Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Soros-pénzből csinált migránssimogató filmet Simicska újságírója

2017. szeptember 9. 19:58

Végre elkészült a nagy mű.

Ér-zé-ke-nyí-tés. ÉRZÉKENYÍTÉS. Ez itt a kulcsszó. A hülye magyarok ugyanis nem tudják, hogy ők maguk mit is akarnak valójában, pedig bizony akarják a multikultit és a migránsok befogadását – gondolhatta a videót több tízezer dollárral támogató, sorosista OSIFE (Open Society Initiative for Europe) és Földes András, az Index újságírója.

Közös projektbe kezdtek tehát, amelynek meg is született első két videója, az összképet nézve gyászos eredménnyel. Ez amiatt lehet, hogy amíg a Törvényen kívüli miniállam lett az ideiglenes menekülttáborból című első részben kifejezetten rámennek az empátiát keltő témákra, addig az Ez a város olyan, mint egy lövöldözős videójáték című második részben az empátia örömkönnyes kitörését felváltja a félelem érzése.

A bejrúti menekülttábor lakóiról ugyanis hamar kiderül, hogy szívesen jönnének Európába, ám olyan körülmények közül érkeznének, ahonnan elérhetetlen az integráció: az itt élők zöme egész életében nem dolgozik, ellenben rengeteg a drogfogyasztó. Iskola egyáltalán nincs, így maradnak az utcák, ahol a helyiek szerint a fiatalok sokat káromkodnak és lopásból tartják el magukat. Sok alkoholt isznak vagy épp vízipipáznak, amelyik épp hozzáférhető. A nézeteltéréseket erőszakkal intézik el.

Ha úgy gondolták, hogy ezzel meghozzák a kedvünket a befogadáshoz, akkor tévednek. Sőt, ezzel inkább Orbán Viktor gondolatait erősítik meg: ide ne jöjjenek, helyben kell megoldani a problémákat. Az Indexet és a Nyílt Társadalom Alapítványt ismerve nem ez lehetett a cél, úgyhogy ez a két videó egy marha nagy öngól.

Riporter veszélyben

A második videóban nem maradunk izgalom híján, ugyanis az OSIFE üdvöskéjére, Földes Andrásra fegyvert fognak. Van ezzel egy kis probléma.

A felvételen 3:30-tól látható egy pisztoly, amelyet a meginterjúvolt társaság egyik tagja szorongat. Íme:

Majd ezt a fegyvert egy ismeretlen srác elkéri és kiveszi a társa kezéből. A videóban egy perccel később Földes azt állítja, hogy valaki fegyvert fogott rá.

Ez látszólag ugyanaz a fegyver, amelyiket az előbb a sráctól elkérték.

Majd Földes azt mondja, hogy a mai napig sem tudja, hogy meg akarták viccelni, vagy meg akarták fenyegetni.

Van itt egy furcsaság:

1. Itt ez a riporterrel kedélyesen beszélgető, rokonszenvező társaság.

2. Ebből a társaságból konszenzussal kikerül egy fegyver, az egyik srác átadja egy másiknak.

3. Majd látszólag ugyanazt a fegyvert meglóbálja valaki. A riporter persze drámai hangon siet leszögezni, hogy bizony ez egy neki szánt figyelmeztetés volt.

Úgy tűnik, hogy muszáj volt valami kis akciót belevinni a filmbe, különben dögunalmas lett volna. Az egész jelenet megrendezettnek, felturbózottnak tűnik.

Az érzékenyítés végül is sikerült, de fordítva: még inkább szeretném, hogy ott maradjanak, ahol vannak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére