Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Soros György nyíltan hadat üzent Orbánnak és a szuverén nemzeteknek

2017. június 1. 10:58

Az amerikai tőzsdespekuláns, Soros György egy terjedelmes sivalkodásba burkolta hadüzenetét a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak és minden olyan európai nemzetnek, amelyik szuverén államként tekint önmagára.

Az idős, bevándorláspárti agitátor írásában nemcsak Magyarországot és Lengyelországot állítja be legyőzendő ellenségnek, hanem olyan, szintén a bevándorlást ellenző és a nemzeti szuverenitás eszméjét hirdető szuperhatalmi politikusokat is, mint Donald Trump amerikai elnököt vagy Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Mondani sem kell, hogy Soros az egekig magasztalja az egykori Rothschild bankárt, Emmanuel Macront és persze Angela Merkelt is:

most, hogy Franciaországban Macron, az egyetlen EU-párti jelölt győzött, sokkal nyugodtabb vagyok a szeptemberi német választások ügyében is."

Kiemeli, hogy az uniós intézményeknek mostantól együtt kell működniük az "alulról induló kezdeményezésekkel", amely lényegében azt hordozza magában, hogy

ezentúl még nagyobb a Soros által finanszírozott civil szervezetek politikai felelőssége, hogy a saját szájuk íze szerint alakítsák át Európát.

Mi több, nem meglepő módon Soros György ellenszenvét fejezi ki azokkal az európai országokkal szemben is, akik elutasítják az Európai Egyesült Államok eszméjét:

Olyan Európáról (kellene beszélnünk), amelyben a tagállamoknak szélesebb demokratikus mozgástér jut, mint most. Ma az államok inkább a saját szuverenitásukat erősítik, minthogy még többet adnának fel belőle. "

A náci kollaborációval is megvádolt Soros természetesen a bevándorlás mellett érvel jegyzetében, melyben sajnálkozva kifejti: 

Európának még mindig nincs egységes bevándorláspolitikája. [...] De feladni nem szabad. Ha erre a problémára sikerül hatékony és értelmes választ adni, abból új, pozitív lendület alakulhat ki." 

Soros továbbá leplezetlenül felszólal az általa életre hívott vagy nyíltan támogatott civil szervezeteknek nevezett politikai mozgalmak mellett, amelyek elmondása szerint "erősítik a reményeit." Hozzáteszi, például

ilyenek az ellenállási mozgalmak, amelyek a lengyel Jog és Igazságosság uralmával, valamint Orbán Viktor miniszterelnök kormánypártjával szemben szállnak síkra."

Majd így folytatja: "a magyar ellenállás valószínűleg éppúgy meglepi Orbánt, ahogy engem. Orbán azon van, hogy politikáját a velem folytatott személyes konfliktusra fűzze fel." Soros szerint ő csak a kormány kíméletlen propagandakampányának a célpontja, arról említést sem tesz, hogy

nemzetellenes tevékenysége az elmúlt években már nemcsak Magyarországon nem kívánatos, hanem Izraelben és az Egyesült Államokban sem.

Annak ellenére, hogy a magyarországi migránssimogató civil szervezetek szinte mindegyike Soros György pénzén élősködik, az agitátor pofátlanul hárít ez ügyben is:

(Orbán) engem pedig spekulánsnak (állít be), aki valami homályos, ám gonosz összeesküvés keretében azon dolgozik, hogy Európát illegális bevándorlókkal árassza el."

Írását végül egy szórakoztatóan képmutató mondattal zárja, miszerint ő már megtanulta, hogy

a demokráciát nem lehet külföldről szállítani."

Hogy erről a gondolatról mit gondolnak azok a szervezetek – például a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ és mondjuk az Amnesty International Hungary –, amelyeket kizárólag azért pénzel Soros, hogy a nyílt társadalom eszméjéhez hűen "demokráciaexportot" teljesítsenek, nem tudni.

Mindenezek ellenére Magyarországot maffiaállamnak nevezi, majd egy végső ódát zeng azokról a nemzeti szuverenitásunkat megnyirbáló uniós intézményekről is, melyek elmondása szerint energikus választ adnak a Lengyelországról és Magyarországról érkező kihívásokra. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

kétharmad

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTVA-székháznál történt eseményeket elbírálta. Több mint 2500 GB terjedelmű, mintegy 1000 órányi felvételt vizsgáltak meg, végül megállapították, hogy az ellenzéki képviselők rendbontást követtek el, így eltávolításuk jogos és jogszerű volt.

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

szabad vasárnap

Életének 75. évében hunyt el Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer és a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Munkássága idején számos klasszikus létrejöttét szorgalmazta, lássuk melyek ezek.

A migrációs válság óta Európa több országában is nőtt az antiszemitizmus

Több nyugat- és észak-európai országot is érint a muszlim migránsok beáramlása következtében megnőtt antiszemitizmus a Migrációkutató Intézet legfrissebb kutatása szerint.

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

kétharmad

Miközben baloldali elemzők és politikusok arról értekeznek, hogy a szavazóik hajlandóak lennének átszavazni a Jobbikra, amely már levedlette múltját és a néppártosodás rögös útját maga mögött hagyva a célegyenesbe érkezett, kiderült, hogy a párt elnökének esküvőjén náci karlendítéssel pózolnak.

Így uszít a fake news-média a katolikus diákok ellen

Így uszít a fake news-média a katolikus diákok ellen

amerika, london, párizs

Egy szélsőbaloldali csoport által manipulált felvétel futótűzként terjedt a baloldali médiában a hétvégén arról, hogy jobboldali katolikus diákok bennszülött amerikaiakat zaklattak. Ez természetesen hazugság, de ettől még az internet egyik fele őrjöngésbe kezdett.

Homoerotikus film megnézésére kötelezik a finn diákokat a tolerancia jegyében

Homoerotikus film megnézésére kötelezik a finn diákokat a tolerancia jegyében

amerika, london, párizs

Új módszerrel próbálják elősegíteni a toleranciát egy finn városban.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Újabb részletek derülhetnek ki a szcientológusokról

Újabb részletek derülhetnek ki a szcientológusokról

kétharmad

Az összes adatvédelmi szabályt megszegte az egyház, így például az előzetes tájékoztatási kötelezettséget, a tisztességes adatkezelés elvét és a biztonsági követelményeket is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére