Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Soros György annyira a vesztét érzi, hogy most a megtört idős filantróp álcáját is elővette

2018. július 18. 10:58

A magyar származású amerikai milliárdos tőzsdespekuláns a saját házi lapjában, a The New York Times-ban egy olyan szerecsenmosdató írást közöltetett saját magáról, amelyben elmondja, hogy beteg idős filantrópként mennyire sajnálja, hogy az egész világ elutasítja az ő radikális liberális nézeteit. Úgy látszik nem megy jól a nyílt társadalom biznisz.

Tényleg nagyon nagy lehet a baj Soros-birodalommal, ha az amerikai milliárdos a liberálisok globális zászlóshajójában, a házi lapnak számító The New York Times-ban már egy részvét szimpátiára épülő propaganda cikket kénytelen megjelentetni. 

Ma már nem lehet észrevétlenül filantróp meg karitatív akcióknak álcázva politikai befolyást, aztán pedig busást hasznot szerezni sehol a világon Soros György és érdekeltségei számára, mivel a milliárdos pénzcsináló módszere az elmúlt években mindenhol ismertté vált. 

Fotó: AFP

Amióta a Soros és a módszertana is lebukott, azóta már nem megy az üzlet. 

Nincs mit tenni tehát, kárenyhítésbe kell kezdeni. Menteni kell a menthetőt, még egyszer utoljára még meg kell próbálni megtéveszteni, akit csak lehet és le kell hazudni a csillagokat az égről is: hátha valaki elhiszi még, hogy a milliárdos spekuláns nem egy pénzéhes tőkés cápa, hanem csak egy ártatlan bociszemű altruista hajlamú filantróp jótét lélek. 

Az amerikai libsi lapban megjelentetett cikk, a politikai újságírásban szokatlan hosszúságú és stílusú cikkben próbál meg Soros egész életművére és az úgynevezett civil tevékenységeire vonatkozóan is szerecsenmosdató magyarázattal szolgálni. 

A legalább 4-5 interjú alapján összeállított hosszú és elbeszélő stílusú cikk végig megy Soros egész életén és főbb, ismert tettein. Például igyekszik cáfolni, hogy Soros náci kollaboráns lett volna Budapesten a német megszállás idején, de emellett helyet ad - a trónörökösnek tartott - Alexander Soros bemutatására, illetve méltatására is. 

Megtudhatjuk, hogy szegény, öreg Soros bácsi, a nagy filantróp, mint egy megtört filozófus sztoikusan szomorkás nyugalommal és értetlenséggel szemléli, hogy a világ nem nyitott arra a sok jóra, amit, ő a nyílt társdalom vérliberális eszméje iránt elkötelezett milliárdos spekuláns minden áron le akar nyomni a világ torkán (merő jószándékból). 

A hol nyakkendő nélkül, hol pedig szandálban meg farmerban interjút adó Soros picsogva említi meg, hogy a szerinte autoriter rendszerekre (valójában a valódi demokráciákra) az egész világon inkább vevők az emberek, mint az általa ideálisnak tartott irányítottan migráns betelepítő "nyílt társadalom" modellre. Sajnálja a mágnás a Brexitet. De abból sem csinál titkot, hogy szomorú amiatt, hogy hiába fektetett sok pénzt az amerikai demokrata pártba, az elbukott Trumppal szemben. 

A nagy társadalom mérnök szerepében tetszelgő milliárdosnak nagyon fáj, hogy a "nacionalizmus, meg a törzsi gondolkodás" erősödik Európában, sőt még az USA-ban is, ahol Donald Trump elnök lehetett így. 

De Soros nagyon szomorú amiatt is, hogy Orbán Viktor (akiben egyébként csalódott) ismét kétharmaddal nyert választást Magyarországon, azt követően, hogy az amerikai milliárdos személye is szóba került a magyar választási kampányban. Az amerikai pénzmágnás annyira sajnálja ami Magyarországon történik, hogy jelen körülmények között nem is látogatna Magyarországra, mert azt most mérgező élménynek érezné.

Soros György azt is elmondja, hogy:

Túl sok helyen veszítek túl sokat.

Reméljük, hogy ez így is marad. Bár a Soros alapítványok rendszerébe - feltételezhetően adóelkerülés céljából -  az elmúlt években áthelyezett 18 milliárd dollárjából még sajnos nagyon sokáig és nagyon sok helyen lesz pénze, amit elvesztegethet és elveszíthet a kormányok megdöntésére és a más fajta politikai befolyásszerzésre irányuló akcióiban.

Végül, de nem utolsó sorban Soros egy hozzá illően veretes hazug állítással zárja az általa megrendelt fizetett interjút.

Számomra a pénz nem hatalmat, hanem szabadságot jelent.

- mondja ezt, az a Soros György, akinek az egyéni vagyonszerzésének minden egyes pillanata bizonyítottan a hatalom, és a politikai befolyás révén történő pénzszerzésről szólt egész életében.

Közben pedig nem érti miért tartják őt démoni figurának az egész világon.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy oktatóval és két előadással nagyon komoly tudományos oktatás zajlik az ELTE gender szakán

Egy oktatóval és két előadással nagyon komoly tudományos oktatás zajlik az ELTE gender szakán

kinyílott a pitypang

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kara (ELTE TáTK) megpróbálja elhitetni az adófizetőkkel és a magyar közvéleménnyel azt, hogy a gender szakon komoly, előremutató tudományos kutatás és oktatás folyik.

Milliárdos adócsalás miatt csaphatnak le a lengyel hatóságok a jobbikos Staudt Gáborra

Milliárdos adócsalás miatt csaphatnak le a lengyel hatóságok a jobbikos Staudt Gáborra

kétharmad

Több mint két és fél milliárd forint értékű költségvetési csalás gyanúja miatt született feljelentés a lengyel ügyészségen a Jobbik politikusa, Staudt Gábor ellen.

Adalék a gendervitához

Adalék a gendervitához

piszkostizenkettő

Bolhából elefántot. Leginkább ezzel lehetne jellemezni a jelenlegi vitát - vagy inkább hisztit - arról, hogy megszűnik a gender szak. Nincs valódi ügy, összesen húsz embert érdekel valójában a történet, és ők sivalkodnak.

Autó hajtott a járdára Londonban: sok a sérült

Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi történt a brit fővárosban, a rendőrök ellepték a parlament környékét, az autó sofőrjét letartóztatták.

Az olaszok még mindig nem engedik kikötni az Aquariust, ezért Macron sivalkodásba kezdett

Az olaszok még mindig nem engedik kikötni az Aquariust, ezért Macron sivalkodásba kezdett

amerika, london, párizs

A francia hatóságok hétfőn Olaszországot bírálták, mert ismét nem engedték kikötni az Aquarius mentőhajót, amely arra vár, hogy partra tehesse a múlt héten a tengerből kimentett 141 embert.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Svéd mindennapok: 88 autót gyújtottak fel egy éjszaka leforgása alatt

Fiatalok többtucatnyi autót gyújtottak fel két svéd városban, Göteborgban és Trollhattanban, utóbbiban kővel dobálták a rendőröket - jelentette hétfő este a helyi média.

Nem elég jó a Himnusz a volt SZDSZ-es államtitkárnak

Csepeli György nevére nem sokan emlékeznek, pedig a Gyurcsány-, de még a Bajnai-kormányban is dolgozott államtitkárként. Továbbá MTA-doktor. Két nappal ezelőtti interjújában pedig csak azt hozta, amit egy balliberálistól elvárhatunk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére