Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szigorúan magánügy

Szentesi Zöldi László

2018. október 22. 16:43

A liberálisokat le kell győzni, a helyükre kell szorítani. Ha ezt nem tesszük, teljesen elburjánzanak, és a jó kis akolmelegből kifelé beszélve majd ők mondják meg nekünk, mit gondolhatunk és mit nem.

Üzenetet kaptam nemrég. Olyan ember írta, akit ha nem is kedveltem, de valaha korrekt munkakapcsolatban álltunk. Egy televíziós produkcióban szerepeltünk együtt, ő volt a szerkesztő és az egyik állandó szereplő. Régen volt, olyan nagyon nyomot sem hagyott az életemben, most mégis itt a levél: azt írja P. úr, hogy valamikor normálisnak tűntem, nem érti mi lett belőlem??? Három kérdőjellel, hogy érezzem a törődést. Nyilván látta a Sajtóklubot, olvassa cikkeimet, és lassan-lassan összeállt neki a kép: jobboldali, nemzeti újságíró vagyok.

Normálisnak lenni – a liberális megfogalmazás szerint – olyasvalakit jelent a politikai térfél jobb oldalán, aki nem zavar sok vizet. Aki lomha észjárású, kimódolt, kicsit sznob, afféle 19. századi úriember, mentes minden bizalmaskodástól, roppant udvarias és mindig megválogatja a szavait.

Valaki, akivel könnyű elbánni.

Hiszen önképük szerint P. úr és barátai nagyon intelligensek, lazák és szellemesek, humánusak, egyes egyedül felelősek a közjó előmozdításáért. Számtalan receptjüket pedig szívesen bocsátják a világ elé, szavaik (nem tetteik!) nyomán pedig szabadság, egyenlőség és testvériség sarjad mindenütt. Szükséges tehát, hogy közéleti ellenfelük önként alávesse magát a reguláiknak, ebben az esetben P. úr és barátai engedélyezik az illető számára a szabad mozgást. Ha az illető igazi konzervatív (vagyis tutyimutyi faszkalap) akár a közügyekben is részt vehet, persze, szigorú megfigyelés mellett egy életen át, hiszen ezekkel a nemzetiekkel soha nem tudni, hogy is állunk. Ha pedig megbotlik, mondjuk feltámad benne az igazságérzet, vagy megkérdőjelezi tartótisztjei döntéseit, a falka ráront és kíméletlenül leteríti.

P. úr és barátai úgy tekintenek a magyar jobboldal felemelkedő üdvöskéire, akik rendszerint vidéki gyerekek, és némi levegőt, egészséget csempésznek az ő rothadt világukba, mint a saját tulajdonukra. Kivetik a csalit, majd ha ráharaptál, kifárasztanak, megszákolnak. Nekik a magyar nemzeti oldalról közéjük ácsingózott fiatal tehetség az igazi nagy fogás. Ady Endre óta ezt játsszák. Saját tulajdonuknak tekintik az illetőt, kitanítják, kiképzik, pénzelik, majd tehetségét és tudását saját szolgálatukba állítják.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy P. úr soha, de soha nem osztogat irányelveket például Grecsó Krisztiánnak, aki falusi származását azzal kompenzálta, hogy szemérmetlen könyvben a nyilvánosság elé tárta Szegvár ügyes-bajos dolgait. Volt abban minden: hogy ki, kivel, mikor és miért, a földijei persze nemcsak rá, hanem a családjára is neheztelnek a mai napig. Krisztián viszont nem az otthoniaknak, hanem a budapesti brancsnak írta a könyvét, akik örömmel vették, együtt röhögtek Krisztiánnal a sok buta paraszton, majd cserébe futtatják a mai napig, tömik pénzzel, a hálózat önzetlenül segíti.

Soroljam a további példákat? Maradjunk annyiban, hogy rengetegen eladták magukat.

Az én bűnöm pusztán annyi, hogy keresztülhúztam a számításukat. Nem kellett a barátságuk, nem kellett a befolyásuk, nem szegődtem el hozzájuk beszélő majomnak. Hogy hűséges maradtam szülőföldemhez, magyar népemhez és – nem utolsósorban – önmagamhoz. Vagyunk így egynéhányan. Nem az irodalom és az újságírás szegénylegényei, hanem egy P. úréknál igazabb, magasabb színvonalú, önazonos kultúra hordozói, szószólói, szerény szolgálói vagyunk. Semmiféle kisebbségi érzésünk nincs, nem is lehet, ha az ő teljesítményeikre nézünk. Igazából mulat az ember azon, hogy mennyivel többet tud a nagyvilágról és a hazájáról, mennyire jártasabb az élet dolgaiban, mennyivel jobb mindenben, mint ezek a félbemaradt, torz figurák, akik kalitkába zárták önmagukat, és onnan csicseregnek a szabadságról.

P. úr máskülönben senki. A szó szoros értelmében. Viszont felhatalmazva érzi magát, hogy a miből mivé lett kérdésben irányelveket osztogasson.

Mert a liberálisok ilyenek. Abszolút tárgyalásképtelenek. Velük a saját és a mi szerepünkről beszélgetni nem pusztán reménytelen, de teljesen haszontalan foglalatosság. A liberálisokat le kell győzni, a helyükre kell szorítani. Ha ezt nem tesszük, teljesen elburjánzanak, és a jó kis akolmelegből kifelé beszélve majd ők mondják meg nekünk, mit gondolhatunk és mit nem.

Hát, nem fogják megmondani.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

kétharmad

Feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt - közölte az MTVA sajtóosztálya vasárnap az MTI-vel.

"A keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel"

Elfogadhatatlannak nevezte Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, hogy bár a keresztények a világ legüldözöttebb vallási csoportja és a keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel a nemzetközi szervezetek mégis hallgatnak erről a tényről.

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

kétharmad

Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.

Legyen a húsvéti sör is az ünnep kelléke!

Legyen a húsvéti sör is az ünnep kelléke!

szabad vasárnap

Füstölt sonka, főtt tojás, csokinyúl. Ideje melléjük feljegyezni a húsvéti sört is!

Melyik országban dőlhet el Európa sorsa?

Melyik országban dőlhet el Európa sorsa?

amerika, london, párizs

A 888 európai parlamenti választásokról szóló sorozatának hetedik részében megnézzük, hogy állnak az európai politikai pártok Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és a "potyautas" Nagy-Britanniában.

A konzervatívok is Farage Brexit Pártjára szavaznának

A konzervatívok is Farage Brexit Pártjára szavaznának

amerika, london, párizs

Tiltakozásul az ellen, hogy Theresa May miniszterelnök a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztásáról állapodott meg az Európai Unióval.

Szijjártó Péter: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

Szijjártó Péter: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több mint kétszáz halálos áldozatot követelő merényletsorozattal kapcsolatban nyilatkozott az M1 aktuális csatornának.

Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán

Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán

amerika, london, párizs

Mindeközben őrizetbe vettek hét embert, három rendőr meghalt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére