Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szanaszét szedték Trudeau-t a kanadai terrortámadás után

2017. október 2. 20:58

EDMONTON, 20:58

Facebookon közzétett bejegyzésében egy vérbeli liberálishoz méltóan reagált a kanadai miniszterelnök, így nem is maradtak el a reakciók.

Ahogy azt mi is megírtuk, a hétvégén késelés és gázolás történt Kanadában, azon belül is Edmonton városában. A 30 éves gyanúsított nekihajtott egy rendőrnek, majd késsel támadt rá, de végül gyalog elmenekült.

A megtámadott rendőrt kórházba vitték, sérülései nem voltak életveszélyesek. Az autóban megtalálták az Iszlám Állam nevű terrorszervezet zászlaját. 

Az elkövető után hajtóvadászat indult, a rendőrség most őrizetbe vett egy szomáliai migránst, akit a támadással gyanúsítanak. 

Justin Trudeau nem habozott reagálni a támadásra, ám enyhén szólva melléfogott Facebook-bejegyzésével: 

A képen Trudeau Marjam Monsef muszlim miniszter (!) posztját osztotta meg, amelyben egy "sokszínűségért" tartott tüntetésen készült plakát látható, rajta szép öblös betűkkel a következő:

Vessünk véget a fehér felsőbbrendűségnek!" 

Ezt a posztot osztotta aztán meg Trudeau, aki szerint a hétvégén a "kanadaiak határozottságát tesztelték." A terrortámadás ellenére a kanadai miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy

a sokszínűségben rejlik az erőnk."

Nos, a mindennapokban élő kanadaiak véleménye enyhén eltért Trudeau-étól: 

Ez a poszt hihetetlenül ízléstelen az edmontoni eseményeket tekintve. [...] Sokszínűség, tolerancia, befogadás? Ez a terrorizmust is magában foglalja? Ezt mesélje el az áldozatok családtagjainak. Ez a maga felelőssége, Trudeau!" 

Többen feltették azt az egyszerű kérdést, hogy mégis mi köze van a támadásnak a fehér felsőbbrendűséghez, ha egyszer valószínűsíthetően szomáliai migráns volt az elkövető. Mások azt sem értették, mit kereshetett az országban a szomáliai férfi, és miért adhatott be menekültkérelmet.

Az úgynevezett liberálisok által hirdetett tolerancia egy fasiszta, totalitárius és erőszakos ideológiával szemben (ami az iszlám) idióta és veszélyes – ideje őszintén beszélnünk! Hagyjuk abba a szerecsenmosdatást, egy gondolat kritizálása nem lehet rasszista"

– vélekedett egy másik kommentelő.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Terroristát fogtak a görögök

A görög rendőrség csütörtökön elfogott egy 32 éves szíriai állampolgárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagja - közölték a helyi hatóságok pénteken.

A muszlimok mellett tüntetettek Svájcban

A muszlimok mellett tüntetettek Svájcban

amerika, london, párizs

A demonstrációt a baloldal szervezte, és csak néhány száz ember vett részt rajta.

1956 alapfogalmai máig érvényes értékek, ahogy a magyar-lengyel barátság is az

1956 alapfogalmai máig érvényes értékek, ahogy a magyar-lengyel barátság is az

közeleg a tél

Az 1956-os forradalom alapfogalmai még mindig érvényes értékek, ahogyan a magyar-lengyel barátság is az - hangsúlyozta Trócsányi László igazságügyi miniszter pénteken Varsóban, a forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából, a varsói Királyi Várban rendezett fogadáson mondott köszöntőjében.

Szabadon engedtek félezer rabot a románok az EU miatt

Szabadon engedtek félezer rabot a románok az EU miatt

amerika, london, párizs

Több mint ötszáz elítélt került szabadlábra Romániában csütörtökön, a börtönbüntetéseket lerövidítő törvény hatálybalépésének napján, és további mintegy másfél ezer fogvatartott szabadulása várható a következő napokban.

Tovább bonyolódik Marton László szexuális zaklatási ügye

Tovább bonyolódik Marton László szexuális zaklatási ügye

bulvár

Állítólag vannak más áldozatok is, de Marton László továbbra is tagad. Azért egy időre felfüggesztette oktatói státuszát.

Hivatalos: az Iszlám Állam fővárosa elesett

Hivatalos: az Iszlám Állam fővárosa elesett

amerika, london, párizs

A kurd és arab milíciák alkotta Szíriai Demokratikus Erők (SDF) felszabadították a Szíria északi részén fekvő Rakkát.

Kiderült: Brüsszel képtelen bánni a pénzünkkel

Kiderült: Brüsszel képtelen bánni a pénzünkkel

amerika, london, párizs

Kezd kevés lenni az a pénz, amit Brüsszel afrikai országoknak fizet a migráció "enyhítéséért", és ezért európai diplomaták szerint még nagyobb anyagi hozzájárulásra lesz szükség a tagállamok részéről a jövőben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére