Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Sorosnak van humorérzéke: a milliárdos a saját alkalmazottaival szervez "vitát" a Soros-tervről

2017. november 30. 18:08

Micsoda véletlen! Soros György magyarországi emberbaráti tevékenységéről és a Soros-tervről éppen egyik kitartottjának, a bukott SZDSZ hajdani üdvöskéjének, Horn Gábornak a "független" Republikon Intézet szervez konferenciát. Biztos óriási vita lesz Horn Gábor és Vásárhelyi Mária között az amerikai milliárdos tevékenységének megítéléséről.

A Sorost támogató eseményt beharangozó Facebook-meghívó szerint az elmúlt több mint 30 évben a Soros György nevéhez köthető szervezetek összesen 400 millió dollárt, tehát sok milliárd forintot fordítottak magyarországi projektekre.

Nem véletlen tehát, hogy Horn Gábor és volt SZDSZ-es barátai, többek között Vámos Tibor és Vásárhelyi Mária is kiállnak most – eddigi fő szponzoruk – az amerikai milliárdos mellett, hiszen az elmúlt 25 évben elsősorban a volt SZDSZ-es, kommunista gyökerű, ultraliberálissá átvedlett elit számított Magyarországon Soros-féle pénzszórás kedvezményezettjének. 

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

A hajdani SZDSZ és Horn Gábor már a kezdetektől a magyarországi Soros-hálózat egyik legkiemeltebb haszonélvezője volt. Horn nem csupán 5 éven át intézte Soros oktatási ügyeit Magyarországon, de valamilyen formában mindig ott is volt a legfontosabb magyarországi Soros-akciók hátterében. 

Soros és az SZDSZ koprodukciós akciói között a "Te is más vagy, te sem vagy más" és "Az idegen szép" kampányok egyértelműen előrevetítették már a '90-es években, hogy az amerikai milliárdos konkrétan már idejekorán elkezdte előkészíteni a terepet a migránsok tömegeinek befogadására.  

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.
Az önéletrajza szerint Horn az oklevelét 1980-ban, a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem (mai Corvinus Egyetem) közgazdász-tanári szakán szerezte. Egyetemi éveiben a Rajk László Szakkollégium, majd a Társadalom Elméleti Kollégium tagja volt. Tíz évig politikai gazdaságtant és pénzügyeket tanított, majd részt vett a Közgazdasági Politechnikum megalapításában – 2002-ig az intézmény pedagógiai vezetőjeként is dolgozott. A rendszerváltás környékén a szakszervezeti mozgalom egyik szereplője volt: 1988-ban az egyik alapítója a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, egy évvel később pedig részt vállalt a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának munkájában is.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Öt éven keresztül vezette és koordinálta a Soros-alapítvány oktatási programját. Horn volt SZDSZ-es ügyvivő és parlamenti képviselő is, aki a Medgyessy és a Gyurcsány-kormányokban koalíciós egyeztetésért felelős államtitkárként dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH), majd pedig az SZDSZ bukása után, gyorsan nyugdíjba vonult kedvezményes képviselői nyugdíjasként. 2010-től pedig a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökeként tevékenykedik.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hornék konferenciája olyan kérdésekre keresi a választ, hogy Soros meg az ő Nyílt Társadalom Alapítványai milyen szerepet játszottak a rendszerváltásban és a „Soros-tervben”.

Biztos az fog majd elhangzani, hogy Soros György egy altruista hajlamú, szent milliárdos, akit alaptalanul vádolnak, illetve hogy akik a milliárdost vádolják, alapvetően mind antiszemiták. 

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az viszont biztos nem kerül majd szóba Horn Gáborék bensőséges Soros-védő tanácskozásán, hogy ha Oroszország állítólag 100 ezer dollár felhasználásával befolyásolhatta az amerikai választásokat, akkor vajon milyen hatása lesz a világra és Magyarországra annak a 18 milliárd dollárnak (4300 milliárd forintnak), amelyet Soros nemrégiben a Nyílt Társadalom Alapítványainak utalt át.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Arról sem fognak beszélni Soros katonái, hogy a 2018-as magyar választások kimenetelét hány milliárd forint elköltésével akarja majd Soros befolyásolni. 


Időközben ne feledjük Horn Gábor médiatörténeti szempontból legemlékezetesebb megnyilvánulását a 2008-as vesztes népszavazás estéjéről:

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egyre rosszabb Macron megítélése a V4 országaiban

Egyre rosszabb Macron megítélése a V4 országaiban

kétharmad

Romlik Emmanuel Macron francia köztársasági elnök megítélése a visegrádi országok közvéleményében - áll a Nézőpont Intézet elemzésében.

Orbánnak igaza van - állítja az egyik tekintélyes francia lap

Orbánnak igaza van - állítja az egyik tekintélyes francia lap

kétharmad

A francia Le Figaro egy terjedelmes cikkben Orbán Viktor mellett foglalt állást a francia köztársasági elnökkel, Emmanuel Macronnal szemben. A Le Figaro azon a véleményen van, hogy Macron hibát követ el, amikor azért fordul bizonyos országok ellen, mert azok mást gondolnak a migrációról, mint ő.

Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget - ezzel a címmel közölte a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemző fejtegetéseit.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap folyamán.

Orbán: Magyarország és Lengyelország függetlensége ma is súlyos támadásoknak van kitéve

Orbán: Magyarország és Lengyelország függetlensége ma is súlyos támadásoknak van kitéve

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőhöz intézett levélben köszöntötte a lengyel népet a függetlenség visszaszerzésének századik évfordulója alkalmából.

Jelentgetésbe menekül a korrupciógyanúba keveredő Jobbik

Jelentgetésbe menekül a korrupciógyanúba keveredő Jobbik

kétharmad

Feljelentette a Jobbik azt a volt városi vezetőt, aki a párt zavaros pénzügyeiről beszélt. Szabó Balázs volt szekszárdi elnök nevetségesnek tartja az ellenzéki párt reakcióját. Közben a NAV egy olyan áfacsalási ügyben nyomoz, amiben a Jobbik egyik vezetője, Staudt Gábor is érintett lehet, azonban ő tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.

Theresa May: a brit kormány jóváhagyta a Brexit-megállapodást

A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére