Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Soros György annyira a vesztét érzi, hogy most a megtört idős filantróp álcáját is elővette

2018. július 18. 10:58

A magyar származású amerikai milliárdos tőzsdespekuláns a saját házi lapjában, a The New York Times-ban egy olyan szerecsenmosdató írást közöltetett saját magáról, amelyben elmondja, hogy beteg idős filantrópként mennyire sajnálja, hogy az egész világ elutasítja az ő radikális liberális nézeteit. Úgy látszik nem megy jól a nyílt társadalom biznisz.

Tényleg nagyon nagy lehet a baj Soros-birodalommal, ha az amerikai milliárdos a liberálisok globális zászlóshajójában, a házi lapnak számító The New York Times-ban már egy részvét szimpátiára épülő propaganda cikket kénytelen megjelentetni. 

Ma már nem lehet észrevétlenül filantróp meg karitatív akcióknak álcázva politikai befolyást, aztán pedig busást hasznot szerezni sehol a világon Soros György és érdekeltségei számára, mivel a milliárdos pénzcsináló módszere az elmúlt években mindenhol ismertté vált. 

Fotó: AFP

Amióta a Soros és a módszertana is lebukott, azóta már nem megy az üzlet. 

Nincs mit tenni tehát, kárenyhítésbe kell kezdeni. Menteni kell a menthetőt, még egyszer utoljára még meg kell próbálni megtéveszteni, akit csak lehet és le kell hazudni a csillagokat az égről is: hátha valaki elhiszi még, hogy a milliárdos spekuláns nem egy pénzéhes tőkés cápa, hanem csak egy ártatlan bociszemű altruista hajlamú filantróp jótét lélek. 

Az amerikai libsi lapban megjelentetett cikk, a politikai újságírásban szokatlan hosszúságú és stílusú cikkben próbál meg Soros egész életművére és az úgynevezett civil tevékenységeire vonatkozóan is szerecsenmosdató magyarázattal szolgálni. 

A legalább 4-5 interjú alapján összeállított hosszú és elbeszélő stílusú cikk végig megy Soros egész életén és főbb, ismert tettein. Például igyekszik cáfolni, hogy Soros náci kollaboráns lett volna Budapesten a német megszállás idején, de emellett helyet ad - a trónörökösnek tartott - Alexander Soros bemutatására, illetve méltatására is. 

Megtudhatjuk, hogy szegény, öreg Soros bácsi, a nagy filantróp, mint egy megtört filozófus sztoikusan szomorkás nyugalommal és értetlenséggel szemléli, hogy a világ nem nyitott arra a sok jóra, amit, ő a nyílt társdalom vérliberális eszméje iránt elkötelezett milliárdos spekuláns minden áron le akar nyomni a világ torkán (merő jószándékból). 

A hol nyakkendő nélkül, hol pedig szandálban meg farmerban interjút adó Soros picsogva említi meg, hogy a szerinte autoriter rendszerekre (valójában a valódi demokráciákra) az egész világon inkább vevők az emberek, mint az általa ideálisnak tartott irányítottan migráns betelepítő "nyílt társadalom" modellre. Sajnálja a mágnás a Brexitet. De abból sem csinál titkot, hogy szomorú amiatt, hogy hiába fektetett sok pénzt az amerikai demokrata pártba, az elbukott Trumppal szemben. 

A nagy társadalom mérnök szerepében tetszelgő milliárdosnak nagyon fáj, hogy a "nacionalizmus, meg a törzsi gondolkodás" erősödik Európában, sőt még az USA-ban is, ahol Donald Trump elnök lehetett így. 

De Soros nagyon szomorú amiatt is, hogy Orbán Viktor (akiben egyébként csalódott) ismét kétharmaddal nyert választást Magyarországon, azt követően, hogy az amerikai milliárdos személye is szóba került a magyar választási kampányban. Az amerikai pénzmágnás annyira sajnálja ami Magyarországon történik, hogy jelen körülmények között nem is látogatna Magyarországra, mert azt most mérgező élménynek érezné.

Soros György azt is elmondja, hogy:

Túl sok helyen veszítek túl sokat.

Reméljük, hogy ez így is marad. Bár a Soros alapítványok rendszerébe - feltételezhetően adóelkerülés céljából -  az elmúlt években áthelyezett 18 milliárd dollárjából még sajnos nagyon sokáig és nagyon sok helyen lesz pénze, amit elvesztegethet és elveszíthet a kormányok megdöntésére és a más fajta politikai befolyásszerzésre irányuló akcióiban.

Végül, de nem utolsó sorban Soros egy hozzá illően veretes hazug állítással zárja az általa megrendelt fizetett interjút.

Számomra a pénz nem hatalmat, hanem szabadságot jelent.

- mondja ezt, az a Soros György, akinek az egyéni vagyonszerzésének minden egyes pillanata bizonyítottan a hatalom, és a politikai befolyás révén történő pénzszerzésről szólt egész életében.

Közben pedig nem érti miért tartják őt démoni figurának az egész világon.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb erőszakoló migránsbandát vágtak börtönbe a brit hatóságok

Újabb erőszakoló migránsbandát vágtak börtönbe a brit hatóságok

amerika, london, párizs

Húsz férfit ítéltek börtönbüntetésre több mint egy tucat tizenéves lány elleni szexuális erőszak és bántalmazás miatt - jelentette pénteken az AP amerikai hírügynökség. Az úgynevezett grooming gangek egyre súlyosabb problémát jelentenek. Egy ilyen banda tárgyalásáról tudósított Tommy Robinson is, amiért 13 hónapnyi börtönt kapott.

Demeter Márta ügye az ügyészséghez kerül

Demeter Márta ügye az ügyészséghez kerül

kétharmad

A Fidesz parlamenti frakciója pénteki közleményük szerint az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legeslegfontosabb hírei.

Dél-Afrikában most kezdődik csak igazán a fehérek elleni rasszizmus

Dél-Afrikában most kezdődik csak igazán a fehérek elleni rasszizmus

amerika, london, párizs

A dél-afrikai Ekurhuleni városában komolyan vették az ottani kormány kérelmét és elkezdték elvenni, bármiféle kompenzáció nélkül, a fehér földművelők földjeit.

Hurka, burka vagy Gyurka? Most Németországban is betiltanák az arcot takaró öltözeteket

Hurka, burka vagy Gyurka? Most Németországban is betiltanák az arcot takaró öltözeteket

amerika, london, párizs

Persze csak a bíróság előtt. Ha a muszlim férfi burkába öltözteti a feleségeit, akkor azzal nem sért törvényt.

Ha a migrációról van szó, Európa az elrettentő példa Ázsiában

Ha a migrációról van szó, Európa az elrettentő példa Ázsiában

amerika, london, párizs

Dél-Koreára megpróbálták ráerőltetni, hogy fogadjanak be 400 jemeni bevándorlót, azonban az állampolgárok - látva az európai történéseket - azonnal közbeléptek.

Teljesen elszállt az agya a Soros-aktivistának!

Teljesen elszállt az agya a Soros-aktivistának!

amerika, london, párizs

A sorosista American Bridge 21st Centurynél dolgozó Wilfred Michael Stark nem ma kezdte az "erőszakipart". Az egyik kedvenc hobbija, hogy republikánus aktivistákra, politikusokra támad, majd megfenyegeti őket.

A magyar film nem ciki, és régen sem volt az

Vegyük sorra a hazai produkciókat, és nézzük meg, hogy melyek azok a filmek, amik a mai napig méltó helyet foglalnak el a magyar filmiparban. Filmajánló a 888-on.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére