Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szisztematikusan üldözik a zsidókat Franciaországban

2018. március 14. 16:00

PÁRIZS, 16:00

Egy francia akadémikus szerint etnikai tisztogatás folyik Franciaországban, melynek áldozatai zsidók, elkövetői pedig muszlimok.

A Gaston Intézet számára készített felmérésben Dr. Guy Milliére megállapította, hogy az ország zsidó népessége a 2000-ben mért félmilliós számról 400 000 alá esett. A kivándorlók elsősorban Izraelbe, a kanadai Quebec tartományba, Londonba és az Egyesült Államokba települnek át.

Graffitiket mázolnak a zsidó otthonok ajtajára, menekülésre biztatják a lakókat vagy puskagolyót küldenek nekik levélben. Aki tud, kivándorol. Gyakran hirtelen döntenek a költözés mellett, és kénytelenek az ingatlanaiktól rendkívül nyomott áron megválni. Az egykor virágzó zsidó lakónegyedek nagy részében már alig laknak zsidók”

– áll a tanulmányban.

Milliére felsorolja a legutóbbi antiszemita incidenseket is:

2018. január 12., Sarcelles, Párizs egyik északi elővárosa: egy 15 éves lány a gimnáziumból igyekszik haza. Egy zsidó iskola egyenruháját viseli, nyakában Dávid-csillag. Egy férfi odalép hozzá, késsel belehasít az arcába, majd elfut. A támadás nyomát a lány élete végéig viselni fogja.

Nyugat-Európa: az új antiszemitizmus hajnala

Az antiszemitizmushoz kötődő cselekmények számának növekedése Franciaországban a rendelkezésre álló statisztikák szerint az elmúlt tíz ...

2018. január 19., Sarcelles: egy nyolcéves, kipát viselő fiút megvernek és megrugdosnak muszlim fiatalok.

2017. február, Bondy: két kipát viselő fiatalt támadnak meg botokkal és fémrudakkal. A fiatalok súlyos sérüléseket szenvednek. Egyiküknek fűrésszel vágják le az ujjait.

2017, Marseille: bozótvágóval egy zsidó tanárra támad egy muszlim diák, mert “le akarja fejezni a zsidókat”. A tanár a kezében lévő tóratekerccsel védi magát, de súlyosan megsérül.

Fotó: 2015 Getty Images

A kutató szerint a zsidóellenes támadások száma egyre növekszik. “A legtöbb incidens fényes nappal történik. A zsidóknak alaposan át kell gondolniuk, hogy melyik utcán mehetnek végig. Előfordul, hogy a saját otthonaikban támadnak rájuk” – írja. Milliére azt is kifejti, hogy az antiszemita támadások visszaszorítása érdekében meghozott törvényeket manapság gyakran éppen azok ellen alkalmazzák, akik nyíltan beszélnek a problémáról és annak kiváltó okairól.

Az a probléma, hogy az antiszemitizmus a mai Franciaországban nem annyira a szélsőjobbtól, mint inkább a muszlim vallási vagy kulturális háttérrel rendelkező egyénektől ered.”

Milliére politikai indokot hoz fel arra, hogy a politikusok miért nem néznek szembe a tényekkel: “A politikusok megértették, hogy olyan sok muszlim él az országban, hogy a szavazataik nélkül már lehetetlen megnyerni egy választást. Mivel a muszlim lakosság gyermekvállalási kedve sokkal magasabb a társadalom többi csoportjáénál, a muszlim voksokért folytatott harc csak erősödik majd a jövőben.”.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére