Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Sorosnak van humorérzéke: a milliárdos a saját alkalmazottaival szervez "vitát" a Soros-tervről

2017. november 30. 18:08

Micsoda véletlen! Soros György magyarországi emberbaráti tevékenységéről és a Soros-tervről éppen egyik kitartottjának, a bukott SZDSZ hajdani üdvöskéjének, Horn Gábornak a "független" Republikon Intézet szervez konferenciát. Biztos óriási vita lesz Horn Gábor és Vásárhelyi Mária között az amerikai milliárdos tevékenységének megítéléséről.

A Sorost támogató eseményt beharangozó Facebook-meghívó szerint az elmúlt több mint 30 évben a Soros György nevéhez köthető szervezetek összesen 400 millió dollárt, tehát sok milliárd forintot fordítottak magyarországi projektekre.

Nem véletlen tehát, hogy Horn Gábor és volt SZDSZ-es barátai, többek között Vámos Tibor és Vásárhelyi Mária is kiállnak most – eddigi fő szponzoruk – az amerikai milliárdos mellett, hiszen az elmúlt 25 évben elsősorban a volt SZDSZ-es, kommunista gyökerű, ultraliberálissá átvedlett elit számított Magyarországon Soros-féle pénzszórás kedvezményezettjének. 

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

A hajdani SZDSZ és Horn Gábor már a kezdetektől a magyarországi Soros-hálózat egyik legkiemeltebb haszonélvezője volt. Horn nem csupán 5 éven át intézte Soros oktatási ügyeit Magyarországon, de valamilyen formában mindig ott is volt a legfontosabb magyarországi Soros-akciók hátterében. 

Soros és az SZDSZ koprodukciós akciói között a "Te is más vagy, te sem vagy más" és "Az idegen szép" kampányok egyértelműen előrevetítették már a '90-es években, hogy az amerikai milliárdos konkrétan már idejekorán elkezdte előkészíteni a terepet a migránsok tömegeinek befogadására.  

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.
Az önéletrajza szerint Horn az oklevelét 1980-ban, a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem (mai Corvinus Egyetem) közgazdász-tanári szakán szerezte. Egyetemi éveiben a Rajk László Szakkollégium, majd a Társadalom Elméleti Kollégium tagja volt. Tíz évig politikai gazdaságtant és pénzügyeket tanított, majd részt vett a Közgazdasági Politechnikum megalapításában – 2002-ig az intézmény pedagógiai vezetőjeként is dolgozott. A rendszerváltás környékén a szakszervezeti mozgalom egyik szereplője volt: 1988-ban az egyik alapítója a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, egy évvel később pedig részt vállalt a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának munkájában is.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Öt éven keresztül vezette és koordinálta a Soros-alapítvány oktatási programját. Horn volt SZDSZ-es ügyvivő és parlamenti képviselő is, aki a Medgyessy és a Gyurcsány-kormányokban koalíciós egyeztetésért felelős államtitkárként dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH), majd pedig az SZDSZ bukása után, gyorsan nyugdíjba vonult kedvezményes képviselői nyugdíjasként. 2010-től pedig a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökeként tevékenykedik.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hornék konferenciája olyan kérdésekre keresi a választ, hogy Soros meg az ő Nyílt Társadalom Alapítványai milyen szerepet játszottak a rendszerváltásban és a „Soros-tervben”.

Biztos az fog majd elhangzani, hogy Soros György egy altruista hajlamú, szent milliárdos, akit alaptalanul vádolnak, illetve hogy akik a milliárdost vádolják, alapvetően mind antiszemiták. 

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az viszont biztos nem kerül majd szóba Horn Gáborék bensőséges Soros-védő tanácskozásán, hogy ha Oroszország állítólag 100 ezer dollár felhasználásával befolyásolhatta az amerikai választásokat, akkor vajon milyen hatása lesz a világra és Magyarországra annak a 18 milliárd dollárnak (4300 milliárd forintnak), amelyet Soros nemrégiben a Nyílt Társadalom Alapítványainak utalt át.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Arról sem fognak beszélni Soros katonái, hogy a 2018-as magyar választások kimenetelét hány milliárd forint elköltésével akarja majd Soros befolyásolni. 


Időközben ne feledjük Horn Gábor médiatörténeti szempontból legemlékezetesebb megnyilvánulását a 2008-as vesztes népszavazás estéjéről:

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére