Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Soros György az év embere

Ifj. Lomnici Zoltán

2018. december 19. 13:44

Legalábbis a spekulánsok egyik kedvenc lapja, a Finacial Times szerint. Mi összeszedtük, hogy szerintünk mivel érdemelhette ezt ki.
  • Alinsky/Soros-módszer alkalmazása: az OSF-hálózatban az egyik fontos eszmei alapmű Saul D. Alinsky (1909–1972) amerikai író A radikálisok szabályai c. könyve, amely szerint fenn kell tartani a folyamatos nyomást, és az „ellenséget” a saját szabályai szerinti eljárásra kell szorítani, hogy a szabályok betartása miatt kifárassza magát („az a jó taktika, amit élveznek az embereid”) → ebbe belefér az is, hogy például a rendvédelmet addig provokálják, hogy „jogvédőik” rájuk húzhassák pl. a hivatali erőszakot.  
  • A káosz szervezése, organizáltsága (külföldi anarchisták bevetése): az elmúlt napok budapesti zavargásaiban számos külföldi zavargó aktivistát előállítottak, ami – külföldi baloldali-anarchista csoportok beszervezése által – nemzetközi szervezettséget is feltételez.  
  • Tréningek, kiképzések lebonyolítása: ez a demokratikus intézményrendszer mindkét szintjét érinti: egyrészt a közigazgatási/állami szintet pl. bírák, ügyvédek tréningjeivel, megfelelően tréningelt jogi szakértők elhelyezésével az alkotmányos intézményeknél, másrészt a társadalmi szintet pl. aktivisták, tüntetők kiképzésével.  
  • A „békére háború” módszer: a Soros-módszernek szerves tartozékát jelentik az erőszakos utcai megmozdulások, zavargások, ezáltal a belbiztonsági káosz megteremtése és a kaotikus folyamatok eszkalálása, amelynek a célja tartós politikai válság előidézésével a kívánt változás mihamarabbi elérése (takeover of power) → Guy Verhofstadt liberális EP-frakcióvezető december 13-án azt tweetelte, hogy forradalmak kellenek Európában.  
  • Agresszív NGO-hálózat használata (fontos a szerepük van a feszültségkeltés elvi megalapozásában, így a jogsértő cselekmények engedetlenséginek, illetve teljesen törvényesnek való beállításával → ezáltal bátorítják a zavargó, jogsértő csoportokat).  
  • Hagyományos és szociális média, online felületek: a Soros-féle balliberális magyar médiumok híreit, beszámolóit, tudósításait előnyben részesíti a Facebook, a Google és más oldalak: a Soros-álláspont sokkal hamarabb és szélesebb körben terjed el, s a közvéleményt manipulálva az ellentábort defenzív kommunikációs pozícióba szorítják.  
  • A politikai baloldal „megszállása”: számos baloldali, főleg LMP-s politikus jött Soros-féle jogvédő szervezetektől, akik adoptáltak új módszereket és megközelítésmódokat a magyar belpolitikába, megformálva az „új baloldalt” → az MSZP kormányfőjelöltje, Karácsony Gergely körül már valósággal hemzsegtek a Soros-háttéremberek 2018 tavaszán.  
  • Az Európai Bizottság mint politikai furkósbot (pl. Albánia esetében az EU-s csatlakozási tárgyalások elindításánál, Lengyelország vagy Magyarország esetében a 7-es cikkely szerinti eljárással, kötelezettségszegési eljárásokkal stb.) → az Európai Bizottság december 17-én a magyarországi helyzet kapcsán meg is szólalt, hogy „osztja az Európai Parlament Magyarországgal kapcsolatos aggályait, különösen az alapjogokat, a korrupciót, a romák helyzetét és az igazságszolgáltatás függetlenségét illetően”.  
  • Menekültkártya/etnikai kártya kijátszása: ha szükséges, különböző vallású, etnikai/nemzetiségi hovatartozású csoportok közötti feszültséget kell kiprovokálni, majd kihasználni, hogy aláássák a rendszer stabilitását: ilyen volt például Macedóniában az albánkártya, vagy Ukrajnában a magyarkártya, Magyarországon pedig a közel-keleti migránsok révén keltették a folyamatos feszültséget a Soros-szervezetek.  

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

kétharmad

Húsvétvasárnapot ünnepli ma a keresztény világ, az eseményről a magyar kormányfő is megemlékezett hivatalos Facebook oldalán.

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

szabad vasárnap

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét vigíliáján, szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Akik már elvesztették a háborút

Akik már elvesztették a háborút

piszkostizenkettő

A lángoló Notre Dame és ami utána következik.

Hamarosan elkészülnek a falusi csok részletszabályai

A falusi csok részletszabályai egy-két héten belül megjelennek. Bár a program július elsején kezdődik, máris óriási az érdeklődés - nyilatkozta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökséghez tartozó Modern városok program, valamint az újonnan indult Magyar falu program kormánybiztosa.

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

amerika, london, párizs

Az előrejelzések szerint komoly erősödéssel számolhatnak azok a pártok az európai parlamenti választáson, melyek élesen ellenzik a migrációt, valamint euroszkeptikusak.

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

kétharmad

Szerencsére nem sikerült megvalósítania a tervét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére