Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Svéd választások: lejtmenetben a baloldal

2018. augusztus 21. 19:15

A közvélemény-kutatások szerint a nyitott határok mellett kampányoló svéd Szociáldemokrata Párt tagjai a történetük leggyengébb eredményére készülhetnek a szeptember 9-i választásokon.

Szeptemberben választások lesznek Svédországban, ahol a jelenlegi baloldali svéd vezetés az eddigi leggyengébb eredményére számíthat. Ez annak is köszönhető, hogy a Szociáldemokrata Párt nyíltan kiáll a bevándorlás mellett, míg a lakosság egyre nagyobb része elutasítja azt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a bevándorlásellenesek egyre népszerűbbek. Érdekes, hogy a bevándorlásellenesek egy része korábban pont a baloldali Szociáldemokrata Pártot támogatta. 

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az I...

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a bevándorlásellenes pártnak olyan nagy tábort sikerült maga köré gyűjtenie, mely alapján lehetséges, hogy végül Svéd Demokraták nevű formáció lesz a második legerősebb erő a szeptember 9-i választásokon.

Az Aftonbladet beszámolója szerint úgy tűnik, hogy továbbra is a Stefan Löfven vezette kormánypárt maradhat majd hatalmon, azonban a parlamenti mandátumszámuk igencsak lecsökkenhet. 

Míg 2010-ben 30,7 százalékot kaptak, addig a párt támogatottsága jelenleg mindössze 24,6 százalékon áll – állítja az Inizio kutatócég. Emiatt arra kényszerülhetnek, hogy a liberális Zöld Párttal, vagy a szélbalos Baloldali Párttal lépjenek majd koalícióra.

Az Inizio szerint míg a bevándorlásellenes Svéd Demokraták négy éve 12,9 százalékot szereztek, támogatottságuk most a 19 százalékot súrolja. Jimmie Akesson, a párt első embere különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tájékoztassa a szavazóit, milyen negatív hatásai vannak az illegális bevándorlásnak. 

Jimmie Akesson

Fotó: AFP

Akessonnak az EU-ról is megvan a véleménye: egy korábbi interjújában azt mondta, hogy az EU nem a megfelelő mód az európai együttműködésre. A párt két másik tagja pedig egyenesen azt közölte, hogy céljuk az unióból való kilépés, mivel nem akarnak olyan vezetőket, akiket senki nem választott meg.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére