Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros-recept: az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás

2016. augusztus 29. 14:58

Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány dollármilliókat áldozna azért, hogy a kereszténység egyik európai bölcsőjében, a katolikus többségű Írországban liberalizálják az abortuszt. A siker precedens értékű lehet, hiszen több más országban is hasonló támadásokat készítenek elő.

A DC Leaks által megszellőztetett dokumentumok tanulsága szerint az Egyesült Államok 16. leggazdagabb embere hároméves tervben készül támadást indítani a szigorú ír abortuszszabályozás ellen. Egyértelmű céljuk, hogy a magzati élet védelmét kimondó 1983-as alkotmánykiegészítést és a művi terhességmegszakítást az elfogadható legszűkebb keretek között tartó egészségügyi törvény módosításának kikényszerítése.

Természetesen, ahogy az Amerikából dívik: „a remélt sikereket más államokban is kamatoztatnák” – mindezzel újabb talapzaton, az abortuszexporton is állhat a csillagközi liberális demokrácia ethosza.

A Nyílt Társadalom Alapítvány a Soros-féle „civil” szervezeteket és a magukat nőjogi szervezetként aposztrofáló csoportosulásokat szeretnék hadrendbe állítani – leginkább a konzervatívabb és keresztény értékrenddel bíró országokban –, hogy megtámadják a magzatvédő politikákat valló kormányokat és a hagyományos értékeket valló szabályzásokat.

A Catholic News Agency riportja szerint Írország mellett így terítékre kerülhet Lengyelország, Mexikó, Zambia, Nigéria és Tanzánia is.

"A világ egyik legszigorúbb terhességmegszakítást szabályozó törvény elleni győzelem hatással lenne más, erősen katolikus országokra Európában, mint Lengyelországra; és bizonyítéka lenne annak, hogy a változás még az erősen konzervatív országokban is elérhető”

– állítja a Soros Györgyhöz köthető dokumentum.

Fotó: AFP
Sajnos mindennek magyarországi vetülete is van,

vagy lehet a közeljövőben, hiszen Velkey Györgyöt, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatóját egy interjúja után igencsak kikezdte a balliberális oldal.

"Sokszor és sokféleképpen megfogalmazódott már nálunk az az igény […], hogy a szülészeti ellátásban nagy szükség volna egy új szemléletű modellre. […]Az új szülészet három alappillére a természetes, kevésbé medikalizált, ugyanakkor teljes biztonságot adó szülészeti háttér megteremtése, az élet védelmének a hangsúlyozása, tehát egy abortuszmentes szülészet, valamint a szülészetre rárakódott anyagi disszonanciák kitisztítása, azaz egy világos pénzügyi rendszer megteremtése.”

– mondta a főigazgató a Családhálónak adott interjújában, aki kifejtette még: új szülészetén nem végeznek majd abortuszokat, mellyel egyedüliek lesznek az országban, hiszen a művi terhességmegszakítás mindenütt a protokoll része. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy az édesanya kérésére kötelező a beavatkozás, de:

„van egy jelentős réteg Magyarországon, amelynek tagjai ezzel nem értenek egyet, és úgy gondoljuk, hogy megvalósíthatónak kell lennie egy olyan intézménynek, ahol nem történik terhességmegszakítás.”

De hasonló támadásokra készülhetünk a Soros György magyarországi „elvtársaitól” is (akiket természetesen tekintélyes pénzösszegekkel szponzorál): a Társaság a Szabadságjogokért szervezettől, a Patriarchátust Ellenzők Társaságától, a NANE – Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesülettől –, valamint a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségtől.

(Magyar Idők, Catholic News Agency)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére