Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szexkézikönyvet nyomtatnak a migránsoknak, nehogy erőszakoljanak

2017. szeptember 12. 16:58

STOCKHOLM, 16:58

A svéd kormány belátta: akkora problémát okoznak a lányaikra rárontó bevándorlók, hogy kénytelenek egy speciális szexkézikönyvet elérhetővé tenni, hogy megtanítsák az erőszakos bevándorlóknak, miként szabad és miként nem szabad a nők felé közeledni.

Tekintettel arra, hogy az illegális bevándorlás által súlyosan megtépázott északi országban a csoportosan elkövetett nemi erőszakok közel 90 százalékát nem a tősgyökeresek követik el, ráadásul a svédországi nyári fesztiválok arról hírhedtek, hogy szakmányban erőszakolják a svéd lányokat, a kormány úgy döntött, lépniük kell. 

A weboldal egyik cikke.

Első ízben felállítottak egy hat nyelven olvasható weboldalt annak érdekében, hogy fejtágítást nyújtsanak a migránsoknak arról, mit szabad és mit nem, ha nemi együttlét létesítéséről esik szó. Ezt követően egy, a weboldallal kompatibilis szexkézikönyvet is legyártottak, hogy még több bevándorlónak tegyék lehetővé az alapvető társasélet normáinak megtanulását. Lena Nyberg, a kormány által felállított projekt felelőse úgy értékelte,

úgy látjuk, sok fiatalnak és felnőttnek egyaránt szüksége van arra, hogy támogatást kapjanak bizonyos problémák kapcsán."

Bár a projektfelelős szavaiból nehéz kideríteni, hogy kizárólag migránsokra szabták-e a kézikönyvet, a borítóját megvizsgálva már minden kételyünk elszállt.

A kézikönyv borítója

Az ötlet egyébként nem teljesen egyedi, Németországban és Ausztriában is megtalálhatóak bizonyos kiegészítő röpiratok, kézikönyvek, amelyek a migránsok szexuális felvilágosítását célozza meg. A listához immár Svédország is csatlakozott.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére