Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soros és Simicska

Tutajos Jakab

2015. október 21. 18:00

Gondoltad volna, hogy Soros és Simicska kéz a kézben fog trollkodni a kormány ellen? Méghozzá legújabban a Soros-közeli bevándorlás- és melegházasságpárti 444 hasábjain?
Fotó: MTI Fotóbank

Soros és Simicska két jóbarát. Nehezen lehetne őket Csintalansággal vádolni, holott külön-külön is nagy kópék ők.

Kezdjük Soros Gyurival

A Soros-féle Open Society honlapján azt olvashatjuk: „a szabad újságírás támogatása minden körülmények között”, ami szabad fordításban nagyjából annyit tesz: „Soros Gyuri érdekeinek támogatása minden körülmények között.”

Sorosnak csak Amerikában több mint 30 mainstream-nek számító hírportálhoz van köze, többek között a Magyarországért annyira nem rajongó The New York Times, vagy Washigton Post is ha kell, a „szabad újságírást Soros Györgyöt támogatja”.

Soros jelenléte nem újkeletű a magyar médiapiacon sem. S.GY. nagykorú elkövető érdekeltségi körébe tartozik többek között az a Brit Media Befektetési Kft., amely az Origóra is bejelentkezett idén nyáron. Erről a Soros-közeli cégről egyébként akkor lehetett először hallani, amikor 40 millió forintot fektetett be a Klubrádióba.  De ehhez a szép és nagy magyar emberhez köthető az a Media Development Investment Fund (MDIF) is, amelynek leányvállalata húszszázalékos tulajdonrészt szerzett a bevándorlás- és melegházasságpárti 444 hírportált kiadó cégben. S.GY 2012-ben a Magyar Narancsot kiadó kft.-be is bevásárolta magát, de már 2010-ben is 250 ezer dollárral támogatta a hitlerbajuszokhoz monomániásan vonzódó hetilapot. Mint ahogy Soros áldásos kezei vezetik a revolverlapként funkcionáló Átlátszó.hu-t is. Ők mindannnyian a „szabad újságírás támogatásáért” dolgoznak.

A Simicska-portfoliót még az óvodások is fejből fújják:

Hír TV, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, hogy csak a legütősebbeket soroljuk. De Lajos nem elégszik meg a saját felületeivel.

Mert az ugyebár még érthető is lenne, hogy az amerikai kitiltási botrány idején a Simicska-közeli Vida Ildikó, fokozva a zűrt, S.L. lapjában nyilatkozott arról, hogy ő az egyike az  amerikából kitiltottaknak (mialatt Goodfriend barátunk az amerikai „progresszív” adminisztráció utasítására a Soros-féle civil szervezeteket hergelve támogatta a kormány-elleni tüntetéseket), de az már tényleg elgondolkodtató, hogy Simicska a baloldal emblematikus lapját, a Népszavát kezdte el használni üzenőfüzetnek,  s akkor a kormányt geciző RTL Klubos Híradók instruálásáról még egy szót se szóltunk.

De végül csak összenő, ami összetartozik.

Már a Magyar Narancs téli-tavaszi lapszámait olvasva is el-elmereng az ember, hogy aztán napokkal ezelőtt a bevándorlás- és melegházasságpárti 444 oszlassa el a szükségtelen kételyeket.  A TV2 körüli simicskista kavarásba mindenkit megelőzve adják közre a 444-es fiúk a Simicska-féle nyilatkozatot. Van kérdés?

Azért lenne néhány:
Kitől kapják most akkor ezek a srácok-lányok a fizetésüket? Gyuritól vagy Luitól? Dollárban vagy Forintban?
Veszprémben vagy Washingtonban vannak-e az egyeztetések?
Miért nem írjátok le Simicskával kapcsolatban a két évvel ezelőtti jelzőiteket?
Miért nem születnek faszagányos kis oknyomozó riportok a Soros-érdekszféráról?

Köszönjük. Ennyit akkor a független és objektív újságírásról.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

amerika, london, párizs

Döbbenetes felvétel látott napvilágot a sajtóban, melyen Karina Szpiridonova muszlim terrorista egy csecsenföldi rendőrségi ellenőrző pontot megközelítve, a figyelmeztetések ellenére, Allah nevében felrobbantja magát.

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

amerika, london, párizs

Az ENSZ globális migrációs paktuma a "puha jog" elvét követi, ám mindezt a "menekültlobbi", az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén később kőkemény, átfogó jogerőre lépés követi - írja a Junge Freheit főszerkesztője, Dieter Stein.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére