Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros György emberei várták Orbánt Grúziában

888.hu

2017. április 21. 20:58

TBILISZI, 20:58

A Tbilisziben tartott üzleti fórumon - ahol Orbán Viktor mondta a záróbeszédet - két, néhány tucat tüntetőből álló csoport is megjelent. Az egyik a Soros-egyetem mellett, a másik pedig Orbán Viktor és a magyar kormány politikája mellett tüntetett.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Nem véletlenül jelentek meg tüntetők Orbán Viktor grúziai látogatása alatt Tbilisziben. Az országban elég terebélyes Soros-hálózat épült ki a kétezres évek óta. A szerbiai események és Milosevics megbuktatása után Soros figyelme szinte azonnal Grúziára irányult a 2000-es évek elején. Soros álcivil hálózata Grúziában is erős lábakon áll. Így nem meglepő, hogy a milliárdos spekuláns odaszervezte kedvenc grúz kitartottjait, hogy a CEU-ért tüntessenek Orbán látogatása alatt. Bár a haladó média hasábjain spontán tüntetésről cikkeznek, azért valljuk be, Budapesttől 3000 kilométernyire nem igazán érdekel senkit sem a Soros-egyetem szabálytalan működése körül kialakult vita. Maximum Soros helyi katonáit, akik ugyanazokkal a táblákkal demonstráltak, mint budapesti csatlóstársaik. Milyen meglepő... De persze nincs Soros-hálózat, ugye?

Fotó: MTI Fotóbank

A jelenlegi grúz kormányzat vállaltan gazdasági-és stratégiai partnerséget vállal Magyarországgal és annak kormányával. Emellett sokban egyetértenek az Orbán-kormány migrációs-és Európa politikájával is. A gazdasági fórum ideje alatt nemcsak CEU-s tüntetők demonstráltak. Akadt egy tucat magyar-szimpatizáns grúz is, akik Orbán Viktor mondatait molinókra és zászlókra nyomva vállaltak szolidaritást és egyetértést a magyar kormányzat politikájával.

Fotó: Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

A demonstrációk békében zajlottak egymás mellett, nem történt különösebb rendbontás. Az viszont ismét kiderült, hogy Soros György keze bizony sokáig elér, és bárhol, bármikor képes megmozgatni hálózatát céljai elérése érdekében. A milliárdos felforgató mindenhol ott van, és sorra látni azokat a  forgatókönyveket és folyamatokat, melyekkel bizonyos országok civil szféráit hódítja meg, és melyekkel beavatkozik szuverén országok belpolitikájába.

Íme a grúz példa:

1995-ben Eduard Sevardnadzét választották Grúzia elnökévé, akinek pártja a kétezres években súlyos belpolitikai válságokkal nézett szembe, törésvonalak jelentek meg a pártpolitikában, ahogy a párt által vezetett koalíció megbomlott, több párt kiszakadt belőle. 2002-ben jött az első nagy választási pofon, amikor a helyhatósági választásokon súlyos vereséget szenvedtek. Ezt követően 2003 novemberében 20 napon keresztül tömegdemonstrációk zajlottak Tbilisziben, mivel az akkor megrendezett választásokon számos szabálytalanságot tártak fel a nemzetközi megfigyelők, például az EBESZ.

A vitatott eredmények miatt robbant ki a "Rózsás forradalom”, amely végül Sevardnadze bukásához és Mihail Szakasvili 2004 eleji választási győzelméhez vezetett.

Szakasvili New Yorkban tanult jogász, (akit ez a cikk például egyszerűen Soros szajhájának nevez) aki a megválasztása előtti évben megkapta Soros alapítványának díját, az "Open Society Award”-ot.

A forradalom után hatalomra segített ellenzéki vezető két cikluson keresztül maradt elnök Grúziában. Ez mind szép és jó, csak egy a bökkenő: Szakasvilit Soros György segítette mindvégig. Lássunk pár tényt:

  • A Rózsás forradalomban kiemelt szerepe volt az országban a 1990-es évektől megjelenő civil szervezeteknek, NGO-knak, melyek száma Grúziában 2000-re elérte az EZRET (!!!).
  • Köztudott, hogy a maximálisan Amerika-barát Szakasvilit és a rózsás forradalom kirobbanását Soros és több amerikai politikus és pénzember is segítette, komoly ráhatást gyakorolva ezzel az ország belpolitikájára, külföldről.
  • Egyes források szerint a demonstrációk támogatására Soros kb. 4 millió dollárt költött. 700.000 dollárt költött az "erőszakmentes” aktivista csoportok támogatására és pénzelte a kormányellenes médiát az országban.
  • Ezzel szemben egy volt grúz parlamenti képviselő szerint Soros sokkal többet, 42 millió dollárt költött 3 hónap alatt Sevardnadze elnök megbuktatására (pl. tüntetők buszokkal fuvarozása, háttérszervezés, média, párttámogatás stb.)
  • A forradalomban résztvevő szervezetek között volt az amerikai Liberty Institute, az Eurasia Institute (CIA-pénzelte szervezet), a National Movement party – Szakasvili pártja - , valamint a Rustavi-2 televíziócsatorna és a Kmara! ifjúsági szervezet ami 500.000 dollárt kapott Sorostól grafiti és plakátkampányra.
Szakasvili orosz ellenessége vezetett ahhoz, hogy Grúzia felvállalta a 2008-as háborút Oroszországgal. 2013-as bukása után Szakasvili Ukrajnába ment, ott állampolgárságot kapott és a legkorruptabb régió, Odessza kormányzójelöltje volt, ahol természetesen meg is választották. Példa nélküli pályafutás.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

kétharmad

Nincs is szebb annál, amikor a nagykörúti ballibek leghitványabb érvrendszerét éppen Izrael zúzza porrá.

Ezért indított kötelezettségszegési eljárást Brüsszel Magyarország ellen

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás - jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.

Tömeges bántalmazás után szigorítják a nemi erőszakkal kapcsolatos törvényt a spanyolok

Tömeges bántalmazás után szigorítják a nemi erőszakkal kapcsolatos törvényt a spanyolok

amerika, london, párizs

Spanyolországban egy súlyos nemi erőszakkal kapcsolatos botrány után törvényt módosítanak, így a jövőben a nőnek is aktívan bele kell egyeznie a szexuális együttlétbe, mostantól "csak az igen jelent igent".

Az amerikaiak szerint ezért kudarc az ENSZ emberi jogi szervezete

Az amerikaiak szerint ezért kudarc az ENSZ emberi jogi szervezete

amerika, london, párizs

NIkki Haley egy óriási hibának és felesleges dolognak nevezte a New York-i szervezet Emberi Jogi Bizottságát.

Durván visszanyalt egy brit börtönben a transzgender fagyi

Durván visszanyalt egy brit börtönben a transzgender fagyi

amerika, london, párizs

A nagy-britanniai Flocktonban található New Hall női börtönben történtek ismét bebizonyították, hogy nincs létjogosultsága az önmagukat transzneműeknek kikiáltók számára biztosított előjogoknak. Az egyik, női börtönben elhelyezett férfi genitáliájú (férfiból lett nő) elítélt ugyanis több női elítéltet is zaklatott szexuálisan.

Orbán: a magyar kormány minden állampolgárát megvédi

Orbán: a magyar kormány minden állampolgárát megvédi

kétharmad

Orbán Viktor Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével találkozott.

A brüsszeli migránssimogatók nem nyugszanak

A brüsszeli migránssimogatók nem nyugszanak

kétharmad

Ahogy az várható volt, a brüsszeli migránssimogatók tényleg elindítják a kötelezettségszegési eljárást.

Eddig bírta Trudeau a liberalizmust: határvédelmi minisztert nevezett ki

Vajon ettől ő is fasisztává fog válni a mainstream sajtó szemében?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére