Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
csak neked, csak most
 
 
 
 

Szijjártó a 888-nak: a Magyarországról íródó jelentés nem lesz független Soros álláspontjától

2017. december 7. 15:59

A 888 arról kérdezte a LIBE-meghallgatás után a külgazdasági és külügyminisztert, hogy szerinte mit ért el Brüsszel ezzel az újabb boszorkányüldözéssel és, hogy vajon bejöttek-e Soros György számításai ezzel a nappal kapcsolatban.

Szerencsére azok közé tartozom, akik nem Soros Györgynek dolgoznak, így nem tudom, hogy az elvárásai teljesültek-e"

- mondta Szijjártó, majd komolyra fordítva a szót hozzátette: "ma annak a bizottságnak az ülésén vehettem részt, ami meghozta azt a döntést, amely szerint egy felső korlát nélküli, soha véget nem érő kötelező betelepítési mechanizmust kell létrehozni az Európai Unióban."

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Szijjártó kijelentette: mindannyian ismerjük Soros György álláspontját, mindannyian ismerjük Soros György nyilatkozatait, pontosan tudjuk, hogy ő nem ért egyet a jelenlegi magyar kormánnyal és annak migrációs politikájával, és szeretné ha a jövőben nem ez a kormány irányítaná Magyarországot, és ebből ő nem is csinál titkot.

Az is világos, hogy a jelentés, amely majd Magyarországról íródik - vagy már íródott -, nem lesz független az ő álláspontjától"

- tette hozzá a külügyminiszter, majd megjegyezte: azzal kapcsolatban, hogy ezt a mai meghallgatás módosította-e valamilyen irányba, abban szkeptikus vagyok, szerintem itt már eldőlt, hogy ebben a jelentésben mi lesz, eldőlt, hogy a baloldali pártok hogyan próbálják segíteni magyarországi testvérpártjaikat.

OLVASTAD MÁR?

csak neked, csak most
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Behozták a problémáikat: a közel-keleti polgárháború miatt balhéznak Németországban

Behozták a problémáikat: a közel-keleti polgárháború miatt balhéznak Németországban

amerika, london, párizs

Amióta Ankara betette a lábát szíriai Kurdisztán területére, rendszeresek a balhék Németországban.

Idén is folytatódhat a bérek emelkedése

A minimálbérek emelése és a szakemberhiány következtében a várakozásokat meghaladó januári béremelkedésről számolt be a KSH.

A spanyol civilek kiakadtak, mert az olaszok lefoglalták a migránsmentő hajójukat

A líbiai hatóságok felszólításának nem tettek eleget, nem adták vissza a migránsokat, inkább Olaszországba szállították őket. A Proactiva Open Arms (POA) ezek után kiakadt, mert az olasz hatóságok lefoglalták a hajójukat.

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére