Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros-szervezet akarja padlóra küldeni Tommy Robinsont

2018. május 30. 13:58

Nem sokkal Tommy Robinson gyanús körülmények között történt bebörtönzése után, az egyik legbefolyásosabb Soros-szervezet most hosszú publicisztikában próbálja befeketíteni a jobboldali aktivistát. Nézzük, miről is van szó!

Tommy Robinson esete mostanra bejárta a teljes világsajtót. Az aktivista tudósítani akart a muzulmán erőszakoló bandák tárgyalásáról, de „uszítás és a köznyugalom megzavarása” vétsége miatt letartóztatták. Gyorsított eljárásban 13 hónap börtönbüntetésre ítélték, ami óriási visszhangot keltett, több ezren tüntettek a szabadon bocsátásáért, még online petíciót is indítottak ennek érdekében.

Furcsamód a Hope not Hate nevű álcivil szervezet igen gyorsan közzétett egy publikációt, amelyben hosszasan értekeznek arról, hogy Tommy Robinson voltaképpen egy szélsőjobboldali iszlamofób radikális.

Bár mindenképp örvendetes, hogy a publicisztika legalább nem akarja Robinsont nácinak, fasisztának és "fehér felsőbbrendűnek" titulálni, ám amikor a szélsőjobboldaliság definíciójába olyan dolgokat említ, mint a liberális politikai rendszer iránti kritikus hozzáállás, vagy a bevándorlásnak a brit társadalom állapotára tett hatása, az azért mégiscsak elég meredek.

Ez azonban nem annyira meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a Soros alapítványa által pénzelt Hope not Hate igazgatótanácsában aktív tagként szerepel egy munkáspárti parlamenti képviselő, Ruth Lauren Smeeth is. Ezt megfontolva már érthető, miért kell Tommy Robinsonra a szélsőjobboldaliságot rábizonyítani, hisz a munkáspárti kormány volt az, amely 1997-es elsöprő győzelme után Tony Blair vezényletével gyakorlatilag bevándorlóországgá tette Nagy-Britanniát. A brit munkáspárt abban bízott, hogy a bevándorlók majd rájuk szavaznak, de láthatóan katasztrofális eredménye volt ennek a politikának.

Nem érdeke tehát a sorosista szervezetnek, hogy a Tommy Robinson-féle emberek hallassák hangjukat. Főleg akkor nem, amikor a Munkáspárthoz fűződő viszony mellett a szervezet oroszlánrészt vállal abban, hogy definiálja az iszlamofóbiát a brit parlament számára. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Hope not Hate muszlim szervezetekkel együtt döntheti el, kire használja majd a brit parlament az "iszlamofób" jelzőt.

Apropó iszlamofóbia, természetesen ezzel is vádolják Robinsont. Itt csak azt az esetet kell megemlíteni, ahol több mint 1500 ember vált azoknak a bandáknak az áldozatává, amelyek Rotherhamban ténykedtek 1997 és 2013 között. A nyomozás során kiderült, hogy az áldozatok (akik között volt olyan, aki mindössze 11 éves volt!) javarészt nem muszlimok voltak, míg a bandatagok iszlámhívő pakisztániak.

Hogy értsük, miről van szó: ez magyar viszonylatban olyan, mintha egy Kecskemét méretű városban átlagosan évente 94 lányt erőszakolnának meg.

Tommy Robinson szabadon engedését követelő tüntető.

Fotó: AFP

És ha ez nem elég, az áldozatokat évtizedeken át nem vették komolyan sem a rendőrök, sem a tanáraik, sem a szociális gondozók. Volt olyan, hogy egyenesen kinevették a szerencsétlenül járt briteket; a pakisztáni bandák tehát hosszú éveken keresztül mindenféle következmény nélkül folytathatták tevékenységüket. A tárgyalás, amelyet Tommy Robinson tudósítani akart, az egyik első eset volt, hogy a bevándorló bűnözőket bíróság elé citálták.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy a muszlim gyanúsítottak tárgyalása mindig hordoz egy sajátos légkört, hiszen rokonaik, családtagjaik általában keményen meg szokták fenyegetni az áldozatokat. Nem ritka, hogy a tárgyalásokra csak biztonsági kísérettel mernek elmenni az áldozatok.

Tommy Robinson ezekre az állapotokra akart rávilágítani. Mindenki eldöntheti magában, hogy Robinson hazafinak számít-e, vagy szélsőjobboldali radikálisnak.

Ami azonban mindenképp elgondolkodtató: a tudósítása miatt rendőrök állták körbe, letartóztatták, megtagadták a jogi képviselő kirendelését, és gyorsított eljárásban 13 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Ha ez így megy a liberális demokráciákban, akkor lehet, hogy a valódi demokrácia nem is liberális?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

Bécsbe költözik Soros egyeteme

Büszkén jelentette be Soros egyeteme, hogy Bécsbe, azon belül is a multikulti X. kerület szívébe helyezi át kampuszát.

Az Iszlám Állam egyik magas rangú vezetőjét fogták el Magyarországon

Az Iszlám Állam egyik magas rangú vezetőjét fogták el Magyarországon

kétharmad

Az akciót a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a Terrorelhárítási Központtal együttműködve hajtotta végre.

Weber: a jobbos tökfejek nem szerezhetnek politikai befolyást

Weber: a jobbos tökfejek nem szerezhetnek politikai befolyást

amerika, london, párizs

Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje a Süddeutsche Zeitung című lapnak adott interjút, melyben lényegében beismerte, hogy az Európai Néppárt már nem képviseli a jobboldali szavazóit, középen vannak, és bárkivel hajlandók összefogni.

Bangóné riogatott, de csúnyán benézte

Bangóné riogatott, de csúnyán benézte

kinyílott a pitypang

Elvándorlással ijesztgetett a szocialista politikus, csak rossz táblázatot nézett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére