Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Sokkot kapnak a liberálisok: Amerikából dicsérik a magyar kormányt

2017. július 24. 13:28

WASHINGTON, 13:28

Mike Gonzalez – aki többek között George W. Bush külügyminisztériumának is a tagja volt – a konzervatív Daily Signal nevű lap egy cikkében méltatta a magyar kormányt. Leírja azt is, hogy az Obama-adminisztráció milyen elképesztő arcátlansággal próbált beleszólni a legmélyebb magyar belügyekbe és kormányzati döntésekbe. Ezek mind egyeztek az akkori magyar balliberális pártok és a Soros György – aki híresen jóban van Obamával – által finanszírozott gittegyletek akaratával.

Múlt héten látogatott Washingtonba Szijjártó Péter külügyminiszter, az író szerint azért, ha már az EU-val ez nem megy, akkor Magyarország a tengerentúlról szerezzen támogatást azon szuverén jogához, hogy saját maga hozhasson döntéseket és jogszabályokat. Gonzalez szerint Szijjártó megérdemli, hogy figyelmet kapjon, mert az ilyen visszatérés a nemzetállamok –  nem is beszélve szövetségesekről és barátokról – közötti alapvető kapcsolatokhoz ugyancsak radikális eltérés a korábbi kormánytól. Szijjártó Péter külügyminisztériuma elmondta, hogy az Obama-kormány nem tisztelte Budapest önrendelkezési jogát.

A Heritage Foundationnél múlt héten Szijjártó Péter elmesélt egy történetet arról, hogy mi történt, amikor 2014-ben találkozott Victoria Nuland külügyi államtitkárral. Azért vele, mert John Kerry külügyminiszter nem volt hajlandó fogadni őt.

A "megbeszélésen" Nuland Szijjártóhoz vágott egy darab papírt egy sornyi követeléssel, amelyeket Magyarországnak teljesítenie kellene ahhoz, hogy az Obama-adminisztráció hivatalosan is fogadja a magyar kormányt.

És tudják, mi volt a papírra írva?”

– kérdezte Szijjártó.

Az, hogy hogyan írjuk át az alkotmányt, hogy változtassuk meg a médiatörvényt, a választási jogszabályokat, az egyházakra vonatkozó törvényt és a Legfelsőbb Bíróságra vonatkozó jogszabályokat”.  

– mondta a külügyminiszter.

De mivel érdemelte ki Orbán Viktor az Európai Unió ellenszenvét?

Orbán Viktor, Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnöke azért harcol, hogy hazájának joga legyen saját magát irányítania. Határozottan szembement az EU engedékeny migránspolitikájával, amit „önpusztítónak és naivnak” nevezett – írja Gonzalez.

De ami sokkal fontosabb, hogy Orbán vezeti a harcot a szélsőbaloldali, Magyarország belügyeibe beavatkozni akaró milliárdos, Soros György ellen. Ezért Orbánt mindennek elmondták a mainstream médiában, és a Soros által kitartott uniós elittől is megkapta a magáét, kötelezettségszegési eljárás, felszólalások, ajánlások formájában, például a Soros-egyetem vagy a civil szervezetek ügyében. Mostanra már szankciókkal és a szavazati jog elvételével fenyegetőzik Brüsszel.

Ennek ellenére a magyar kormány továbbra is az EU valódi reformját tartja szem előtt – mondta Szijjártó.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az író azt a következtetést vonja le, hogy az amerikaiak egyetértenek a magyar kormánnyal, mivel terveik teljes mértékben megegyeznek az amerikai elvekkel, és azok védik is az amerikai érdekeket. Ha az európai országok erősebbek, az egyben azt is jelenti, hogy az USA-nak a szövetségesei is erősebbek. 

A magyarok azért küzdenek, hogy a nemzeteknek legyen önrendelkezési joguk, amit természetesen a liberálisok nácizással, fasisztázással, nacionalistázással gúnyolnak. Nekik elemi érdekük a központilag irányított globális világkormány, hiszen ezen hatalmak kitartottjai, ezért játszanak gőzerővel az olyan külföldi mágnások kezére, mint például Soros György.

Szijjártó szerint nagy jelentőséggel bír, hogy egy Amerikához hasonló nagyhatalom elnökének ,,Amerika az első" politikája is ezt a nemzeti irányvonalat követi (és lám micsoda liberális sivalkodás folyik ellene – szerk.)

A külügyminiszter hozzátette:

Most örülünk annak, hogy szabadok vagyunk, hogy azt mondhatjuk, hogy Magyarország az első. És ezt más országok esetében is elismeri a magyar kormány."

Szijjártó Trumpban egy önállóságpárti beállítottságot lát, amelyet Obama esetében nem lehetett tapasztalni. Végül elmondta:

A kölcsönös tisztelet valami olyan, amit az Önök elnöke varsói beszédében határozottan kihangsúlyozott, és azt hiszem, hogy ez alaposan megváltoztatja az egész politikát.”

(Demokrata, Daily Signal)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére