Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Szigorított a bíróság a Dózsa György úti gázoló ügyében

2017. szeptember 20. 18:00

A bűn­is­mét­lés ve­szé­lye miatt a házi őri­zet mel­lett nyom­kö­ve­tőt is ka­pott M. Ri­chárd.

A Fővárosi Törvényszék szerdai tájékoztatásából kiderül, hogy a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottjának ügyeit "összeolvasztották".

Fotó: MTI Fotóbank

Vagyis egyesítették az ellene közúti veszélyeztetés bűntettének, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétségének a gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőügyeit.

A két eljárás adatai szerint a férfi éveken át megszegte a közlekedési szabályokat, ezért a bíróság egyetértett az ügyésszel abban, hogy a bűnismétlés veszélye — megnyugtatóan — csak technikai nyomkövető eszközzel kiküszöbölhető"

– közölte a törvényszék.

Május 15-én a Dózsa György útnál M. Richárd belerohant egy Citroenbe, amely emiatt belehajtott a trolimegállóba, ahol több várakozó is állt. A kocsi két utasa — a Vízművek munkatársa — elhunyt a balesetben. Szakértők szerint M. Richárd jóval gyorsabban hajtott a megengedettnél, korábban kokainozott is, és egyébként sem volt jogosítványa.

Érdekesség, hogy a Soros-hálózathoz tartozó Magyar Helsinki Bizottság egyik ügyvédje (aki korábban az olaj- és maffiaperek egyik meghatározó védőjeként szerzett ismertséget), Dr. Novák Péter vállalta M. Richárd védelmét, ám leleplező cikkünk után (?) felmondta a megbízást.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

"Mindent meg kell tenni az otthonaikból elüldözött keresztények hazatéréséért"

"Mindent meg kell tenni az otthonaikból elüldözött keresztények hazatéréséért"

szabad vasárnap

Mindent meg kell tenni azért, hogy az otthonaikból elüldözött keresztények hazatérhessenek - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este a budapesti Szent István-bazilikában.

A szexuális zaklatási botrányokból is Trump-ellenes mozgalmat faragnak

A szexuális zaklatási botrányokból is Trump-ellenes mozgalmat faragnak

amerika, london, párizs

A nemrégiben napvilágot látott szexuális zaklatási botrányok megrázták a világot, de egyesek arra akarják felhasználni az egészet, hogy Donald Trump ellen szervezkedjenek.

A H&M után most egy olasz kozmetikai céget vádolnak rasszizmussal

A Wycon Cosmetics egy fekete körömlakkal csapta ki a biztosítékot a libsiknél.

Bajorország saját maga gondoskodna határai megvédéséről

Bajorország saját maga gondoskodna határai megvédéséről

amerika, london, párizs

Az új bajor miniszterelnök létre szeretne hozni egy saját bajor határőrséget, illetve egy menekült- és kitoloncolási hivatalt.

Kövér: a magyar a megmaradás nemzete

Kövér: a magyar a megmaradás nemzete

közeleg a tél

A történelem ugyan szétválasztotta és szétszórta, de a kultúrájuk megtartja a magyarokat, ezért a magyarság nem a szétesés és a szétszóródás, hanem a megmaradás nemzete - jelentette ki Kövér László a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol köszöntőt mondott a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen vasárnap.

Gond volt a migránsokkal, ezért nem fogad be több illegális bevándorlót a német város

A migránsok felborzolták a kedélyeket Cottbusban, ezért a lakosok nem akarnak több illegális bevándorlót befogadni.

Titokban tárgyalt Simicska embereivel Hadházy Ákos, az LMP politikusa

Titokban tárgyalt Simicska embereivel Hadházy Ákos, az LMP politikusa

közeleg a tél

Hadházy Ákos a hétvégén titkos politikai egyeztetésen vett részt Simicska Lajos politikai, üzleti és médiabirodalmának legfontosabb vezetőivel. A tét az LMP függetlenségének feladása.

Több mint száz párt futna neki az olasz választásoknak

Több mint száz olaszországi politikai formáció regisztrálta magát vasárnapig a márciusi parlamenti választásra, amelyen jelöltként Paolo Gentiloni jelenlegi miniszterelnök is indul. A felmérések szerint nagy meglepetésnek azonban a volt miniszterelnök, Silvio Berlusconi számít.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére