Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Szijjártó: "Magyarországból nem lehet bevándorlóország"

2018. február 17. 09:48

Az ENSZ globális migrációs csomagja súlyosan elfogult és szélsőségesen bevándorlópárti alapvetés - írja Szijjártó Péter a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában.

A külgazdasági és külügyminiszter álláspontja szerint viharos gyorsaságú és drámai hatású változások zajlanak a minket körülvevő világban, a magyar külpolitika célja azonban végtelenül egyszerű:

a magyar külpolitika feladata a magyar érdekek képviselete. Ez persze gyakran konfliktusokkal jár.”

Szijjártó Péter ennek kapcsán megjegyzi, hogy a mai világ külpolitikai farkastörvénye úgy szól, hogy aki nem vállalja a konfliktusokat, aki nem tesz meg mindent szuverenitása megvédéséért, azt eltapossák.

A magyar külpolitika azonban fellép a Magyarországot érő alaptalan és hazug támadásokkal szemben, és természetesen fellép akkor is, amikor a magyar emberek biztonsága a tét”

– írja a külügyi tárca vezetője, majd hozzáteszi, jelenleg az illegális bevándorlás és a terrorizmus révén kétségkívül veszélyben van a biztonságunk.

Szijjártó Péter

Fotó: Kozma Zsuzsi

Az ENSZ migrációról szóló vitaindító dokumentumáról Szijjártó úgy vélekedik, hogy annak alaptétele a bevándorlás elősegítése, arra ugyanis a világszervezet kedvező, pozitív, mindenki számára hasznos folyamatként tekint.

Ez számunkra elfogadhatatlan, a magyar kormány ugyanis a migrációt rossz, veszélyes és nemcsak megállítható, hanem mindenképpen megállítandó folyamatnak tartja”

– hangsúlyozza a külügyminiszter.

Mint írja, az ENSZ véleménye szerint az egyes országoknak szervezetté és folyamatossá kellene tenniük a migránsok befogadását, legálissá a gazdasági bevándorlást.

Vagyis jöjjön mindenki bátran Európába, van itt hely mindenkinek. Ez ostobaság, ez az európai civilizáció feladása”

– áll Szijjártó Péter publicisztikájában.

Ha valaki azonban veszi a fáradságot és elolvassa Soros György stratégiai terveit az Európa számára szükséges bevándorlási folyamatok ösztönzéséről, akkor egyértelművé válik a szándékok egybeesése az ENSZ csomagja és Soros György terve között. Márpedig a magyar kormány nemet mond a Soros-tervre és elutasít minden bevándorláspárti kezdeményezést – szögezi le a külügyminiszter, aki a következőképpen zárja írását:

A népszavazás során 3,3 millió, a nemzeti konzultációban pedig 2,3 millió ember mondta azt, hogy Magyarországból nem lehet bevándorlóország, Magyarországot meg kell őrizni magyar országnak. A magyar kormány ennek megfelelő döntéseket hozott eddig is, és ez a jövőben is így lesz.”

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

spring is coming

Európa furcsa halála - avagy a könyv, amely a magyar miniszterelnök érdeklődését is felkeltette.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

spring is coming

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A tömegben akart robbantani egy migráns Németországban

Elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

Fletó flaskája

Fletó flaskája

piszkostizenkettő

A 888.hu kollektívája nevében, én, a méltatlan külsős szerző vonakodva bár, de azért szeretettel Vágó Gábornak adományozom a Heti Mondás díjat.

Orbán: Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos

Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Tiszaújvárosban, a MOL-csoport és a japán JSR Corporation szintetikus gumit gyártó üzemének ünnepélyes avatásán, hozzátéve, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos.

Pénzt ajánlott egy jobbikos képviselő az LMP-s visszalépéséért

Pénzt ajánlott egy jobbikos képviselő az LMP-s visszalépéséért

spring is coming

Az eset a kiskunhalasi egyéni választókerületben történt, amit egy hangfelvétel is bizonyít.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére