Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Soros György annyira a vesztét érzi, hogy most a megtört idős filantróp álcáját is elővette

2018. július 18. 10:58

A magyar származású amerikai milliárdos tőzsdespekuláns a saját házi lapjában, a The New York Times-ban egy olyan szerecsenmosdató írást közöltetett saját magáról, amelyben elmondja, hogy beteg idős filantrópként mennyire sajnálja, hogy az egész világ elutasítja az ő radikális liberális nézeteit. Úgy látszik nem megy jól a nyílt társadalom biznisz.

Tényleg nagyon nagy lehet a baj Soros-birodalommal, ha az amerikai milliárdos a liberálisok globális zászlóshajójában, a házi lapnak számító The New York Times-ban már egy részvét szimpátiára épülő propaganda cikket kénytelen megjelentetni. 

Ma már nem lehet észrevétlenül filantróp meg karitatív akcióknak álcázva politikai befolyást, aztán pedig busást hasznot szerezni sehol a világon Soros György és érdekeltségei számára, mivel a milliárdos pénzcsináló módszere az elmúlt években mindenhol ismertté vált. 

Fotó: AFP

Amióta a Soros és a módszertana is lebukott, azóta már nem megy az üzlet. 

Nincs mit tenni tehát, kárenyhítésbe kell kezdeni. Menteni kell a menthetőt, még egyszer utoljára még meg kell próbálni megtéveszteni, akit csak lehet és le kell hazudni a csillagokat az égről is: hátha valaki elhiszi még, hogy a milliárdos spekuláns nem egy pénzéhes tőkés cápa, hanem csak egy ártatlan bociszemű altruista hajlamú filantróp jótét lélek. 

Az amerikai libsi lapban megjelentetett cikk, a politikai újságírásban szokatlan hosszúságú és stílusú cikkben próbál meg Soros egész életművére és az úgynevezett civil tevékenységeire vonatkozóan is szerecsenmosdató magyarázattal szolgálni. 

A legalább 4-5 interjú alapján összeállított hosszú és elbeszélő stílusú cikk végig megy Soros egész életén és főbb, ismert tettein. Például igyekszik cáfolni, hogy Soros náci kollaboráns lett volna Budapesten a német megszállás idején, de emellett helyet ad - a trónörökösnek tartott - Alexander Soros bemutatására, illetve méltatására is. 

Megtudhatjuk, hogy szegény, öreg Soros bácsi, a nagy filantróp, mint egy megtört filozófus sztoikusan szomorkás nyugalommal és értetlenséggel szemléli, hogy a világ nem nyitott arra a sok jóra, amit, ő a nyílt társdalom vérliberális eszméje iránt elkötelezett milliárdos spekuláns minden áron le akar nyomni a világ torkán (merő jószándékból). 

A hol nyakkendő nélkül, hol pedig szandálban meg farmerban interjút adó Soros picsogva említi meg, hogy a szerinte autoriter rendszerekre (valójában a valódi demokráciákra) az egész világon inkább vevők az emberek, mint az általa ideálisnak tartott irányítottan migráns betelepítő "nyílt társadalom" modellre. Sajnálja a mágnás a Brexitet. De abból sem csinál titkot, hogy szomorú amiatt, hogy hiába fektetett sok pénzt az amerikai demokrata pártba, az elbukott Trumppal szemben. 

A nagy társadalom mérnök szerepében tetszelgő milliárdosnak nagyon fáj, hogy a "nacionalizmus, meg a törzsi gondolkodás" erősödik Európában, sőt még az USA-ban is, ahol Donald Trump elnök lehetett így. 

De Soros nagyon szomorú amiatt is, hogy Orbán Viktor (akiben egyébként csalódott) ismét kétharmaddal nyert választást Magyarországon, azt követően, hogy az amerikai milliárdos személye is szóba került a magyar választási kampányban. Az amerikai pénzmágnás annyira sajnálja ami Magyarországon történik, hogy jelen körülmények között nem is látogatna Magyarországra, mert azt most mérgező élménynek érezné.

Soros György azt is elmondja, hogy:

Túl sok helyen veszítek túl sokat.

Reméljük, hogy ez így is marad. Bár a Soros alapítványok rendszerébe - feltételezhetően adóelkerülés céljából -  az elmúlt években áthelyezett 18 milliárd dollárjából még sajnos nagyon sokáig és nagyon sok helyen lesz pénze, amit elvesztegethet és elveszíthet a kormányok megdöntésére és a más fajta politikai befolyásszerzésre irányuló akcióiban.

Végül, de nem utolsó sorban Soros egy hozzá illően veretes hazug állítással zárja az általa megrendelt fizetett interjút.

Számomra a pénz nem hatalmat, hanem szabadságot jelent.

- mondja ezt, az a Soros György, akinek az egyéni vagyonszerzésének minden egyes pillanata bizonyítottan a hatalom, és a politikai befolyás révén történő pénzszerzésről szólt egész életében.

Közben pedig nem érti miért tartják őt démoni figurának az egész világon.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére