Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Soros helyi barlangjában tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas

2017. december 6. 16:10

A Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatón elmondták: Soros be akar avatkozni a magyar választásokba.

Soros barlangja előtt Falusi Vajk arról beszélt, hogy Soros György és “bevándorláspárti álciviljei” irodákat fognak nyitni vidéken, ez pedig nyílt beavatkozás a magyar választásokba, a magyar közéletbe.

Úgy fogalmazott: ez ellen a terv ellen ki kell állni, és ki kell jelenteni, hogy a magyar fiatalok nem szeretnék, ha Soros György és az általa támogatott hálózat döntene a jövőjükről.

Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője arról beszélt, hogy Soros György és “álcivil ügynökei” meg akarják törni a kormány álláspontját a bevándorlási kérdésben, le akarják bontani a határkerítést, össze akarják fogni az ellenzéket és el akarják érni, hogy az ország elfogadja a felső korlát nélküli betelepítési kvótát.

Legyünk büszkék a biztonságra

A fiatalok büszkék arra, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország, Budapest pedig az egyik legbiztonságosabb város Európában. Hozzátette, büszkék a magyar kultúrára és arra is, hogy Magyarországon az ünnepről és a családokról fog szólni a karácsony, nem pedig a terrorkészültségről.

Arra a kérdésre, hogy Soros György ezeken az irodákon keresztül hogyan fog beavatkozni a választás végkimenetelébe, Falusi Vajk azt felelte: pályázatokat írtak ki és több százezer dollárt fognak kiosztani, és ennek során vélhetően csak és kizárólag olyan szervezeteknek juttatnak forrásokat, amelyek Soros György elképzeléseit támogatják. Ez pedig “nyíltan szembemegy mindazon értékekkel és mindazon véleményekkel”, amelyeket az emberek a népszavazás és a nemzeti konzultáció keretében egyértelműen kifejtettek – jelentette ki.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

spring is coming

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben tárgyalt az uniós kollégáival. A tanácskozás szünetében így nyilatkozott: az, hogy egy olyan ország, mint Ukrajna geopolitikailag fontos pozícióban van, nem jelenti azt, hogy mentesülne a nemzetközi jogszabályok betartása alól, sem pedig azon kötelezettsége alól, hogy megvédje az ország területén élő kisebbségeket.

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

spring is coming

Így reagált a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének elnöke, Böröcz László miután kiderült, a Jobbik országgyűlési képviselője, Szávay István politikai motivációból egy tündérmeséhez hasonló történetet talált ki, melyben megpróbált bemocskolni egy ártatlan, egyetemista lányt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Európai szintű cenzúrabirodalmat építenének ki a franciák

Európai szintű cenzúrabirodalmat építenének ki a franciák

amerika, london, párizs

Hétfőn mutatta be a Macron-kormány az antiszemitizmus és rasszizmus elleni új programját. Először a világháló francia szeletében cenzúráznák a tartalmakat, később pedig egész Európára kiterjesztenék a programot.

Összevissza hadoválva próbál Volner János kampányolni

Összevissza hadoválva próbál Volner János kampányolni

spring is coming

Kampánycéljai érdekében ismét valótlanságokat híresztelt a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője, Volner János, aki ezúttal az Állami Számvevőszéket rágalmazta meg. A szervezet közleményben reagált a nevetséges és egyben érthetetlen hazugságokra.

Csokorba szedett kormányellenes sajtóhazugságok: fullba tolja a propagandát a liberális sajtó

Unalmas a liberális sajtón való lamentálás, akkora sportértéke van, mint a rácsodálkozás a disznóólra: jé, tényleg szaros már megint.

A nagy ellenzéki összefogás helyett mára már csak ellenzéki cicaharc maradt

A hónapok óta mantrázott nagy ellenzéki választási összefogás teljes tragikomédiába fulladt. Annyira egymásnak estek az MSZP-P-DK, az LMP, az Együtt és a Jobbik vezetői, hogy ez alapján már nemigen lesz érdemi előrelépés a további választási összefogásból az ellenzék pártjai között.

Ellenzéki tinderológia: így gyűlölik egymást az ellenzékiek

Ellenzéki tinderológia: így gyűlölik egymást az ellenzékiek

spring is coming

Tinderesített infografikán magyarázzuk el a nagy ellenzéki összefogás jelenlegi állapotát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére