Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Soros helyi barlangjában tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas

2017. december 6. 16:10

A Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatón elmondták: Soros be akar avatkozni a magyar választásokba.

Soros barlangja előtt Falusi Vajk arról beszélt, hogy Soros György és “bevándorláspárti álciviljei” irodákat fognak nyitni vidéken, ez pedig nyílt beavatkozás a magyar választásokba, a magyar közéletbe.

Úgy fogalmazott: ez ellen a terv ellen ki kell állni, és ki kell jelenteni, hogy a magyar fiatalok nem szeretnék, ha Soros György és az általa támogatott hálózat döntene a jövőjükről.

Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője arról beszélt, hogy Soros György és “álcivil ügynökei” meg akarják törni a kormány álláspontját a bevándorlási kérdésben, le akarják bontani a határkerítést, össze akarják fogni az ellenzéket és el akarják érni, hogy az ország elfogadja a felső korlát nélküli betelepítési kvótát.

Legyünk büszkék a biztonságra

A fiatalok büszkék arra, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország, Budapest pedig az egyik legbiztonságosabb város Európában. Hozzátette, büszkék a magyar kultúrára és arra is, hogy Magyarországon az ünnepről és a családokról fog szólni a karácsony, nem pedig a terrorkészültségről.

Arra a kérdésre, hogy Soros György ezeken az irodákon keresztül hogyan fog beavatkozni a választás végkimenetelébe, Falusi Vajk azt felelte: pályázatokat írtak ki és több százezer dollárt fognak kiosztani, és ennek során vélhetően csak és kizárólag olyan szervezeteknek juttatnak forrásokat, amelyek Soros György elképzeléseit támogatják. Ez pedig “nyíltan szembemegy mindazon értékekkel és mindazon véleményekkel”, amelyeket az emberek a népszavazás és a nemzeti konzultáció keretében egyértelműen kifejtettek – jelentette ki.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére