Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

"Soros terve a keresztény Európával szembeni állásfoglalás"

2018. június 10. 16:35

Soros Györgytől ismét tanácsot kapott az Európai Unió. Mint ismert, a milliárdos spekuláns időről időre liberális lapokban közli véleménycikkeit, amelyekben többnyire az általa kijelölt irányt szeretné bemutatni. Június elején számos lapban megjelent Soros beszéde, amelyet az Európai Tanács által szervezett egyik eseményen mondott el. Az agg agitátor "ismét" megmentené Európát. A beszédet szakértők elemezték.

Soros javaslatai között található, hogy az EU-nak érdemes lenne felvennie több tízmilliárd euró értékben hiteleket, amit aztán a migrációra lehetne költeni. Soros ezt az összeget az EU helyében Afrika támogatására, ottani beruházásokra költené – írja a hirado.hu.

A milliárdos spekuláns továbbra is amellett tört lándzsát, hogy az EU-nak be kell fogadnia a migránsokat – ám a kvótákról változott a véleménye, most épp arról beszélt, hogy a migránsokat csak oda vitetné, ahol ők akarnak élni.

Fotó: AFP

Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa szerint egyértelmű, hogy a milliárdos spekuláns továbbra is legalizálná a migrációt, terveivel pedig befolyásolná az Európai Unió politikáját, és beavatkozna a kelet-európai államok életébe is.

Úgy véli, más nyelvezettel, más köntösbe csomagolva lényegében ugyanazt szeretné elérni, mint amit már a 2015-ös és 2016-os elképzelései során leírt a különböző cikkekben. Az látszik, hogy Soros továbbra is ráerőltetné a bevándorlást a kelet-európai államokra is.

A milliárdos szerint a migráció mellett a megszorítások is jelentős nehézséget okoznak az uniós gazdaságpolitikában, ahogyan a Brexit is komoly problémát jelent.

A cikkben a milliárdos újra felfedi azt is, hogy ő és az egész globális hálózata azon dolgozik, hogy meghaladják, végérvényesen meggyengítsék a nemzetállamokat, s megvalósítsák a nyílt társadalom eszméjét, amelyben már nincs szükség a nemzetállamokra – mondta Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Soros György nem sokkal azután írta meg véleménycikkét, hogy az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány bejelentette: Budapestről Berlinbe költözteti irodáját. Deák Dániel az Unió 28-ban ennek kapcsán kijelentette, ez a lépés is azt jelenti, hogy az eddiginél is nagyobb nyomást akarnak gyakorolni Magyarországra és a szomszédos államokra, különösen a többi visegrádi országra.

Szakértők szerint a milliárdos spekuláns újabb írása is azt bizonyítja, hogy létezik a Soros-terv, programja pedig a keresztény Európával szembeni állásfoglalás.

Soros megbuktatná Trumpot

Az agg agitátor szombaton a Washington Postnak nyilatkozott terveiről.

Trump elpusztítaná a világot"

– nyilatkozott szándékai hátteréről a milliárdos. Szavai már régi vádnak számítanak liberális körökben világszerte, ám 2016-os megválasztása óta Trump egyre csak késlekedik a világ elpusztításával. Talán olyan liberális mantra ez, mint itthon a baloldali közgazdászok által emlegetett tétel: "még két hét és összeomlik Magyarország".

A Post Zürichben "kapta el" a milliárdost egy beszélgetésre, aki épp a Human Rights Watch eseményén készült felszólalni. Soros, úgy látszik, épp harcias kedvében volt.

Minél nagyobb a veszély, minél nagyobb a fenyegetés, annál inkább szükségét érzem, hogy felvegyem a harcot"

– nyilatkozta. Márpedig veszély és fenyegetés akad bőven, gondoljunk csak azokra a "fasiszta" (legalábbis a liberálisok szerint) kormányokra, amelyeket a nép megválasztott nemrég Ausztriában és Olaszországban.

A milliárdos azzal kapcsolatban is panaszkodott, hogy nem szeret mostanában nyilatkozni, mivel szavait kiragadják kontextusából és eltorzítják.

Soros arról is nyilatkozott, hogy nem számított Trump megválasztására. "Úgy látszik, a saját buborékomban éltem" – tette hozzá.

A spekuláns készül a 2018-as amerikai kongresszusi választásokra is, amelyeken elmondása szerint legalább 15 millió dollárral fogja támogatni a demokrata jelölteket. Soros szerint akkor támogatná az úgynevezett "impeachment" eljárást Trump ellen – amellyel el lehetne mozdítani az elnököt –, ha a demokraták többséget szereznek a Képviselőházban, és a republikánusok is támogatják az ötletet.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére