Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szelektív
 
 
 
 

Steiner Kristóf megmagyarázta, hogy miért nem egy ingyenélő celeb

2017. január 18. 10:40

Steiner Kristóf Facebook-posztjában üzent a rajongóknak.

A mindenki által nagyon kedvelt celeb azt kifogásolta a Facebook-oldalán, hogy sokan minden róla szóló cikk alatt megjegyzik, hogy semmit sem tett le az asztalra. Az emberek úgy gondolják, hogy csak abból él, hogy felvállalja homoszexualitását, miközben életében egy napot sem dolgozott.

Steinert láthatólag mélyen érintették a beszólások, így  hosszas magyarázkodásba kezdett, hogy ő bizony már tizenévesen hajnalban kelt és rohant egyik stúdióból a másikba. A celeb azt is hozzátette, hogy ő már húszévesen angol nyelven készített interjúkat és vörös szőnyeges rendezvényekre járt.

Szerinte Sarka Kata, Kiszel Tünde és Pákó is ugyan olyan értékes celeb, mint Udvaros Dorottya, Péterfy Bori vagy Karafiáth Orsi. Akinek pedig nem tetszik valamelyik híresség, annak csak annyit üzen, hogy

nincs médiadiktatúra, van választék, mindenki oda kapcsol, ahová szeretne."

OLVASTAD MÁR?

szelektív
 
 
 
 

A CDU nyert a Saar-vidéki tartományi választáson

Az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) szerezte meg a legtöbb szavazatot a németországi Saar-vidéken tartott vasárnapi tartományi választáson az exit poll adatok szerint.

Tudtad, hogy 35 millió forinttal támogatjuk a tibeti jak pásztorok civil társadalmát?

Tudtad, hogy 35 millió forinttal támogatjuk a tibeti jak pásztorok civil társadalmát?

amerika, london, párizs

Isten hozott az Európai Fejlesztési Alap csodálatos világában. Jut pénz a tibeti jak pásztorok civil társadalmának megerősítésére, de még az iráni falvak felzárkóztatására is.

Megsegíti az unió Líbiát, hogy az megállítsa a migránsokat

Megsegíti az unió Líbiát, hogy az megállítsa a migránsokat

amerika, london, párizs

Küldetést tervez Líbia déli határának megerősítésére az Európai Unió A Welt am Sonntag című német lap szerint az Európai Unió azon dolgozik elsősorban, hogy megerősítse Líbia déli határszakaszát, hogy ne tudjanak gondtalanul átjutni az illegális bevándorlók.

Rengeteg pénzből fejlődhet tovább a turizmus

Rengeteg pénzből fejlődhet tovább a turizmus

a kutya ugat

Megjelent a "Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése" című, 21,4 milliárd forint értékű felhívás, melynek keretében kastélyok, várak, kerékpárutak, gyógyhelyek fejlesztése támogatható.

Merkel szerint az uniónak többet kellene tennie a külső határok védelmében

Merkel szerint az uniónak többet kellene tennie a külső határok védelmében

amerika, london, párizs

A német kancellár az EU jövőjéről szóló római nyilatkozat aláírása után adott interjút az ARD országos köztelevíziónak. Angela Merkel kijelentette, hogy elutasítja azt a tervezetet, mely az uniós támogatások csökkentésével büntetné a közös döntések végrehajtásától elzárkózó vagy a jogállamiság ellen vétő tagállamokat.

Így bánna el a migrációval az Európai Néppárt

Az Európai Néppárt (EPP) a migrációs válsággal kapcsolatban azt szorgalmazza, hogy valamennyi menedékkérő az Európai Unión kívül - származási országában, vagy az unió határain kívül felállítandó menekültközpontokban - várja meg kérelme elbírálását.

Egy szlovák veheti be Csehországot?

Egy szlovák veheti be Csehországot?

amerika, london, párizs

Igen, ez nem vicc! Egy friss közvélemény-kutatás ugyanis azt mutatja, hogy a szlovák származású multimilliárdos Andrej Babis pártja, az ANO (Igen) maga alá gyűrte a baloldali pártokat - így akár kormányfő is lehet az elnökből.

Támogatták a migrációt a görögök, de már bánják

A görög bevándorlásügyi miniszter hamar meggondolta magát. Mint fogalmazott: országának egyszerűen nincsen módja arra, hogy több migránst fogadjon be. Ezért, ha kell, akár a dublini rendelettel is szembemennek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére