Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Soros-ellenes nemzetközi szövetség alakul

2018. július 23. 14:28

Az amikor a hóhért akasztják tipikus esete kezd körvonalazódni azáltal, hogy amerikai kezdeményezésre olyan nemzetközi civil hálózat szerveződése kezdődött meg, amelynek a legfőbb célja a Soros György nézetei és érdekei elleni küzdelem, a tömeges és illegális migráció elleni harc, valamint a nemzetállamok védelme.

Végérvényesen elindult a változás útján az évtizedekig egyeduralkodónak gondolt globális liberális világrend. Donald Trump amerikai elnökké választása, a Brexit, azaz a britek EU-ból való kilépése, a Szabadságpárt (FPÖ) ausztriai hatalomra jutása, az olaszországi Liga választási győzelme és az Orbán Viktor vezette Fidesz harmadik kétharmados választási győzelme után olyan változások kezdődtek meg a nyugati világban, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. 

Fotó: AFP

Döbbenetes erő lakozik abban, hogy a migráció elleni küzdelemben és a nemzeti, valamint keresztény értékek védelmében meglévő hasonlóságok miatt milyen nagy figyelmet kap a világban – az európai és amerikai közvéleményben egyaránt – minden, ami a patrióta jobboldal országaiban történik, illetve amit a nemzeti pártok és szervezetek tesznek az értékelvű világnézetüket követve. 

Több mint 7 milliárd ember él a Földön, Magyarország lakossága pedig kicsivel kevesebb mint tízmillió fő. Azonban az ország a mérete ellenére mégis rendszeresen és világszerte bekerül a hírekbe, hogy a migráció vagy éppen Soros György vonatkozásában mi történt éppen Budapesten; mit tett, vagy mit mondott Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Orbán Viktor és Magyarország sokéves küzdelme az utóbbi években egyre gyorsuló ütemben kapott világszerte elismerést és növekvő számban követőkre is talál.

Néhány évvel ezelőtt Orbán Viktor és Magyarország még magányosan vívta a harcát a liberális elitnek, Soros Györgynek és elvbarátainak az érdekeivel szemben. Azóta azonban nagyot fordult a világ. Ma már mindenhol nyíltan lehet beszélni és sikeresen lehet fellépni is a liberális globális értékek, érdekek és így a Soros György által képviselt tömeges migrációt támogató nézetek ellen is. 

Mivel mostanra egyre többen vannak világszerte a tömeges migrációt elutasító hazafias, patrióta érzelmű politizálás képviselői, ezért ma már megfogalmazódik a hasonló elveket valló politikai erők közötti minél szorosabb nemzetközi együttműködés iránti igény is.

Az előzetes becslések szerint a jövő májusi európai parlamenti választásokon egy olyan földrengésszerű változás várható, aminek hatására teljesen átrajzolódhat az EU politikai térképe, mert minden eddiginél erősebbek lesznek a patrióta politizálást gyakorló nemzeti érzelmű jobboldali pártok. 

Ezért is van az, hogy az EPP-től, az Európai Néppárttól teljesen külön utat járó Matteo Salvini, az olaszországi Liga vezetője egyre többet beszél a patrióta, európai jobboldali pártok közötti választási együttműködés szükségességéről. 

Ehhez pedig most egy teljesen váratlan helyről érkezett egy új, az összefogást segíteni akaró kezdeményezés. 

A Donald Trump amerikai elnökválasztási sikerében oroszlánrészt vállaló Steve Bannon politikai és kampánytanácsadó ugyanis a napokban bejelentette, hogy "A Mozgalom" ("The Movement") néven egy olyan alapítványt hoz létre, amely több módon is segítené a 2019-es európai parlamenti választásokon induló jobboldali, hazafias és bevándorlásellenes pártokat. 

Az alapító Bannon közlése szerint a "The Movement”, azaz A Mozgalom nevű nonprofit alapítvány legfőbb célja az lesz, hogy a kampányüzenetek megfogalmazásával, elemzésekkel, közvélemény-kutatások elkészítésével, illetve olyan kampánytechnikai eszközök átadásával, mint az adatalapú szavazómegkeresésekkel, valamint a patrióta pártok uniós választási kampányainak az összehangolásával is segítse elő, hogy a 2019. májusi európai parlamenti választásokon a jobboldali, hazafias és bevándorlásellenes pártok győzzenek minél nagyobb arányban. 

Donald Trump amerikai elnök volt főtanácsadója és vezető stratégája, a Breitbart nevű bevándorlásellenes, konzervatív lap hajdani ügyvezetője A Mozgalom megalapítását ismertetve azt mondta, hogy reményei szerint ez a kezdeményezés lehet majd az a szikra, amely meggyújthatja a jobboldal forradalmának a lángját Európában. 

Steve Bannon nyíltan Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok rendszerének mintájára és egyben annak a tevékenységének az ellensúlyozására, tehát az amerikai liberális milliárdos érdekeinek a legyőzésére hozza létre az új mozgalmát.

Fotó: AFP

Bannon szerint vége az európai integráció korának, amit hamarosan fel fog váltani a nemzeti és jobboldali patrióta pártok hazafias korszaka Európában. 

Az alapítvány létrehozása nem utolsósorban egyúttal elismerése is mindannak a harcnak, amit Magyarország és Orbán Viktor vezette kormány folytatott ez elmúlt években a globális elit és Soros György érdekei ellen. Amikor Steve Bannon Budapesten járt, a következőket mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnökről: 

A nyugati liberális elitnek az a problémája Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, hogy harcba száll a határok védelméért, meg akarja őrizni Európa keresztény kultúráját és ezek által világpolitikai szereplővé vált."

Az amerikai támogatással működő szervezetnek a hírek szerint már az indulásakor lesz brüsszeli irodája, valamint legalább 11 alkalmazottja is a központban, ami mellett számos európai országban terveznek irodai jelenléttel is nyomatékot adni politikai akaratuknak. 

A Soros György által a '80-as évek óta a politikai nézeteinek elfogadtatására és a saját gazdasági valamint politikai befolyásszerzésére elköltött dollármilliárdokhoz, meg az elmúlt években az ilyen célokra a milliárdos által a Nyílt Társadalom Alapítványokba átpumpált 18 milliárd dollárhoz képest elenyésző apróságnak tűnhet Steve Bannon mostani kezdeményezése. Pedig nem az, sőt nagyon is fájó lehet A Mozgalom létrehozása, mert az  Amerikából indul ki és ezzel azt szimbolizálja, hogy már az USA-ban sem úgy – a Sorosnak tetsző módon – mennek a dolgok, mint még nem is olyan régen. 

Fotó: AFP

Ez olyannyira úgy van, hogy a kiszivárgott tervek szerint az új alapítvány, A Mozgalom egyik másodlagos célja az európai patrióta kormányok és az Donald Trump-féle amerikai vezetés közötti minél szorosabb kapcsolatok megteremtése lesz majd. 

Egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik finanszírozzák a Steve Bannon által képviselt A Mozgalmat. A korábbi kapcsolatrendszere alapján többen azt feltételezik, hogy talán a Soros György belföldi ellenlábasainak tartott amerikai milliárdosok, a Mercer fivérek állhatnak az európai Soros-ellenes kezdeményezés mögött.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

century-on

Több száz millió Instagram-jelszót tárolt a Facebook mindenféle titkosítás és biztonsági óvintézkedés nélkül.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

amerika, london, párizs

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

kétharmad

Erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

Erős kormánypárti győzelem várható az EP-választásokon

Erős kormánypárti győzelem várható az EP-választásokon

kétharmad

A Századvég friss pártpreferencia-vizsgálata kimutatta azt is, hogy az ellenzék még mindig képtelen volt javítani helyzetén.

A botrány új fogalma

A botrány új fogalma

amerika, london, párizs

Elmar Brok, Merkel bizalmasa, veterán EP képviselő és Soros György "megbízható szövetségese" a V4NA kérdésére újraértelmezte a botrány fogalmát.

Halomra gyilkolják a keresztényeket, a média mégis a szélsőjobbtól retteg

Halomra gyilkolják a keresztényeket, a média mégis a szélsőjobbtól retteg

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti média akkor is a szélsőjobboldaltól retteg, amikor húsvétkor iszlamista fanatikusok vérfürdőt rendeznek keresztény templomokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére