Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Soros emberei szervezik a magyarok elleni kampányt Ukrajnában

2018. október 19. 12:58

A tőzsdespekuláns uralma alá hajtotta az ukrán kormányt, saját embereit ültette politikai és gazdasági kulcspozíciókba - így nincs mit csodálkozni azon, hogy miután a magyar kormány lebuktatta Soros hálózatát és annak Európát romba dönteni szándékozó bevándorláspolitikáját, az utóbbi időben megszaporodott Ukrajna Magyarország és a kárpátaljai magyar kisebbség elleni agresszív támadásainak száma.

Az Origo átfogó cikke emlékeztet, hogy az ukránok támadási hulláma a közoktatási törvény módosításával kezdődött, amelyet tavaly szeptemberben a magyar kormány és a parlament – és számos más külföldi kormány és szervezet – egyhangú tiltakozása ellenére fogadott el az ukrán parlament és írta alá Porosenko elnök. Mondani sem kell, hogy a törvény jelentősen korlátozza az Ukrajnában élő kisebbségek, így az 150 ezres kárpátaljai magyarság anyanyelvi oktatásának lehetőségét. 

Ám akkor még nem sejtettük, hogy a magyarság elleni számos más támadás fogja követni a közoktatási törvény módosítását. Lássuk, melyek voltak ezek:

  • Az ukrán hatóságok nemrégiben egy titkosszolgálati akciót hajtottak végre a beregszászi konzulátuson, rejtett kamerás felvételt készítettek egy állampolgári eskütételen. Azonban a beregszászi konzul, aki a felvételen látszik, semmilyen jogszabályt nem sértett. Kijev mindezek ellenére úgy döntött, hogy kiutasítja a konzult.
  • Emellett egy ukrán szélsőséges oldal több mint 300 olyan kárpátaljai magyar állami vagy önkormányzati tisztviselő adatait hozta nyilvánosságra, akikről azt állítják, hogy kettős állampolgárok. Ezek olyan adatokat tartalmaznak, amelyek csak kormányzati vagy titkosszolgálati forrásból kerülhettek az oldal birtokába.
  • De legutóbb arról is lehetett olvasni, hogy a munkácsi vár turulszobrát kívánják az ukrán címerre kicserélni, amelyre már pályázatot is hirdetett a várkapitányság. És a barátságtalan húzásokat tovább is lehet folytatni. Tegnap éppen azokat a kárpátaljai születésű futballistákat utasították ki örökre Ukrajnából, akik részt vettek a FIFA által el nem ismert labdarúgó-szövetségek (CONIFA) világbajnokságán. 

Az ukránok annak ellenére voltak ennyire agresszívak a magyarokkal szemben, hogy a magyar kormány minden törekvésüket támogatta és előmozdította. Így többek közt Ukrajna vízummentességének Orbán Viktor volt az egyik fő támogatója.

Az Origo megjegyzi, különösen elgondolkodtató, hogy adva van egy dokumentumok és hangfelvételek által is bizonyítottan Soros kegyeit élvező ukrán kormányzat, amelynek épp akkor gyűlik meg a baja a magyarokkal, amikor hazánk kormánya erőteljesen kritizálja Soros és hálózatának működését Európában, különös tekintettel az illegális bevándorlást szervező Soros-szervezetekre. 

Porosenko és Soros // Forrás: demokrata.hu

Soros György és az ukrán kormányzat kapcsolata

Emlékezetes, már a 2016 augusztusában nyilvánosságra hozott DCLeaks-iratok is arról írtak, hogy Soros György és szervezetei miként befolyásolták az ukrán belpolitikát, milyen szerepük volt a 2014-es majdani eseményekben és az új ukrán kormány megalakulásában. A dokumentumokból kiderül, hogy Soros György elszántan dolgozott azon, hogy a neki megfelelő államszerkezet jöjjön létre Ukrajnában. De ha mindez nem lett volna elég, Jevhen Bisztrickij, az Open Society Foundation korábbi ukrajnai vezetője elárulta:

az ukrán kormányhoz rengeteg szálon keresztül kötődnek Sorosék, és kapcsolatban állnak a fő miniszterekkel."

Ezt bizonyítja az is, hogy Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök 2015 novemberében – akkor még házelnökként – is találkozott Soros Györggyel, hogy megvitassák az ukrán reformokat, azon belül a decentralizációs folyamatot és a bírósági reformot.

Magyarul: Ukrajna miniszterelnöke egy amerikai állampolgárságú, Ukrajnához semmiképpen sem kötődő pénzügyi spekulánst tartott alkalmasnak az ukrán kormányzati belügyek megvitatására. Adódik a kérdés, vajon miért?

De az is árulkodó az Origo szerint, hogy a kisebbik kormánypárt (Népfront) elnökét, Arszenyij Jacenyukot (korábbi miniszterelnököt) régóta támogatja Soros. Egy 2014. decemberi levelében Soros egyszerűen barátjának szólítja Jacenyukot és Porosenkót.

Hogy mennyire szívén viselte a spekuláns a jelenleg hatalomra juttatott kormányzat sorsát, azt jól bizonyítja, hogy 2015-ben 750 ezer dollárt szánt az „Új Ukrajna" megítélését formáló projektekre és ösztöndíjakra. Ez főképp azt a célt szolgálta, hogy Nyugat- és Dél-Európában elfogadtassa a jelenlegi, általa megszállt ukrán vezetést. Nem beszélve arról, hogy a jelenlegi ukrán elnök, Petro Porosenko személyesen tüntette ki Soros Györgyöt a legmagasabb állami kitüntetéssel.

Soros Ukrajnában is spekulálni akar

Az Origo emlékeztet, Jevhen Bisztrickij, az ukrán Nyílt Társadalom korábbi vezetője beépített újságírónak a Soros-hálózat működéséről, és az álfilantróp ukrajnai kormánybuktatásáról és befolyásszerzéséről is beszélt. Ezen beszélgetés során derült ki az, hogy

Soros az üzleti lehetőségek megszerzése érdekében, vagyis pénzért kerítette befolyása alá Ukrajnát is." 

Ehhez pedig kulcspozíciókhoz kellett juttatnia az embereit. Akiket pedig most felhasznál a spekulációs érdekeit sértő magyar kormány ellen.

Ismeretes, Soros a saját embereit ültette az egyik legnagyobb ukrán cég, a Naftogaz vezetőségébe is. A privatizáció előtt álló vállalat döntéshozói többször is találkoztak az amerikai milliárdossal, hogy a magánosítás részleteiről egyeztessenek.

A Naftogaz Ukrajna egyik legnagyobb állami kézben lévő cége, amely éppen privatizáció előtt áll. Korábban a tekintélyes Forbes magazin is arról írt, hogy a Naftogaz teljes vezetése Soros lobbizásának köszönhetően ülhetett a székébe.

Eközben Soros az NGO-kkal, amelyeket ő pénzel, igyekezett lejáratni a cég vetélytársait. Ehhez az általa támogatott Transparency International mellett a szintén általa pénzelt Antikorrupciós Cselekvési Központ nevű szervezetet is igénybe veszi.

Ennek érdekében Soros NGO-i propagandaeszközökkel és a közösségi média segítségével támadják a magánkézben lévő, Burisma nevű vállalatot, többek között – mint szinte mindig, ha Sorosnak kell valami, vagy tönkre akar tenni valakit vagy valamit – korrupciós vádakkal. A cég egyébként illene a milliárdos portfóliójába, hiszen már így is több befektetéssel rendelkezik az ukrán energetikai piacon. 

Összefoglalva tehát: jól látszik, hogy Soros György kitartó munkával elfoglalta az ukrán kormányt. 

Saját embereit ültette politikai és gazdasági kulcspozíciókba, eredendően azért, hogy ukrajnai spekulációkkal pénzt szerezzen és tovább gazdagodjon. Amikor pedig a bevándorláspárti spekuláns globális érdekei számára már rendkívül veszélyessé vált a magyar kormány és az illegális migráció megfékezésére egyre szélesebb összefogást kialakító Orbán Viktor, Soros nem habozott, hogy ukrajnai embereivel rontson rá a kárpátaljai magyarokra és az őket mindig megvédő magyar kormányra.

A magyarok elleni ukrajnai gyűlöletkampányt Soros emberei irányítják, rajtuk keresztül pedig maga Soros György – zárja az Origo.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére