Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soroséknál nincs határa a pofátlanságnak, szerintük vakon bíznunk kell a migránsok szavában

2017. szeptember 28. 07:28

Úgy tűnik Sorosék nem ismernek határt, ha az emberek hülyének nézéséről van szó. A Soros által támogatott Magyar Helsinki Bizottság szerint nem kell kételkednünk abban, hogy az EU területére bejutni szándékozó migránsok igazat mondanak-e kilétükről.

A Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózatának egyik legfontosabb magyarországi kitartottja, a Helsinki Bizottság szerint nem szabad kételkedni a migránsok szavában, amikor előadják történetüket arról, hogy honnan és miért érkeztek ide, és miért kellene őket beengedni az Európai Unió területére. A migránssimogató szervezet azt is elfogadhatatlannak tartja, hogy a menekültügyi eljárásban részt vevő tolmács bármilyen módon jelezze, ha a migráns hazudik, vagy legalábbis valószerűtlen történetet ad elő.

Fotó: AFP

A szervezet szerint ugyanis a migráns érdekeit kell elsődlegesen szem előtt tartani, megfogalmazásuk szerint:

a döntéshozó feladata nem az, hogy kétséget kizáróan megállapítsa, a kérelmező minden tekintetben csakis a színtiszta igazat mondja”.

Az emberek hülyének nézését tetézik azzal, hogy szerintük:

az üldözés bekövetkezésének nem kell nagyon valószínűnek lennie, elég ha az több mint csupán egy elméleti vagy jelentéktelen lehetőség, vagy valószínűsíteni lehet a menedékkérő üldözéstől való megalapozott félelmét."

A hozzáállás érdekes módon kísértetiesen hajaz az Európa Tanács legutóbbi migránssimogató közleményére, mely szerint jogsértő orvosi vizsgálattal megállapítani, hogy a határra személyazonosításra alkalmas okmányok nélkül érkező migráns kiskorú-e vagy sem. (A kiskorú migránsokat automatikusan beengedik az unió területére). Természetesen mint tudjuk, mindez csupán a véletlen, és az európai szolidaritás műve, nincs itt semmiféle Soros-terv.

Gyulai Gábor, a Helsinki Bizottság programvezetője néhány éve egy "tanulmányban" kifejtette, hogy a migránsok szavahihetőségének vizsgálatát veszélyesnek, történeteik valószerűségének ellenőrzését pedig haszontalannak tartja. Nem tulajdonít például nagy jelentőséget annak, ha a menedékkérő nem emlékszik az őt meghurcoló, megkínzó, hazájából elűző katonák egyenruhájára. 

Ha például nem emlékszünk egy egyenruha színére, hajlamosak vagyunk azt köztudomású információval pótolni, például a hollywoodi filmekben vagy közkedvelt tévésorozatokban látott egyenruhák színével”

– hangzott a "szakértő" véleménye.

Gyulai Gábor tanulmánya azzal zárul, hogy mégsem teljesen reménytelen a menekültügyi hatóságok munkája. Semmi mást nem kell tenni, csak a Helsinki Bizottsághoz fordulni, amely elsőként teszi elérhetővé és rendszerezi egy helyen azt a minimumtudást, amely elengedhetetlen a megalapozott, tudományos igényű, a lehetőségekhez mérten objektív szavahihetőség-értékeléshez – írja a Magyar Idők.

Migránskérdésben tehát ne hallgassunk a józan észre, ne gondolkodjunk, forduljunk csak bátran a Helsinki Bizottsághoz, ők szívesen leveszik ezt a terhet a vállunkról!

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

amerika, london, párizs

Döbbenetes felvétel látott napvilágot a sajtóban, melyen Karina Szpiridonova muszlim terrorista egy csecsenföldi rendőrségi ellenőrző pontot megközelítve, a figyelmeztetések ellenére, Allah nevében felrobbantja magát.

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

amerika, london, párizs

Az ENSZ globális migrációs paktuma a "puha jog" elvét követi, ám mindezt a "menekültlobbi", az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén később kőkemény, átfogó jogerőre lépés követi - írja a Junge Freheit főszerkesztője, Dieter Stein.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére