Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Több tízmillió muszlim elfogadja az erőszakot, ha az az iszlám nevében történik

2017. február 13. 17:28

BRÜSSZEL, 17:28

Egy migrációs szakértő arra figyelmeztetett, hogy 50 millió muszlim szerint elfogadott az erőszak, és hajlandóak támogatni az elkövetőket, ha a merénylet a muszlim vallás védelmében történik.

Ruud Koopmans holland professzor hétfőn arra szólította fel az EU-t, hogy zárja le a határt azon migránsok előtt, akiknek nincsenek dokumentumai és nem lehet személyüket beazonosítani.

Koopmans azt mondta, hogy az Földön élő 1 milliárd muszlimból 500 millió az iszlám konzervatív irányához tartozik. Ez azt jelenti, hogy nem ismerik el a nők, a homoszexuálisok és a más valláshoz tartozók jogait.

Szerinte az 500 millió konzervatív muszlimból legalább 50 milliót nem zavar az erőszak.

A migrációkutató hozzátette, hogy az erőszak alatt nem csak annak közvetlen megnyilvánuló formáit érti. A radikálisok támogatása, bátorítása, a merénylőknek szállás biztosítása vagy a szélsőségesekről szerzett információk visszatartása is mind az erőszak formái.

Hollandiában a muszlimok 11 százaléka véli úgy, hogy vannak olyan helyzetek, amikor elfogadható számukra az erőszak, ha az a vallás nevében történik, Németországban ez az arány 8 százalék. Szerinte ezek a számok nagyon alábecsültek.

Fotó: AFP

Néhány iszlamista országban a muszlimok 14 százaléka szerint nem gond, ha egy öngyilkos támadásban ártatlanok halnak meg, ha az az iszlám védelmében történik.

"Nincsen semmi baj az idegen kultúrákkal, ameddig a többséghez próbálnak alkalmazkodni és gazdagítják az ország kultúráját. Azokkal szemben, akik a középkori hiedelmeiket terjesztik - amik igen népszerűek az iszlám országokban - zéró toleranciát kell gyakorolni" – tette hozzá a professzor.

Szerinte az EU-nak óvatosabbnak kellene lennie az ellenőrizetlen migránsokat illetően. Úgy véli, hogy az azonosítatlan embereknek egy tranzitzónát kellene létrehozni, ahol addig kellene ott tartózkodniuk, amíg meg nem állapítják személyazonosságukat és csak utána mehetnének tovább az európai lakosok védelme érdekében.

(Daily Mail)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére