Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Soros György nyíltan hadat üzent Orbánnak és a szuverén nemzeteknek

2017. június 1. 10:58

Az amerikai tőzsdespekuláns, Soros György egy terjedelmes sivalkodásba burkolta hadüzenetét a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak és minden olyan európai nemzetnek, amelyik szuverén államként tekint önmagára.

Az idős, bevándorláspárti agitátor írásában nemcsak Magyarországot és Lengyelországot állítja be legyőzendő ellenségnek, hanem olyan, szintén a bevándorlást ellenző és a nemzeti szuverenitás eszméjét hirdető szuperhatalmi politikusokat is, mint Donald Trump amerikai elnököt vagy Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Mondani sem kell, hogy Soros az egekig magasztalja az egykori Rothschild bankárt, Emmanuel Macront és persze Angela Merkelt is:

most, hogy Franciaországban Macron, az egyetlen EU-párti jelölt győzött, sokkal nyugodtabb vagyok a szeptemberi német választások ügyében is."

Kiemeli, hogy az uniós intézményeknek mostantól együtt kell működniük az "alulról induló kezdeményezésekkel", amely lényegében azt hordozza magában, hogy

ezentúl még nagyobb a Soros által finanszírozott civil szervezetek politikai felelőssége, hogy a saját szájuk íze szerint alakítsák át Európát.

Mi több, nem meglepő módon Soros György ellenszenvét fejezi ki azokkal az európai országokkal szemben is, akik elutasítják az Európai Egyesült Államok eszméjét:

Olyan Európáról (kellene beszélnünk), amelyben a tagállamoknak szélesebb demokratikus mozgástér jut, mint most. Ma az államok inkább a saját szuverenitásukat erősítik, minthogy még többet adnának fel belőle. "

A náci kollaborációval is megvádolt Soros természetesen a bevándorlás mellett érvel jegyzetében, melyben sajnálkozva kifejti: 

Európának még mindig nincs egységes bevándorláspolitikája. [...] De feladni nem szabad. Ha erre a problémára sikerül hatékony és értelmes választ adni, abból új, pozitív lendület alakulhat ki." 

Soros továbbá leplezetlenül felszólal az általa életre hívott vagy nyíltan támogatott civil szervezeteknek nevezett politikai mozgalmak mellett, amelyek elmondása szerint "erősítik a reményeit." Hozzáteszi, például

ilyenek az ellenállási mozgalmak, amelyek a lengyel Jog és Igazságosság uralmával, valamint Orbán Viktor miniszterelnök kormánypártjával szemben szállnak síkra."

Majd így folytatja: "a magyar ellenállás valószínűleg éppúgy meglepi Orbánt, ahogy engem. Orbán azon van, hogy politikáját a velem folytatott személyes konfliktusra fűzze fel." Soros szerint ő csak a kormány kíméletlen propagandakampányának a célpontja, arról említést sem tesz, hogy

nemzetellenes tevékenysége az elmúlt években már nemcsak Magyarországon nem kívánatos, hanem Izraelben és az Egyesült Államokban sem.

Annak ellenére, hogy a magyarországi migránssimogató civil szervezetek szinte mindegyike Soros György pénzén élősködik, az agitátor pofátlanul hárít ez ügyben is:

(Orbán) engem pedig spekulánsnak (állít be), aki valami homályos, ám gonosz összeesküvés keretében azon dolgozik, hogy Európát illegális bevándorlókkal árassza el."

Írását végül egy szórakoztatóan képmutató mondattal zárja, miszerint ő már megtanulta, hogy

a demokráciát nem lehet külföldről szállítani."

Hogy erről a gondolatról mit gondolnak azok a szervezetek – például a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ és mondjuk az Amnesty International Hungary –, amelyeket kizárólag azért pénzel Soros, hogy a nyílt társadalom eszméjéhez hűen "demokráciaexportot" teljesítsenek, nem tudni.

Mindenezek ellenére Magyarországot maffiaállamnak nevezi, majd egy végső ódát zeng azokról a nemzeti szuverenitásunkat megnyirbáló uniós intézményekről is, melyek elmondása szerint energikus választ adnak a Lengyelországról és Magyarországról érkező kihívásokra. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére