumentumot is talált a Brexittel kapcsolatos titkos tárgyalásról.

Az ember mindig ledöbben

Az ember mindig ledöbben

piszkostizenkettő

A terrorcselekményeket Európában szinte kivétel nélkül az iszlám nevében hajtják végre. Következtetés: Az iszlám Európában = terrorizmus.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére