Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

2018. március 19. 13:40

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

Székesfehérváron a gondos aktivista kezek egyre több forgalmas közterületnél levő falfelületre graffitizik fel a Fideszt, illetve a város fideszes polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást alpári, durva stílusban támadó, illetve egyben életellenes erőszakra felszólító üzeneteket.

Az országgyűlési választás napjának közeledtével egyre növekszik az erőszakos graffitik száma. Ez alapján pedig egyértelműen úgy tűnik, hogy a választási kampányban a balliberális ellenzék már nem elégszik meg pusztán a "hagyományos polgári ellenállás" eszközeivel, hanem láthatóan a megfélemlítésnek a törvényesség határán mozgó eszközeivel is szeretne élni.

Érdekes lelkivilága lehet annak a balliberális "politikai ellenállónak", aki például az egyik általános iskola előtti utcasaroknál levő házfalra helyezte el az ötvenes évek rákosista propaganda szövegeit idéző "rendkívül kifinomult" politikai üzenetét (Munkát kenyeret, Cser-Palkovicsnak kötelet!) – minden bizonnyal azzal a szándékkal, hogy befolyásolja a gyerekek és szüleik politikai nézeteit. 

A gyűlölködő és fenyegető graffitik a Soros-hálózat kampányának a részét képezik?

A székesfehérvári graffitik "szerzőinek" és felfestőinek a személyei egyelőre ismeretlenek, de nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy a Soros-hálózathoz kötődő emberek állnak az akció mögött. A balliberális diáktüntetéseket is megszervező Soros-hálózat ugyanis már hónapok óta tart felkészítő tréningeket a "diktatúra" elleni harcra, amelyet szerintük a Fidesz kormányzása jelent.

Ehhez az álcivil körhöz tartozó, és valójában tisztán balliberális pártpolitikai célokat képviselő Civil Kollégium nevű szervezet például a Facebook-oldalán ajánlott irodalomként tartja számon többek között annak a szélsőbaloldali forradalmárnak, Saul Alinskynak a művét, aki a megtévesztést, a hazugságot, de akár még az emberölést is legitim szervezési eszköznek tartja az általa fontosnak tartott célok elérése (a kormányok megdöntése) érdekében.

A Soros-hálózathoz tartozó Civil Kollégium Alapítvány a gerilla jellegű politikai megmozdulásaival már korábban is felhívta magára a figyelmet. Ez az álcivil szervezet volt például az, amely tavaly "polgári engedetlenségi képzést" tartott radikális civil aktivisták számára egy kunbábonyi oktatási központban. A jövő politikai gerilláinak kiképzői között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is.

A ballib utcai aktivisták tevékenysége több szempontból érthetetlen. Egyrészt némi fogalmatlanságról árulkodik egy olyan polgármester személyét támadni, aki nem is indul az országgyűlésiképviselő-választáson. Másrészt érthetetlen ez a fajta fenyegető üzengetés azon a Székesfehérváron, ahol a kampány kezdetén pont Cser-Palkovics András polgármester kért mindenkit a békés és egymást tiszteletben tartó kampányolásra. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére