Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Soros György az LMP-t is menedzseli

2017. december 6. 18:58

Véletlenek nincsenek. Még Szél Bernadették háza táján sem: a tőzsdespekuláns és az LMP több szálon is kapcsolódik egymáshoz.

November elején Szél Bernadett, az LMP társelnöke Brüsszelbe utazott, ahol olyan uniós tisztviselőkkel, biztosokkal találkozott, akik előszeretettel ekézik Magyarországot és a magyar kormányt.

Szél Bernadett egyik tárgyalópartnere az a Vera Jourová volt, aki EU-s biztosként egyfolytában találkozgat Sorossal, de a politikus azt is elismerte, hogy az EU és a Soros-hálózat által képviselt értékeket azonosak. Jourovának annyira bögyében van a magyar kormány, hogy előszeretettel büntetné Budapestet azért, mert az nem akar migránsokat befogadni. De a Soros-szervezetek átláthatóságát biztosító törvényt is megkönnyezte – mondván jogsértő és címkéző a magyar országgyűlés által elfogadott jogszabály. Szél brüsszeli haknijába belefért egy másik találkozó is – Corina Cretuval futott össze, akit szintén Soros egyik szövetségeseként tartanak számon.

Vera Jourová, Szél Bernadett és Soros György | Kép forrása: Magyar Idők

Mit ad Isten, november végén ismét egy Soros-fiókával, Philippe Lambertsszel találkozott az LMP társelnöke. Lamberts – Jourovához hasonlóan – szintén abban éli ki migránsimádatát, hogy a Soros-tervet elutasító országokat, így Magyarországot is fennhangon támadja.

De, ha szóba került a bevándorlás, Szél Bernadettet sem kell félteni, 2002-ben még maga is a Soros György által is pénzelt Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetőjeként dolgozott.

Visszatérve az EP-be: az LMP egyetlen képviselője, Meszerics Tamás is kitüntetett politikus a Soros-univerzumban. A politikus neve – a gyurcsányista Niedermüller Péter mellett – szerepel az OSF égisze alatt működő European Policy Institute listáján mint megbízható szövetséges. Az LMP-s EP-képviselő akkor úgy nyilatkozott: a migráció ügyében nem, de más kérdésekben keresték már meg Soros György alapítványától.

Ebben az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok, sőt büszke vagyok arra, hogy a zöld képviselőcsoport több mint felével együtt szereplek ezen a bizonyos listán"

– fogalmazott Meszerics, aki az év elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem szavazta meg az EP-ben az új terrorellenes intézkedéseket. (Ebben többek között büntetnék azokat, akik tagokat toboroznak terrorista szervezeteknek, népszerűsítik, vagy pénzzel támogatják őket.)

És végül itt van az LMP másik vezetője, Hadházy Ákos is. Hadházy körül igen sok zavaros ügy robbant ki – pedig Hadházy saját magát épp a korrupció elleni harc lovagjaként próbálja beállítani.

A társelnök gazdasági botrányai közé tartozik például, hogy édesapja is segédkezett az állami földek megszerzésében Tolna megyében. A megyei agrárkamara elnökeként Hadházy Árpád annak a Twickel Györgynek a cégeiben tölt be vezető tisztségeket, akit a helyiek csak zöldbárónak hívnak. Twickel földterületei egyre csak nőnek, amiket strómanok segítségével szerzett meg. Őket a TV2 Tények című műsora meg is találta. Aztán az is  kiderült, hogy a politikus édesanyja még 2015 végén több mint 150 hektárnyi földterületet akart megszerezni, amire több mint 30 millió forintot fordított. S habár Hadházy magát egy zöldpárti politikusnak tartja, a közösségi oldalára kitett képekből kiderül: imádja a repülést, ám a Ripost információi szerint az ökopártban nem igazán örülnek a társelnök luxushobbijának.

(Origo)

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A német nővérek már önvédelmi órákra járnak

A német nővérek már önvédelmi órákra járnak

amerika, london, párizs

Az utóbbi hónapok, évek sorozatos támadásai miatt félnek a kórház alkalmazottjai.

Putyin: Oroszország nem akar új fegyverkezési versenyt

Putyin: Oroszország nem akar új fegyverkezési versenyt

amerika, london, párizs

Vlagyimir Putyin hétfőn Moszkvában fogadta az elnökválasztáson elindult ellenfeleit. Az eseményen arról beszélt: Oroszország nem szeretne ismét bekerülni egy fegyverkezési versenybe.

Egy demokrata politikus szerint a zsidó bankárok az időjárást is manipulálják

Masszív zsidózásba fulladt a demokrata Trayon White Sr. múlt hét pénteki Twitter-videója. Bocsánatot is kért miatta.

Szélsőbaloldaliak megrongálták egy AfD-s autóját és házát

Szélsőbaloldaliak megrongálták egy AfD-s autóját és házát

amerika, london, párizs

A jobboldali párt Heidenheimben tartott pártnapot a hétvégén, ekkor történt a rongálás is.

Ezt érte el London muszlim polgármestere: harminc százalékkal több a gyerekmolesztálás

Az elmúlt években drasztikusan megemelkedett a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények száma.

Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

spring is coming

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben tárgyalt az uniós kollégáival. A tanácskozás szünetében így nyilatkozott: az, hogy egy olyan ország, mint Ukrajna geopolitikailag fontos pozícióban van, nem jelenti azt, hogy mentesülne a nemzetközi jogszabályok betartása alól, sem pedig azon kötelezettsége alól, hogy megvédje az ország területén élő kisebbségeket.

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

spring is coming

Így reagált a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének elnöke, Böröcz László miután kiderült, a Jobbik országgyűlési képviselője, Szávay István politikai motivációból egy tündérmeséhez hasonló történetet talált ki, melyben megpróbált bemocskolni egy ártatlan, egyetemista lányt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére