Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Soros kinevezte az ellenzék új vezetőjét

888.hu

2018. április 10. 21:58

A Fidesz 2/3-os győzelme után hullottak a fejek az ellenzék köreiben.

Gyakorlatilag egy nap sem telt el, és ezzel párhuzamosan elképesztően érdekes folyamatok indultak meg az ellenzéki oldalon – írja az Origo. Az utóbbi években egyértelművé vált, hogy az ellenzék jelentős részét Soros György pénzeli Amerikából, aki a kormány megbuktatására nem sajnálta a dollármilliókat, az energiát és a szervezést. Az április 8-ai választáson azonban kiderült, hogy semmire sem ment az anyagi és szellemi támogatással. Hiábavaló volt minden erőfeszítése, a Fidesz-KDNP pártszövetség ugyanúgy kétharmadot szerzett, mint az ezt megelőző két választáson.

Soros a vereséget nem tolerálja. Rádöbbent arra, hogy ezekkel a pártokkal nem lehet leváltani a kormányt. Ezért jött a szomorú szembenézés: az ellenzéket le kell váltani, mégpedig azonnal. Ennek jeleit láthatjuk vasárnap óta, mégpedig meglepő intenzitással. Nézzük a sort:

A semmiből jelentette ki Vona Gábor, hogy nem veszi át a parlamenti mandátumát, így nem lesz képviselő a következő négy évben. Ez azt jelenti, hogy a Jobbik bukott elnöke kivonul a politikából. Vona ráadásul az utóbbi hónapokban mindent Soros érdekének megfelelően csinált, persze nagyon ügyetlenül.

Hadházy Ákos is jelezte, hogy lemond a pártvezetésről. Ebben közrejátszhatott az is, hogy az LMP-n belül óriási feszültségek vannak, sajtóértesülések szerint a baloldal felé való, pártelnökségi engedély nélküli közeledése miatt fegyelmi eljárást indítottak ellene.

A választási zakót követően lemondott az MSZP teljes elnöksége. Ráadásul Gőgös Zoltán korábbi szocialista képviselő Vonához hasonlóan visszaadta mandátumát, mindenki legnagyobb meglepetésére.

Az Együtt sem úszta meg a lemondási hullámot, a párt vezetői itt is lemondtak.

Bár korábban a Momentum vezérkara kilátásba helyezte, ha nem jutnak be a parlamentbe, lemondanak, azonban erre egyelőre semmilyen jel nem utal. Sőt, Fekete-Győr András elnök a választás estéjén őrjöngve hergelte a párt eredményváróján megjelenteket. A lendületes "demokrata" azt mondta, hogy a Fidesznek nem tud gratulálni a győzelemhez. Közismert, ő jó viszonyban van az új ellenzéki főnökkel, Soros kinevezettjével, Gulyás Mártonnal.

Miközben Soros jól láthatóan átalakítja az ellenzéki palettát, képtelen elfogadni a demokratikus választás eredményét. Némileg meglepő módon egy olyan szereplőt húzott elő a kalapból, akit meglehetősen jól ismer a közvélemény.

Soros Gulyás Mártont tette meg az ellenzék új vezetőjének

Gulyás Márton, a háttérben mozgolódva, máris tüntetést szervez hétvégére. Valójában egészen példátlan, hogy egy kormány ilyen hatalmas felhatalmazást kap a választóktól, mint most a Fidesz, óriási részvétel mellett óriási fölénnyel győz, kétharmados többséget szerez, és a nem létező (majdani) ellenzék vezetője, Soros fő magyarországi embere tüntetést szervez, arról beszél Soros újságjában, hogy ne járjanak be az ellenzéki képviselők a parlamentbe, hiba volt, hogy nem szervezett polgári engedetlenséget, és konfrontatívabban kellett volna koordinálni, stb., stb.

És ebben az ellenzéki Soros-médiumok tapsikolva segédkeznek. Természetesen nemcsak a 444, ami konkrétan Soros lapja, de a Soros által pénzelt egyéb ellenzéki propagandaújságok is mind-mind az új Soros-tervet hajtják végre: leváltani a régi ellenzéket, és kinevezni az újat. A Gulyás Márton-féle ellenzéket.

Visszatérve a hétvégi tüntetésre: a szervezők gyalázatosan erőszakos felhívást tettek közzé. Forradalomról locsognak, és nem véletlenül amerikai mintát emlegetnek sunyi módon a hatalomgyakorlásban.

Soros György leghűségesebb kitartottját, Gulyás Mártont nevezte ki az ellenzék új vezetőjének, és az új ellenzék megszervezésének a feladatát is ő kapta. Az M1 Szemtől szembe című műsorában a hírrel kapcsolatban Deák Dániel, a Figyelő című lap munkatársa elmondta: a választási kampány idején egyértelmű volt, hogy Soros György a balliberális ellenzéki pártokat marionettbábként mozgatja, és hogy ők az üzletember „magyar hangja”. Nem meglepő – hívta fel a figyelmet –, hogy a választási eredmények után úgy látja, hogy az a projekt, amit éveken keresztül finanszírozott, működtetett és ellátott ötletekkel, az kártyavárként omlik össze.

Deák Dániel szerint mindenképpen érdekes, hogy Soros a jelek szerint immár nem elsősorban az ellenzéki pártokon keresztül igyekszik befolyásolni a magyar belpolitikát, hanem az NGO-hálózatán keresztül. Ezek – utalt vissza a korábbi hírekre az elemző – igyekeztek már beavatkozni a választási kampányba is.

Gulyás Márton ezer szállal kötődik Soros Györgyhöz – emelte ki –, miután láthatóan az volt a célja korábban is, hogy a Soros-paktum értelmében az ellenzéki pártokat összeterelje, és minden egyes egyéni körzetben olyan egyedüli ellenzéki jelölt induljon, aki a migrációs politikában a leginkább befogadó álláspontot képviseli.

A Figyelő munkatársa szerint Soros György az elkövetkező időszakban várhatóan ezekre a civil szervezetekre támaszkodva erőteljesebb üzeneteket fog megfogalmazni, és utcai tüntetések, különböző provokációk sem kizártak.

Deák Dániel szerint az ellenzék ahelyett, hogy magába nézne, külső tényezőkben keresi a csúfos vereségének okát. Ezért kiáltanak választási csalást, miközben saját maguk is elismerik, hogy a kisebb hibák egyáltalán nem befolyásolják érdemben a választási eredményt. Mindezek mögött a Soros-hálózat állhat, amely az Egyesült Államokban is hasonló akciókat hajtott végre Donald Trump győzelme után.

(Origo, Hirado.hu)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Magyarország a befektetők egyik legnagyobb kedvence

Ott vagyunk a világ tíz legjobb befektetési célpontja között, és ezen a pénteki felminősítés még javíthat.

Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

amerika, london, párizs

Az El País spanyol lap egy részletes elemzést tett közzé arról, hogy mi várható az előrehozott spanyolországi választásokon. Soros izgulhat.

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok rájöttek, hogy a nigériai maffia behálózta az országukat. A bűnszervezet nőket csábított Olaszországba, akiket vudu rituáléval és fenyegetéssel szexrabszolgaságra kényszerítettek.

Hont: jöjjenek a migránsok a magyar gyerekek helyett

A HVG szocialista kemény magjához tartozó Hont András nem támogatja a családvédelmi akciótervet.

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

amerika, london, párizs

A rendezvény a szólásszabadságról szólt, de az egyik meghívott mégsem vehetett részt rajta a véleménye miatt.

Nevetséges: Merkel nem a bevándorlástól, hanem Steve Bannontól félti Európát

Súlyos bajok gyötrik Európát, harcolni kell érte, és küzdeni kell a multilateralizmusért, a nemzetközi ügyek egyetértésen, többoldalú megállapodásokon alapuló formálási módjának megőrzéséért is - mondta Angela Merkel német kancellár szombaton az 55. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (MSC). A kancellár arról is beszélt, hogy Steve Bannontól, Trump egykori tanácsadójától félti Európát.

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

amerika, london, párizs

Bár továbbra is az ÖVP a legnépszerűbb párt Ausztriában, és még mindig az SPÖ a második, a három legnépszerűbb párt között már sokat csökkent a különbség, a tendencia pedig egyértelmű: az FPÖ erősödik, a többiek gyengülnek.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Timmermans Magyarországon

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére