Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soros György nyíltan hadat üzent Orbánnak és a szuverén nemzeteknek

2017. június 1. 10:58

Az amerikai tőzsdespekuláns, Soros György egy terjedelmes sivalkodásba burkolta hadüzenetét a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak és minden olyan európai nemzetnek, amelyik szuverén államként tekint önmagára.

Az idős, bevándorláspárti agitátor írásában nemcsak Magyarországot és Lengyelországot állítja be legyőzendő ellenségnek, hanem olyan, szintén a bevándorlást ellenző és a nemzeti szuverenitás eszméjét hirdető szuperhatalmi politikusokat is, mint Donald Trump amerikai elnököt vagy Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Mondani sem kell, hogy Soros az egekig magasztalja az egykori Rothschild bankárt, Emmanuel Macront és persze Angela Merkelt is:

most, hogy Franciaországban Macron, az egyetlen EU-párti jelölt győzött, sokkal nyugodtabb vagyok a szeptemberi német választások ügyében is."

Kiemeli, hogy az uniós intézményeknek mostantól együtt kell működniük az "alulról induló kezdeményezésekkel", amely lényegében azt hordozza magában, hogy

ezentúl még nagyobb a Soros által finanszírozott civil szervezetek politikai felelőssége, hogy a saját szájuk íze szerint alakítsák át Európát.

Mi több, nem meglepő módon Soros György ellenszenvét fejezi ki azokkal az európai országokkal szemben is, akik elutasítják az Európai Egyesült Államok eszméjét:

Olyan Európáról (kellene beszélnünk), amelyben a tagállamoknak szélesebb demokratikus mozgástér jut, mint most. Ma az államok inkább a saját szuverenitásukat erősítik, minthogy még többet adnának fel belőle. "

A náci kollaborációval is megvádolt Soros természetesen a bevándorlás mellett érvel jegyzetében, melyben sajnálkozva kifejti: 

Európának még mindig nincs egységes bevándorláspolitikája. [...] De feladni nem szabad. Ha erre a problémára sikerül hatékony és értelmes választ adni, abból új, pozitív lendület alakulhat ki." 

Soros továbbá leplezetlenül felszólal az általa életre hívott vagy nyíltan támogatott civil szervezeteknek nevezett politikai mozgalmak mellett, amelyek elmondása szerint "erősítik a reményeit." Hozzáteszi, például

ilyenek az ellenállási mozgalmak, amelyek a lengyel Jog és Igazságosság uralmával, valamint Orbán Viktor miniszterelnök kormánypártjával szemben szállnak síkra."

Majd így folytatja: "a magyar ellenállás valószínűleg éppúgy meglepi Orbánt, ahogy engem. Orbán azon van, hogy politikáját a velem folytatott személyes konfliktusra fűzze fel." Soros szerint ő csak a kormány kíméletlen propagandakampányának a célpontja, arról említést sem tesz, hogy

nemzetellenes tevékenysége az elmúlt években már nemcsak Magyarországon nem kívánatos, hanem Izraelben és az Egyesült Államokban sem.

Annak ellenére, hogy a magyarországi migránssimogató civil szervezetek szinte mindegyike Soros György pénzén élősködik, az agitátor pofátlanul hárít ez ügyben is:

(Orbán) engem pedig spekulánsnak (állít be), aki valami homályos, ám gonosz összeesküvés keretében azon dolgozik, hogy Európát illegális bevándorlókkal árassza el."

Írását végül egy szórakoztatóan képmutató mondattal zárja, miszerint ő már megtanulta, hogy

a demokráciát nem lehet külföldről szállítani."

Hogy erről a gondolatról mit gondolnak azok a szervezetek – például a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ és mondjuk az Amnesty International Hungary –, amelyeket kizárólag azért pénzel Soros, hogy a nyílt társadalom eszméjéhez hűen "demokráciaexportot" teljesítsenek, nem tudni.

Mindenezek ellenére Magyarországot maffiaállamnak nevezi, majd egy végső ódát zeng azokról a nemzeti szuverenitásunkat megnyirbáló uniós intézményekről is, melyek elmondása szerint energikus választ adnak a Lengyelországról és Magyarországról érkező kihívásokra. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére