Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szégyelld magad Gergely Zsófia!

Carol Peletier

2016. november 11. 11:59

A HVG újságírója pénteken átlépett egy határt.

Gergely Zsófia tipikus példája azoknak a balliberális újságíróknak, akik a tőlük megszokott morális felsőbbrendűséggel kérnek számon másokat, miközben saját magukra nem ugyanazt a mércét alkalmazzák. 

Gergely például rendszeresen úgy "tudósított" a Spéder-perről, hogy a tárgyalásokon ott sem volt. Erről az apróságról persze nem számolt be és ez nem gátolta meg abban sem, hogy  – a fent említett felsőbbrendűségének teljes tudatában – moralizáljon. Talán mondanunk sem kell, hogy Spéder javára. 

Ennél azonban sokkal undorítóbb, amit Zsófia hétfőn művelt. Úgy számolt be egy magánember egészségügyi állapotáról (egyedüliként a magyar sajtóban), hogy arról az érintett családját meg sem kérdezte. De ezt az információt is csak arra használta fel, hogy aztán összekeverje ugyanezen személy majdnem másfél évtizede lezárt, egyéves felfüggesztett ítéletével – mintha egyik információnak bármi köze is lenne a másikhoz. Gergely Zsófia tehát az általa másoktól olyannyira megkövetelt moralizálás nélkül hozott nyilvánosságra olyan, hallomásból összepletykált információkat, amelyekhez hasonlókért korábban heteken át ütötte a TV2-t a Hvg.hu hasábjain.

Az biztos, hogy Gergely Zsófiának ezért a bíróság előtt kellene felelnie. Jogilag ugyanis minősített személyes adatot hozott nyilvánosságra. Abban szintén biztosak vagyunk, hogy emiatt a moralitás nagyasszonyának nem lesznek álmatlan éjszakái. Önbecsülést, tisztességet, lelkiismeretet, erkölcsöt ugyanis nem várhatunk el tőle. 

(Magyar Idők)

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

amerika, london, párizs

Miután kedd este négy ember súlyosan megsérült egy ismeretlen tettes által elkövetett marseille-i késes támadásban, a bevándorláspárti média már kész tényként közölte, hogy nincs ok az aggodalomra, csupán egy hétköznapi hajléktalanról van szó. Ez azonban nem volt igaz.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására

Szilárd útburkolattal látják el az összes budapesti földutat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak az aszfaltozásra - jelentette be Tarlós István. A budapesti főpolgármester emellett még repülészárlat elrendelését is kezdeményezi az éjfél és reggel öt óra közötti időszakra a Liszt Ferenc repülőtér környékén lakók nyugalma biztosítása érdekében.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

amerika, london, párizs

A nyíltan bevándorláspárti német Zöldek azt követelik Webertől, hogy rakja ki a Fideszt az Európai Néppártból. Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament alsóházának, a Bundestagnak a bajor konzervatív alelnöke viszont határozottan visszautasította pénteken Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök azon megjegyzését, hogy a Fideszt ki kellene zárni az európai pártcsaládjából.

Tibi atya, az örök kamasz

Tibi atya, az örök kamasz

piszkostizenkettő

Tibi atya, ez a grafikai eszközökkel létrehozott, interneten fellelhető alkoholista pap, ez a be nem azonosítható - épp ezért bátor - entitás ismét szerepzavarba esett, és a pucér nős vicceken, a seggrészegen hasra esős poénokon röhögcsélés, no meg a bögre és pólóárusítás mellett belekotnyeleskedett a felnőttek dolgába.

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek"

Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

Kezdik belátni a németek: nem lehet mit kezdeni az afrikai migránsokkal

Egyre több migránst toloncolnak ki a németek, miután belátták: nem lehet ennyi képzetlen migránst befogadni.

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

amerika, london, párizs

A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában.

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

amerika, london, párizs

Az uniós határvédelmi ügynökség saját statisztikájában kénytelen volt elismerni, hogy az olasz belügyminiszter bevándorlásellenes politikája sikeres.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére