Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Sokkot kapnak a liberálisok: Amerikából dicsérik a magyar kormányt

2017. július 24. 13:28

WASHINGTON, 13:28

Mike Gonzalez – aki többek között George W. Bush külügyminisztériumának is a tagja volt – a konzervatív Daily Signal nevű lap egy cikkében méltatta a magyar kormányt. Leírja azt is, hogy az Obama-adminisztráció milyen elképesztő arcátlansággal próbált beleszólni a legmélyebb magyar belügyekbe és kormányzati döntésekbe. Ezek mind egyeztek az akkori magyar balliberális pártok és a Soros György – aki híresen jóban van Obamával – által finanszírozott gittegyletek akaratával.

Múlt héten látogatott Washingtonba Szijjártó Péter külügyminiszter, az író szerint azért, ha már az EU-val ez nem megy, akkor Magyarország a tengerentúlról szerezzen támogatást azon szuverén jogához, hogy saját maga hozhasson döntéseket és jogszabályokat. Gonzalez szerint Szijjártó megérdemli, hogy figyelmet kapjon, mert az ilyen visszatérés a nemzetállamok –  nem is beszélve szövetségesekről és barátokról – közötti alapvető kapcsolatokhoz ugyancsak radikális eltérés a korábbi kormánytól. Szijjártó Péter külügyminisztériuma elmondta, hogy az Obama-kormány nem tisztelte Budapest önrendelkezési jogát.

A Heritage Foundationnél múlt héten Szijjártó Péter elmesélt egy történetet arról, hogy mi történt, amikor 2014-ben találkozott Victoria Nuland külügyi államtitkárral. Azért vele, mert John Kerry külügyminiszter nem volt hajlandó fogadni őt.

A "megbeszélésen" Nuland Szijjártóhoz vágott egy darab papírt egy sornyi követeléssel, amelyeket Magyarországnak teljesítenie kellene ahhoz, hogy az Obama-adminisztráció hivatalosan is fogadja a magyar kormányt.

És tudják, mi volt a papírra írva?”

– kérdezte Szijjártó.

Az, hogy hogyan írjuk át az alkotmányt, hogy változtassuk meg a médiatörvényt, a választási jogszabályokat, az egyházakra vonatkozó törvényt és a Legfelsőbb Bíróságra vonatkozó jogszabályokat”.  

– mondta a külügyminiszter.

De mivel érdemelte ki Orbán Viktor az Európai Unió ellenszenvét?

Orbán Viktor, Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnöke azért harcol, hogy hazájának joga legyen saját magát irányítania. Határozottan szembement az EU engedékeny migránspolitikájával, amit „önpusztítónak és naivnak” nevezett – írja Gonzalez.

De ami sokkal fontosabb, hogy Orbán vezeti a harcot a szélsőbaloldali, Magyarország belügyeibe beavatkozni akaró milliárdos, Soros György ellen. Ezért Orbánt mindennek elmondták a mainstream médiában, és a Soros által kitartott uniós elittől is megkapta a magáét, kötelezettségszegési eljárás, felszólalások, ajánlások formájában, például a Soros-egyetem vagy a civil szervezetek ügyében. Mostanra már szankciókkal és a szavazati jog elvételével fenyegetőzik Brüsszel.

Ennek ellenére a magyar kormány továbbra is az EU valódi reformját tartja szem előtt – mondta Szijjártó.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az író azt a következtetést vonja le, hogy az amerikaiak egyetértenek a magyar kormánnyal, mivel terveik teljes mértékben megegyeznek az amerikai elvekkel, és azok védik is az amerikai érdekeket. Ha az európai országok erősebbek, az egyben azt is jelenti, hogy az USA-nak a szövetségesei is erősebbek. 

A magyarok azért küzdenek, hogy a nemzeteknek legyen önrendelkezési joguk, amit természetesen a liberálisok nácizással, fasisztázással, nacionalistázással gúnyolnak. Nekik elemi érdekük a központilag irányított globális világkormány, hiszen ezen hatalmak kitartottjai, ezért játszanak gőzerővel az olyan külföldi mágnások kezére, mint például Soros György.

Szijjártó szerint nagy jelentőséggel bír, hogy egy Amerikához hasonló nagyhatalom elnökének ,,Amerika az első" politikája is ezt a nemzeti irányvonalat követi (és lám micsoda liberális sivalkodás folyik ellene – szerk.)

A külügyminiszter hozzátette:

Most örülünk annak, hogy szabadok vagyunk, hogy azt mondhatjuk, hogy Magyarország az első. És ezt más országok esetében is elismeri a magyar kormány."

Szijjártó Trumpban egy önállóságpárti beállítottságot lát, amelyet Obama esetében nem lehetett tapasztalni. Végül elmondta:

A kölcsönös tisztelet valami olyan, amit az Önök elnöke varsói beszédében határozottan kihangsúlyozott, és azt hiszem, hogy ez alaposan megváltoztatja az egész politikát.”

(Demokrata, Daily Signal)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

kétharmad

Lopakodó kísérlet zajlik arra, hogy az egyszer már megbukott uniós bevándorlási politikát Brüsszel visszahozza - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminiszterei hétfői brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Izraelben is megunták a liberális média hazugságait

A hagyományos baloldali pártok gyengülése után a liberális eszmék fő képviseletét a baloldali és liberális médiumok vették át. Habár a tendencia Magyarországon már régóta megfigyelhető, ez Izraelben sincs másképp.

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

kétharmad

Vasárnap tartották az ellenzéki előválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörűen lebuktatta magát.

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

piszkostizenkettő

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére