Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soroséknál nincs határa a pofátlanságnak, szerintük vakon bíznunk kell a migránsok szavában

2017. szeptember 28. 07:28

Úgy tűnik Sorosék nem ismernek határt, ha az emberek hülyének nézéséről van szó. A Soros által támogatott Magyar Helsinki Bizottság szerint nem kell kételkednünk abban, hogy az EU területére bejutni szándékozó migránsok igazat mondanak-e kilétükről.

A Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózatának egyik legfontosabb magyarországi kitartottja, a Helsinki Bizottság szerint nem szabad kételkedni a migránsok szavában, amikor előadják történetüket arról, hogy honnan és miért érkeztek ide, és miért kellene őket beengedni az Európai Unió területére. A migránssimogató szervezet azt is elfogadhatatlannak tartja, hogy a menekültügyi eljárásban részt vevő tolmács bármilyen módon jelezze, ha a migráns hazudik, vagy legalábbis valószerűtlen történetet ad elő.

Fotó: AFP

A szervezet szerint ugyanis a migráns érdekeit kell elsődlegesen szem előtt tartani, megfogalmazásuk szerint:

a döntéshozó feladata nem az, hogy kétséget kizáróan megállapítsa, a kérelmező minden tekintetben csakis a színtiszta igazat mondja”.

Az emberek hülyének nézését tetézik azzal, hogy szerintük:

az üldözés bekövetkezésének nem kell nagyon valószínűnek lennie, elég ha az több mint csupán egy elméleti vagy jelentéktelen lehetőség, vagy valószínűsíteni lehet a menedékkérő üldözéstől való megalapozott félelmét."

A hozzáállás érdekes módon kísértetiesen hajaz az Európa Tanács legutóbbi migránssimogató közleményére, mely szerint jogsértő orvosi vizsgálattal megállapítani, hogy a határra személyazonosításra alkalmas okmányok nélkül érkező migráns kiskorú-e vagy sem. (A kiskorú migránsokat automatikusan beengedik az unió területére). Természetesen mint tudjuk, mindez csupán a véletlen, és az európai szolidaritás műve, nincs itt semmiféle Soros-terv.

Gyulai Gábor, a Helsinki Bizottság programvezetője néhány éve egy "tanulmányban" kifejtette, hogy a migránsok szavahihetőségének vizsgálatát veszélyesnek, történeteik valószerűségének ellenőrzését pedig haszontalannak tartja. Nem tulajdonít például nagy jelentőséget annak, ha a menedékkérő nem emlékszik az őt meghurcoló, megkínzó, hazájából elűző katonák egyenruhájára. 

Ha például nem emlékszünk egy egyenruha színére, hajlamosak vagyunk azt köztudomású információval pótolni, például a hollywoodi filmekben vagy közkedvelt tévésorozatokban látott egyenruhák színével”

– hangzott a "szakértő" véleménye.

Gyulai Gábor tanulmánya azzal zárul, hogy mégsem teljesen reménytelen a menekültügyi hatóságok munkája. Semmi mást nem kell tenni, csak a Helsinki Bizottsághoz fordulni, amely elsőként teszi elérhetővé és rendszerezi egy helyen azt a minimumtudást, amely elengedhetetlen a megalapozott, tudományos igényű, a lehetőségekhez mérten objektív szavahihetőség-értékeléshez – írja a Magyar Idők.

Migránskérdésben tehát ne hallgassunk a józan észre, ne gondolkodjunk, forduljunk csak bátran a Helsinki Bizottsághoz, ők szívesen leveszik ezt a terhet a vállunkról!

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától.

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére