Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szélsőbaloldali csürhét támogat a Mozilla

2017. október 11. 19:15

MOUNTAIN VIEW, 19:15

A böngésző fejlesztője 100 ezer dollárral díjazta a RiseUp névre hallgató kommunikációs platformot. Ezt a rendszert leginkább a szélsőbaloldali antifasiszták használják.

A böngészőt fejlesztő Mozilla Alapítvány a hír kapcsán elmondta: a díjat azok kapják, akik segítik az "ingyenes és egészséges" internet elérését, használatát. A most kitüntetett RiseUpról egy korábbi posztban azt is írták, hogy "ez egy olyan koordinációs platform, amelyet leginkább a politikai spektrumban használnak az aktivisták".

Ennél azonban sokkal többről van szó, főleg ha a RiseUpról beszélünk.

A program fejlesztői a platform létrejöttét, annak szükségességét is a szabad társadalom megteremtésével indokolták. A RiseUp ugyanis olyan "értékeken alapul", mint a demokrácia, az egyenlőség, a sokféleség, az ökológia és a biztonság. Ezért főként azok használják, akik a világban valamilyen társadalmi változást akarnak elérni, "demokratikus alternatívákat" akarnak létrehozni.

Vagyis az Antifák használják.

Ők azok a szélsőbaloldali tüntetők, akikről leginkább az USA-ból hallunk (főleg, ha Trump-ellenes megmozdulásokról van szó), de a nevük a német választásokkor, illetve a hamburgi G20-találkozó kapcsán is előkerült a sajtóban.

Demonstrációik rendszeresen erőszakba torkollnak, s a vandalizmus sem áll távol tőlük.

De — mint látjuk — ez a Mozillát egyáltalán nem érdekli, és pénzt ad egy olyan platformnak, amit leginkább a szélsőbaloldali csürhék használnak.

(Fox News)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

spring is coming

Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap a Bács-Kiskun megyei Solton.

"Olaszországban a migránsok elhelyezését szolgáló pénz egy része a maffiához kerül"

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint folyamatosan változik a migráció megítélése az európai országokban.

Nyugi, nem lesz atomháború

Nyugi, nem lesz atomháború

amerika, london, párizs

Kim Dzsongun megígérte, nincs tehát miért aggódni.

Ilyen, ha a szegedi metál és az MMA összefog

Szeged legmeghatározóbb modern metál zenekara, a Handout rendhagyó projektbe vágott bele. Legújabb klipjükben a Magyarországon egyre kedveltebb ketrecharcot népszerűsítik. Az új projektről Tari Balázst, a zenekar frontemberét kérdeztem.

Putyin nyert, negyedszer is elnök lehet

Putyin nyert, negyedszer is elnök lehet

amerika, london, párizs

Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő nyerte meg a vasárnapi orosz elnökválasztást a moszkvai Központi Választási Bizottság előzetes adatai szerint, megszerezve 4. elnöki mandátumát.

Szijjártó: hivatalosan is kérni fogja a kormány a németeknél lobbizó Soros-szervezettel kapcsolatos hangfelvételt

Szijjártó: hivatalosan is kérni fogja a kormány a németeknél lobbizó Soros-szervezettel kapcsolatos hangfelvételt

spring is coming

A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Németországba továbbra is özönlenek a migránsok

Németországba továbbra is özönlenek a migránsok

amerika, london, párizs

A migránsáradatnak továbbra sincs vége, csak a kerítésnek hála mi nem észleljük annyira. Németországban viszont nem ilyen jó a helyzet.

"Ma Orbán Viktort tekintik a szellemi vezetőnek Európában"

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Sepsiszentgyörgyön beszélt erről, amikor Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából millenniumi zászlót adott át a Gyöngyvirág utcai református templom gyülekezetének. A Gyöngyvirág utcai egyike annak az öt erdélyi református templomnak, amelyet a közelmúltban avattak fel, és amely felépítéséhez a magyar állam is támogatást nyújtott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére