Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Soros György a saját emberét ültetné a kormányfői székbe Olaszországban

2018. március 4. 14:50

Soros pénzéből óriási, méregdrága kampányt folytatott Olaszországban Emma Bonino, aki az illegális bevándorlás legnagyobb támogatójának számít az országban. A baloldali lapok az olaszok Európa-párti "lelkiismereteként" cikkeztek a politikusról, akit már a miniszterelnöki székbe is odaképzeltek.

Az amerikai milliárdos célja ezúttal sem kevesebb, mint hogy aláássa az országban a jobboldal győzelmét, amely radikális változásokat eszközölne a bevándorláspolitikában.

Ennek érdekében Soros György Olaszországban az egyik legmegbízhatóbb szövetségesét, az egykori olasz külügyminisztert, Emma Boninót futtatta fel, aki a választások kedvéért egy új pártot is létrehozott +Europa néven.

Soros György és Emma Bonino

Annak ellenére, hogy a pártnak gyakorlatilag semmilyen érzékelhető támogatottsága nincs a közvélemény-kutatások alapján (3%), egész Olaszország tele van a politikus és pártja plakátjaival, illetve számos televíziós és internetes hirdetés is fut, ami a +Europára való szavazásra buzdít.

Egy dezinformációs kampány részeként a sajtóban még az is felvetődött, hogy a bevándorlásellenes Silvio Berlusconi vezette jobbközép tábor Emma Boninót fogja a miniszterelnöki székbe ültetni, ha győznek és szükség lenne a baloldalra is a kormányalakításhoz. Valójában azonban Bonino a jelenleg kormányzó baloldali Demokrata Párttal áll szövetségben, nézetei pedig totálisan szembemennek a jobboldali szövetség programjával.

Az olasz kampányba természetesen Soros György révén a nemzetközi sajtó is becsatlakozott, számos Boninót éltető cikk jelent meg többek között a brüsszeli Politico magazinban és a The Guardian című brit lapban is. Utóbbi a migránspárti politikust egyenesen „olasz ikonnak” nevezte, aki az egész ország lelkiismerete a menekültkérdésben.

Emma Bonino számos nyilatkozatában leszögezte, hogy támogatja a bevándorlók tömeges befogadását Olaszországba és Európába egyaránt. Ígérete szerint állampolgárságot is adna a migránsoknak, holott erről az olaszok túlnyomó, józan többsége hallani sem akar.

Sok múlik tehát a mai parlamenti választáson, amelyen az sem elképzelhetetlen, hogy végül a baloldali csoportok jönnek ki győztesen. Ebben az esetben valóban komoly szerep hárulhat majd a Soros György által pénzelt 69 éves bevándorláspárti politikusra.

Emma Bonino a baloldaliság és a liberalizmus egyik legnagyobb élharcosának számít Olaszországban, évtizedek óta Soros György barátja és szövetségese. Bonino jelenleg is a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány nemzetközi igazgató tanácsának tagja. Támogatja az Európai Egyesült Államok gondolatát is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére