Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros-recept: az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás

2016. augusztus 29. 14:58

Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány dollármilliókat áldozna azért, hogy a kereszténység egyik európai bölcsőjében, a katolikus többségű Írországban liberalizálják az abortuszt. A siker precedens értékű lehet, hiszen több más országban is hasonló támadásokat készítenek elő.

A DC Leaks által megszellőztetett dokumentumok tanulsága szerint az Egyesült Államok 16. leggazdagabb embere hároméves tervben készül támadást indítani a szigorú ír abortuszszabályozás ellen. Egyértelmű céljuk, hogy a magzati élet védelmét kimondó 1983-as alkotmánykiegészítést és a művi terhességmegszakítást az elfogadható legszűkebb keretek között tartó egészségügyi törvény módosításának kikényszerítése.

Természetesen, ahogy az Amerikából dívik: „a remélt sikereket más államokban is kamatoztatnák” – mindezzel újabb talapzaton, az abortuszexporton is állhat a csillagközi liberális demokrácia ethosza.

A Nyílt Társadalom Alapítvány a Soros-féle „civil” szervezeteket és a magukat nőjogi szervezetként aposztrofáló csoportosulásokat szeretnék hadrendbe állítani – leginkább a konzervatívabb és keresztény értékrenddel bíró országokban –, hogy megtámadják a magzatvédő politikákat valló kormányokat és a hagyományos értékeket valló szabályzásokat.

A Catholic News Agency riportja szerint Írország mellett így terítékre kerülhet Lengyelország, Mexikó, Zambia, Nigéria és Tanzánia is.

"A világ egyik legszigorúbb terhességmegszakítást szabályozó törvény elleni győzelem hatással lenne más, erősen katolikus országokra Európában, mint Lengyelországra; és bizonyítéka lenne annak, hogy a változás még az erősen konzervatív országokban is elérhető”

– állítja a Soros Györgyhöz köthető dokumentum.

Fotó: AFP
Sajnos mindennek magyarországi vetülete is van,

vagy lehet a közeljövőben, hiszen Velkey Györgyöt, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatóját egy interjúja után igencsak kikezdte a balliberális oldal.

"Sokszor és sokféleképpen megfogalmazódott már nálunk az az igény […], hogy a szülészeti ellátásban nagy szükség volna egy új szemléletű modellre. […]Az új szülészet három alappillére a természetes, kevésbé medikalizált, ugyanakkor teljes biztonságot adó szülészeti háttér megteremtése, az élet védelmének a hangsúlyozása, tehát egy abortuszmentes szülészet, valamint a szülészetre rárakódott anyagi disszonanciák kitisztítása, azaz egy világos pénzügyi rendszer megteremtése.”

– mondta a főigazgató a Családhálónak adott interjújában, aki kifejtette még: új szülészetén nem végeznek majd abortuszokat, mellyel egyedüliek lesznek az országban, hiszen a művi terhességmegszakítás mindenütt a protokoll része. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy az édesanya kérésére kötelező a beavatkozás, de:

„van egy jelentős réteg Magyarországon, amelynek tagjai ezzel nem értenek egyet, és úgy gondoljuk, hogy megvalósíthatónak kell lennie egy olyan intézménynek, ahol nem történik terhességmegszakítás.”

De hasonló támadásokra készülhetünk a Soros György magyarországi „elvtársaitól” is (akiket természetesen tekintélyes pénzösszegekkel szponzorál): a Társaság a Szabadságjogokért szervezettől, a Patriarchátust Ellenzők Társaságától, a NANE – Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesülettől –, valamint a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségtől.

(Magyar Idők, Catholic News Agency)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére