Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Svédország jól mutatja, mit szán a magyaroknak Soros György Európa Tanácsban ülő embere

2018. február 19. 09:18

STOCKHOLM, 9:18

Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa nemrégiben a Stop Soros törvénycsomag miatt támadta Magyarországot, ám a terrortámadásoktól és nemi erőszakolásoktól megtépázott Svédországgal láthatóan semmi baja nincs.

Mint ismert, Nils Muiznieks nemrégiben aggodalmát fejezte ki a Stop Soros törvénycsomag tervezett bevezetésével kapcsolatban, amelyet a magyar kormány dolgozott ki az ellen, hogy Magyarországot bevándorlóországgá alakíthassák.

Muiznieks volt az, aki korábban a homo sorosensus, a „nyílt társadalom emberét” vizionálta egy cikkében. Csütörtöki támadásában a migránsokért és a nem kormányzati szervek „nélkülözhetetlen” munkájáért is aggódott. Hogy mennyire is rajong a homo sorosensus ideájáért az emberi jogi biztos, jól jelzi az is, hogy Muiznieks Svédországról például igen jó véleménnyel van.

Svédország kellően nagylelkű volt a bevándorlókhoz és a menedékkérőkhöz, de a [2015-ös] vészhelyzet elmúlt, és visszatérhet a hagyományos bevándorlási politikájához”

írja a svéd Aftonbladet lap.

Az Európa Tanács beállt Soros mögé

Hozzátette, hogy a migránsok jogait nem szabad korlátozni, és engedni kell a családok egyesítését is.

Jogaik ilyen jellegű csorbítása csak megakadályozza a svéd társadalomba történő beilleszkedésüket. A családegyesítés ráadásul legális és biztonságos módja annak, hogy ezek az emberek eljuthassanak Svédországba. Ha meg akarjuk állítani a káoszt, akkor biztosítanunk kell ezt a lehetőséget.”

Muiznieks még tavaly októberben látogatott a skandináv államba, az akkori tapasztalatai alapján írt jelentést az Európa Tanácsnak. Hogy a svédek mennyire értenek egyet ezzel a vízióval, az kiderül 2018-ban, hiszen idén az északi országban is választásokat tartanak.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére