Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Százmilliós segélyt vett fel a nyugatiakat gyűlölő muzulmán hitszónok

2017. augusztus 26. 14:58

BERN, 14:58

Az imámnak sikerült kimaxolnia a képmutatást.

A Líbiából származó migráns többször is gyűlöletkeltő imákat ismételgetett egy svájci mecsetben. A svájci SRF médium birtokába jutott felvételeken többször hallható, amint az imám

a zsidók, keresztények, hinduk és oroszok elpusztításáért könyörög Allahhoz.

Az Abu Ramadan névre hallgató imámról azonban egy igen érdekes tényt fedezett fel az SRF Rundschau nevű televíziós program stábja, a Tages Anzeiger újság csapatával karöltve, miszerint

Ramadan 13 éven keresztül svájci állami segélyen élt, mintegy 600 000 svájci frankkal gazdagodott ez idő alatt (átszámítva körülbelül 155 millió forintról van szó).

Képünk illusztráció

A Rundschau csatorna szerkesztője szerint

ezt a számot láthatjuk hivatalos adatokból. Az imám soha nem tanult meg németül vagy franciául, a munkaerőpiacra nem lehetett integrálni, szóval maradt a segély. A nézetei nem jelentettek kizáró okot a segély felvételekor. Gyakorlatilag abba a kézbe harapott, amelyik enni adott neki.”

Mint kiderült, Abu Ramadan 1998-ban "menekült" Svájcba, miután otthonában azért üldözték a hatóságok, mert a Muszlim Testvériséget támogató propagandát terjesztett. Svájcban aztán nem dolgozott, helyette munkanélküli segélyből élt 2004-től egészen 2017-ig, és kisvárosokban szónokolt.

Ráadásul abban az országban prédikált a keresztények ellen, amelynek lakossága – a 2015-ös adatok alapján – 37 százalékban római katolikus, 25 százalékban protestáns, és a muszlimok mindössze a társadalom 5 százalékát teszik ki. A svájci rendőrség jogi lépéseket tervez tenni Ramadan ellen. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére