Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Szijjártó: "Magyarországból nem lehet bevándorlóország"

2018. február 17. 09:48

Az ENSZ globális migrációs csomagja súlyosan elfogult és szélsőségesen bevándorlópárti alapvetés - írja Szijjártó Péter a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában.

A külgazdasági és külügyminiszter álláspontja szerint viharos gyorsaságú és drámai hatású változások zajlanak a minket körülvevő világban, a magyar külpolitika célja azonban végtelenül egyszerű:

a magyar külpolitika feladata a magyar érdekek képviselete. Ez persze gyakran konfliktusokkal jár.”

Szijjártó Péter ennek kapcsán megjegyzi, hogy a mai világ külpolitikai farkastörvénye úgy szól, hogy aki nem vállalja a konfliktusokat, aki nem tesz meg mindent szuverenitása megvédéséért, azt eltapossák.

A magyar külpolitika azonban fellép a Magyarországot érő alaptalan és hazug támadásokkal szemben, és természetesen fellép akkor is, amikor a magyar emberek biztonsága a tét”

– írja a külügyi tárca vezetője, majd hozzáteszi, jelenleg az illegális bevándorlás és a terrorizmus révén kétségkívül veszélyben van a biztonságunk.

Szijjártó Péter

Fotó: Kozma Zsuzsi

Az ENSZ migrációról szóló vitaindító dokumentumáról Szijjártó úgy vélekedik, hogy annak alaptétele a bevándorlás elősegítése, arra ugyanis a világszervezet kedvező, pozitív, mindenki számára hasznos folyamatként tekint.

Ez számunkra elfogadhatatlan, a magyar kormány ugyanis a migrációt rossz, veszélyes és nemcsak megállítható, hanem mindenképpen megállítandó folyamatnak tartja”

– hangsúlyozza a külügyminiszter.

Mint írja, az ENSZ véleménye szerint az egyes országoknak szervezetté és folyamatossá kellene tenniük a migránsok befogadását, legálissá a gazdasági bevándorlást.

Vagyis jöjjön mindenki bátran Európába, van itt hely mindenkinek. Ez ostobaság, ez az európai civilizáció feladása”

– áll Szijjártó Péter publicisztikájában.

Ha valaki azonban veszi a fáradságot és elolvassa Soros György stratégiai terveit az Európa számára szükséges bevándorlási folyamatok ösztönzéséről, akkor egyértelművé válik a szándékok egybeesése az ENSZ csomagja és Soros György terve között. Márpedig a magyar kormány nemet mond a Soros-tervre és elutasít minden bevándorláspárti kezdeményezést – szögezi le a külügyminiszter, aki a következőképpen zárja írását:

A népszavazás során 3,3 millió, a nemzeti konzultációban pedig 2,3 millió ember mondta azt, hogy Magyarországból nem lehet bevándorlóország, Magyarországot meg kell őrizni magyar országnak. A magyar kormány ennek megfelelő döntéseket hozott eddig is, és ez a jövőben is így lesz.”

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére