Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros lebukott Londonban, és ez nagyon fáj neki

2018. február 9. 12:30

Lelepleződött Soros György Nagy-Britanniában is, mert a brit jobboldali sajtó kiderítette és megírta, hogy a nagy "filantróp" - álcivil szervezeteken keresztül - dollár százezreket költ a szigetország belpolitikájának befolyásolására. Soros és ballib szövetségesei tegnap még elismerték a tényeket, ma viszont már antiszemitának nevezik azt, aki kimondja Sorosról az igazat.

Mint ismeretes, a The Daily Telegraph brit konzervatív lap írta meg, hogy Soros György titokban a britek EU-ból való kilépése, a Brexit megakadályozása érdekében médiakampányt szervezett, amelyhez 500 ezer dollárt is biztosított.

A kampány gyakorlatilag nem más, mint a britek népszavazási döntésének a semmissé tételére irányuló, kívülről – egy idegen politikai erő, Soros és szervezetei részéről – érkező befolyásolási szándék. Az amerikai milliárdos és balliberális szövetségesei a bevándorlás nagy-britanniai fenntartásában érdekeltek.  

Soros György

Fotó: AFP

A Sorossal összefüggő botrány olyan erejű volt, amit az amerikai milliárdos, valamint ballib sajtós és politikus szövetségesei sem tagadhattak már el, ezért annak kirobbanásakor kénytelenek voltak közölni a hírt a külföldi milliárdos befolyásolási akciójáról.

Az egész világot bejárták Soros londoni lelepleződéséről szóló hírek. Ez pedig annyira fájt a tőzsdespekuláns milliárdosnak és szövetségeseinek, hogy ellentámadást indítottak a Sorosról az igazat megíró brit sajtó ellen. 

A Magyarországon már jól ismert taktikához folyamodott a liberális pénzember csapata: mindenkit antiszemitizmussal vádolt meg, aki Sorossal összefüggésben bármit le mert írni. 

Elgondolkodtató módon ehhez a brit sajtó elleni kampányhoz – szokás szerint – a Soros által finanszírozott nemzetközi és magyar sajtó is csatlakozott, egymás véleményeit újra és újra egymással megosztva, csak egymásra hivatkozva. 

A Sorost a britek antiszemitizmusától féltő médiavéleményekben mintha csak a balliberálisoknak a Stop Soros elleni minden alapot és racionalitást nélkülöző gyűlöletvezérelt, pusztán agitpropos sivalkodását hallanánk.

Financial Times:

A Soros György lejáratását célzó erőfeszítésekbe gyakran belevegyül egy adag antiszemitizmus."

The Times:

Rettenetes, amikor gusztustalan rezsimek és politikusok a gyűlölet tárgyaként össztüzet zúdítanak Sorosra."

The Guardian:

Megrázó az, amikor egy brit országos napilap címlapján köszön vissza az a klisé, miszerint egy zsidó üzletember állítólag bábok módjára zsinóron rángat politikusokat." 

The Independent:

Verhofstadt szerint a Sorosról szóló Telegraph-cikk nagyon tetszhet annak az Orbán Viktornak, aki azért házal, hogy elfogadtassa: a milliárdos szuverén nemzetek belügyeibe avatkozik bele."

Ami Magyarország esetében már régóta zajlik, most Nagy-Britannia esetében is megtörténik. Soros Györgyöt, kitartottjait és az ő önkéntes politikai támogatóit egyáltalán nem érdeklik a tények és a valóság. Csak egy dolog számít: az hogy minden áron megvédjék a bevándorláspárti amerikai milliárdos érdekeit, és ezért soha nem restek bevetni az antiszemitizmus vádját a Soros ellen bármilyen kritikát megfogalmazók ellen. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Már nyomoznak Demeter Márta ellen

Már nyomoznak Demeter Márta ellen

kétharmad

Nyomozást rendelt el az ügyészség Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő titoksértési ügyében. A politikust egy magánszemély és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának több tagja jelentette fel, miután érzékeny katonai adatokat hozott nyilvánosságra.

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére