Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

2018. március 19. 13:40

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

Székesfehérváron a gondos aktivista kezek egyre több forgalmas közterületnél levő falfelületre graffitizik fel a Fideszt, illetve a város fideszes polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást alpári, durva stílusban támadó, illetve egyben életellenes erőszakra felszólító üzeneteket.

Az országgyűlési választás napjának közeledtével egyre növekszik az erőszakos graffitik száma. Ez alapján pedig egyértelműen úgy tűnik, hogy a választási kampányban a balliberális ellenzék már nem elégszik meg pusztán a "hagyományos polgári ellenállás" eszközeivel, hanem láthatóan a megfélemlítésnek a törvényesség határán mozgó eszközeivel is szeretne élni.

Érdekes lelkivilága lehet annak a balliberális "politikai ellenállónak", aki például az egyik általános iskola előtti utcasaroknál levő házfalra helyezte el az ötvenes évek rákosista propaganda szövegeit idéző "rendkívül kifinomult" politikai üzenetét (Munkát kenyeret, Cser-Palkovicsnak kötelet!) – minden bizonnyal azzal a szándékkal, hogy befolyásolja a gyerekek és szüleik politikai nézeteit. 

A gyűlölködő és fenyegető graffitik a Soros-hálózat kampányának a részét képezik?

A székesfehérvári graffitik "szerzőinek" és felfestőinek a személyei egyelőre ismeretlenek, de nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy a Soros-hálózathoz kötődő emberek állnak az akció mögött. A balliberális diáktüntetéseket is megszervező Soros-hálózat ugyanis már hónapok óta tart felkészítő tréningeket a "diktatúra" elleni harcra, amelyet szerintük a Fidesz kormányzása jelent.

Ehhez az álcivil körhöz tartozó, és valójában tisztán balliberális pártpolitikai célokat képviselő Civil Kollégium nevű szervezet például a Facebook-oldalán ajánlott irodalomként tartja számon többek között annak a szélsőbaloldali forradalmárnak, Saul Alinskynak a művét, aki a megtévesztést, a hazugságot, de akár még az emberölést is legitim szervezési eszköznek tartja az általa fontosnak tartott célok elérése (a kormányok megdöntése) érdekében.

A Soros-hálózathoz tartozó Civil Kollégium Alapítvány a gerilla jellegű politikai megmozdulásaival már korábban is felhívta magára a figyelmet. Ez az álcivil szervezet volt például az, amely tavaly "polgári engedetlenségi képzést" tartott radikális civil aktivisták számára egy kunbábonyi oktatási központban. A jövő politikai gerilláinak kiképzői között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is.

A ballib utcai aktivisták tevékenysége több szempontból érthetetlen. Egyrészt némi fogalmatlanságról árulkodik egy olyan polgármester személyét támadni, aki nem is indul az országgyűlésiképviselő-választáson. Másrészt érthetetlen ez a fajta fenyegető üzengetés azon a Székesfehérváron, ahol a kampány kezdetén pont Cser-Palkovics András polgármester kért mindenkit a békés és egymást tiszteletben tartó kampányolásra. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Gál Kinga kiosztotta az EU-t, amiért az engedi, hogy a románok szívózzanak a székelyekkel

Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülésén beszélt a székelyek helyzetéről.

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

amerika, london, párizs

Kandelben a migránserőszak ellen tüntettek, amikor az Antifa szélsőbaloldali mozgalom tagjai inzultálni kezdték a demonstrálókat, végül annyira elmérgesedett a helyzet, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkozni. Több nyomozás is folyik az ügyben.

Ausztria úgy döntött, erősíteni kell a határvédelmet

Herbert Kickl osztrák belügyminiszter a Salzburger Nachrichten című lapban csütörtökön megjelent interjújában helyezte kilátásba a határellenőrzés szigorítását.

A Momentum mindenkit hülyének néz

A Momentum mindenkit hülyének néz

kinyílott a pitypang

Egyértelműen kiderült, hogy a kicsi SZDSZ, a Momentum nem egyszerűen kamuzik bizonyos dolgokról, de konkrétan szándékosan hazudik is. Most éppen az derült ki, hogy ordas hazugság a Fekete-Győr Andrásék által úton-útfélen hangoztatott mese a naponta belépő 1000 új tagról.

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

amerika, london, párizs

Az osztrák kormány azon dolgozik, hogy Ausztriában a következő tanévtől már ne viselhessenek fejkendőt az óvodás és általános iskolás gyerekek. Németországban is hasonló intézkedés van készülőben.

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

kétharmad

Egyre kínosabb pillanatokat kénytelen átélni nemcsak a Jobbik vezetése, hanem a párt szavazótábora is, annyira összevissza nyilatkoznak a pártelnöki pozícióért versengő alelnökök. Most éppen a Budaházy György mellett való kiállás okozott zavart a Jobbikban.

Így kell értelmezni a Budaházy-per fejleményeit

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő tömören és érthetően foglalta össze a közel egyórás bírósági indoklást, melynek keretében hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla.

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

kétharmad

Schiffer András, az LMP korábbi vezetője interjút adott a 168 Órának, amiben élesen bírálta Hadházyt. Elmondása szerint komoly hiba volt tőle, hogy bevitte a pártba a most már távozó társelnököt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére