Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soros kinevezte az ellenzék új vezetőjét

888.hu

2018. április 10. 21:58

A Fidesz 2/3-os győzelme után hullottak a fejek az ellenzék köreiben.

Gyakorlatilag egy nap sem telt el, és ezzel párhuzamosan elképesztően érdekes folyamatok indultak meg az ellenzéki oldalon – írja az Origo. Az utóbbi években egyértelművé vált, hogy az ellenzék jelentős részét Soros György pénzeli Amerikából, aki a kormány megbuktatására nem sajnálta a dollármilliókat, az energiát és a szervezést. Az április 8-ai választáson azonban kiderült, hogy semmire sem ment az anyagi és szellemi támogatással. Hiábavaló volt minden erőfeszítése, a Fidesz-KDNP pártszövetség ugyanúgy kétharmadot szerzett, mint az ezt megelőző két választáson.

Soros a vereséget nem tolerálja. Rádöbbent arra, hogy ezekkel a pártokkal nem lehet leváltani a kormányt. Ezért jött a szomorú szembenézés: az ellenzéket le kell váltani, mégpedig azonnal. Ennek jeleit láthatjuk vasárnap óta, mégpedig meglepő intenzitással. Nézzük a sort:

A semmiből jelentette ki Vona Gábor, hogy nem veszi át a parlamenti mandátumát, így nem lesz képviselő a következő négy évben. Ez azt jelenti, hogy a Jobbik bukott elnöke kivonul a politikából. Vona ráadásul az utóbbi hónapokban mindent Soros érdekének megfelelően csinált, persze nagyon ügyetlenül.

Hadházy Ákos is jelezte, hogy lemond a pártvezetésről. Ebben közrejátszhatott az is, hogy az LMP-n belül óriási feszültségek vannak, sajtóértesülések szerint a baloldal felé való, pártelnökségi engedély nélküli közeledése miatt fegyelmi eljárást indítottak ellene.

A választási zakót követően lemondott az MSZP teljes elnöksége. Ráadásul Gőgös Zoltán korábbi szocialista képviselő Vonához hasonlóan visszaadta mandátumát, mindenki legnagyobb meglepetésére.

Az Együtt sem úszta meg a lemondási hullámot, a párt vezetői itt is lemondtak.

Bár korábban a Momentum vezérkara kilátásba helyezte, ha nem jutnak be a parlamentbe, lemondanak, azonban erre egyelőre semmilyen jel nem utal. Sőt, Fekete-Győr András elnök a választás estéjén őrjöngve hergelte a párt eredményváróján megjelenteket. A lendületes "demokrata" azt mondta, hogy a Fidesznek nem tud gratulálni a győzelemhez. Közismert, ő jó viszonyban van az új ellenzéki főnökkel, Soros kinevezettjével, Gulyás Mártonnal.

Miközben Soros jól láthatóan átalakítja az ellenzéki palettát, képtelen elfogadni a demokratikus választás eredményét. Némileg meglepő módon egy olyan szereplőt húzott elő a kalapból, akit meglehetősen jól ismer a közvélemény.

Soros Gulyás Mártont tette meg az ellenzék új vezetőjének

Gulyás Márton, a háttérben mozgolódva, máris tüntetést szervez hétvégére. Valójában egészen példátlan, hogy egy kormány ilyen hatalmas felhatalmazást kap a választóktól, mint most a Fidesz, óriási részvétel mellett óriási fölénnyel győz, kétharmados többséget szerez, és a nem létező (majdani) ellenzék vezetője, Soros fő magyarországi embere tüntetést szervez, arról beszél Soros újságjában, hogy ne járjanak be az ellenzéki képviselők a parlamentbe, hiba volt, hogy nem szervezett polgári engedetlenséget, és konfrontatívabban kellett volna koordinálni, stb., stb.

És ebben az ellenzéki Soros-médiumok tapsikolva segédkeznek. Természetesen nemcsak a 444, ami konkrétan Soros lapja, de a Soros által pénzelt egyéb ellenzéki propagandaújságok is mind-mind az új Soros-tervet hajtják végre: leváltani a régi ellenzéket, és kinevezni az újat. A Gulyás Márton-féle ellenzéket.

Visszatérve a hétvégi tüntetésre: a szervezők gyalázatosan erőszakos felhívást tettek közzé. Forradalomról locsognak, és nem véletlenül amerikai mintát emlegetnek sunyi módon a hatalomgyakorlásban.

Soros György leghűségesebb kitartottját, Gulyás Mártont nevezte ki az ellenzék új vezetőjének, és az új ellenzék megszervezésének a feladatát is ő kapta. Az M1 Szemtől szembe című műsorában a hírrel kapcsolatban Deák Dániel, a Figyelő című lap munkatársa elmondta: a választási kampány idején egyértelmű volt, hogy Soros György a balliberális ellenzéki pártokat marionettbábként mozgatja, és hogy ők az üzletember „magyar hangja”. Nem meglepő – hívta fel a figyelmet –, hogy a választási eredmények után úgy látja, hogy az a projekt, amit éveken keresztül finanszírozott, működtetett és ellátott ötletekkel, az kártyavárként omlik össze.

Deák Dániel szerint mindenképpen érdekes, hogy Soros a jelek szerint immár nem elsősorban az ellenzéki pártokon keresztül igyekszik befolyásolni a magyar belpolitikát, hanem az NGO-hálózatán keresztül. Ezek – utalt vissza a korábbi hírekre az elemző – igyekeztek már beavatkozni a választási kampányba is.

Gulyás Márton ezer szállal kötődik Soros Györgyhöz – emelte ki –, miután láthatóan az volt a célja korábban is, hogy a Soros-paktum értelmében az ellenzéki pártokat összeterelje, és minden egyes egyéni körzetben olyan egyedüli ellenzéki jelölt induljon, aki a migrációs politikában a leginkább befogadó álláspontot képviseli.

A Figyelő munkatársa szerint Soros György az elkövetkező időszakban várhatóan ezekre a civil szervezetekre támaszkodva erőteljesebb üzeneteket fog megfogalmazni, és utcai tüntetések, különböző provokációk sem kizártak.

Deák Dániel szerint az ellenzék ahelyett, hogy magába nézne, külső tényezőkben keresi a csúfos vereségének okát. Ezért kiáltanak választási csalást, miközben saját maguk is elismerik, hogy a kisebb hibák egyáltalán nem befolyásolják érdemben a választási eredményt. Mindezek mögött a Soros-hálózat állhat, amely az Egyesült Államokban is hasonló akciókat hajtott végre Donald Trump győzelme után.

(Origo, Hirado.hu)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére