Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Soros György az LMP-t is menedzseli

2017. december 6. 18:58

Véletlenek nincsenek. Még Szél Bernadették háza táján sem: a tőzsdespekuláns és az LMP több szálon is kapcsolódik egymáshoz.

November elején Szél Bernadett, az LMP társelnöke Brüsszelbe utazott, ahol olyan uniós tisztviselőkkel, biztosokkal találkozott, akik előszeretettel ekézik Magyarországot és a magyar kormányt.

Szél Bernadett egyik tárgyalópartnere az a Vera Jourová volt, aki EU-s biztosként egyfolytában találkozgat Sorossal, de a politikus azt is elismerte, hogy az EU és a Soros-hálózat által képviselt értékeket azonosak. Jourovának annyira bögyében van a magyar kormány, hogy előszeretettel büntetné Budapestet azért, mert az nem akar migránsokat befogadni. De a Soros-szervezetek átláthatóságát biztosító törvényt is megkönnyezte – mondván jogsértő és címkéző a magyar országgyűlés által elfogadott jogszabály. Szél brüsszeli haknijába belefért egy másik találkozó is – Corina Cretuval futott össze, akit szintén Soros egyik szövetségeseként tartanak számon.

Vera Jourová, Szél Bernadett és Soros György | Kép forrása: Magyar Idők

Mit ad Isten, november végén ismét egy Soros-fiókával, Philippe Lambertsszel találkozott az LMP társelnöke. Lamberts – Jourovához hasonlóan – szintén abban éli ki migránsimádatát, hogy a Soros-tervet elutasító országokat, így Magyarországot is fennhangon támadja.

De, ha szóba került a bevándorlás, Szél Bernadettet sem kell félteni, 2002-ben még maga is a Soros György által is pénzelt Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetőjeként dolgozott.

Visszatérve az EP-be: az LMP egyetlen képviselője, Meszerics Tamás is kitüntetett politikus a Soros-univerzumban. A politikus neve – a gyurcsányista Niedermüller Péter mellett – szerepel az OSF égisze alatt működő European Policy Institute listáján mint megbízható szövetséges. Az LMP-s EP-képviselő akkor úgy nyilatkozott: a migráció ügyében nem, de más kérdésekben keresték már meg Soros György alapítványától.

Ebben az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok, sőt büszke vagyok arra, hogy a zöld képviselőcsoport több mint felével együtt szereplek ezen a bizonyos listán"

– fogalmazott Meszerics, aki az év elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem szavazta meg az EP-ben az új terrorellenes intézkedéseket. (Ebben többek között büntetnék azokat, akik tagokat toboroznak terrorista szervezeteknek, népszerűsítik, vagy pénzzel támogatják őket.)

És végül itt van az LMP másik vezetője, Hadházy Ákos is. Hadházy körül igen sok zavaros ügy robbant ki – pedig Hadházy saját magát épp a korrupció elleni harc lovagjaként próbálja beállítani.

A társelnök gazdasági botrányai közé tartozik például, hogy édesapja is segédkezett az állami földek megszerzésében Tolna megyében. A megyei agrárkamara elnökeként Hadházy Árpád annak a Twickel Györgynek a cégeiben tölt be vezető tisztségeket, akit a helyiek csak zöldbárónak hívnak. Twickel földterületei egyre csak nőnek, amiket strómanok segítségével szerzett meg. Őket a TV2 Tények című műsora meg is találta. Aztán az is  kiderült, hogy a politikus édesanyja még 2015 végén több mint 150 hektárnyi földterületet akart megszerezni, amire több mint 30 millió forintot fordított. S habár Hadházy magát egy zöldpárti politikusnak tartja, a közösségi oldalára kitett képekből kiderül: imádja a repülést, ám a Ripost információi szerint az ökopártban nem igazán örülnek a társelnök luxushobbijának.

(Origo)

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Ez kell ahhoz, hogy az USA szóba álljon Észak-Koreával

Ez kell ahhoz, hogy az USA szóba álljon Észak-Koreával

amerika, london, párizs

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) miniszteri tanácskozásán beszélt az észak-koreai válságról.

Letartóztatták az MSZP óbudai önkormányzati képviselőjét

Simonka Csabát zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

Az Iszlám Állam rengeteg fegyvert szerzett az Európai Unióból

Az Iszlám Állam rengeteg fegyvert szerzett az Európai Unióból

amerika, london, párizs

A dzsihadisták Irakban és Szíriában az Európai Unióból származó fegyverekkel és lőszerekkel harcolnak.

Tárgyalásokba kezd Merkel és Schulz

Tárgyalásokba kezd Merkel és Schulz

amerika, london, párizs

Pénteken eldőlt, hogy a német szociáldemokraták tárgyalást kezdenek a kormányalakításról a CDU/CSU pártszövetséggel.

Ausztriában létrejött a koalíciós megállapodás

Ausztriában létrejött a koalíciós megállapodás

amerika, london, párizs

Ahogyan tervezték, még karácsony előtt megvan az új kormány Ausztriában.

Jöhet a Brexit-tárgyalások második sorozata

Jöhet a Brexit-tárgyalások második sorozata

amerika, london, párizs

Hosszas huzavona után az Európai Unió végül beleegyezett a második fázisba. Ezek a tárgyalások az átmeneti időszak hosszáról és a jövőbeli kereskedelmi megállapodásokról fognak szólni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére