Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Sivalkodik egy svéd miniszter, amiért a magyar kormány magyar gyerekeket akar

2019. február 14. 10:30

A svéd baloldali miniszter és több napilap is hamis vádakkal illette a magyar kormányt, amiért az újabb intézkedésekkel segíti a gyerekvállalást.

A svéd baloldal óriási felháborodással „köszöntötte” a magyar kormány hétpontos családvédelmi akciótervét, amit a magyarok többsége egyébként pozitívan értékel. Azonban azt már többször megtapasztalhattuk, hogy a külföldi, magyar érdekekért foggal-körömmel harcoló Sargentini-féle aktivisták mindig elfelejtik megkérdezni a magyar embereket, mielőtt ítéletet hoznak.

Riasztó, ami Magyarországon történik. Most Orbán azt akarja, hogy több magyar gyerek szülessen. Ez a politika a harmincas éveket idézi”

– reagált Annika Strandhall svéd szociális ügyekért felelős miniszter. A feminista politikusnő aggodalmát fejezte ki amiatt is, hogy a „hasonló politikák milyen hatással vannak arra az önállóságra, amiért a nők harcoltak”.

Strandhall az Aftonbladet napilap hasonló hangvételű publicisztikáját osztotta meg. A lap szerint a bevándorlásellenes, jobboldali magyar kormányfő azt akarja, hogy a nők a tűzhely mellett maradjanak, üzenete pedig „kellemetlen asszociációkat” vet fel az 1930-as évek Németországával kapcsolatban.

Annika Strandhall.

Fotó: AFP

A cikk írója, Pernilla Ericson azzal vádolta a magyar kormányt, hogy túlhangsúlyozza az anyák szerepét az apákkal szemben, "csorbítja a nők szabadságát, gazdasági függőségbe, sőt, életveszélybe sodorja őket," mivel – bár nem derül ki az érvelésből, hogyan – esetlegesen erőszakos partnerükhöz köti őket – szemlézte a cikket a Magyar Hírlap.

A szerző szerint hazánkban egyre több nő tüntet a nemi egyenlőtlenségek ellen – bár azt, hogy ezt mire alapozza, nem derül ki –, az ország vezetői pedig nemcsak „brutális menekültpolitikát” folytatnak, hanem nyíltan antiszemiták és muszlimellenesek, kínozzák a migránsokat a határon, betiltják a gender studiest, visszaforgatják az idő kerekét és elnyomják a nőket.

Egy másik szerző, Sofia Nerbrand szerint a magyar akcióterv egyenesen rátámad a nőkre, “belenéz a méhükbe". A magyar gyermekek emlegetése Nerbrandot a „vér és föld” (Blut und Boden) szlogenre, a náci Németországra és „más népek kiirtásának igazolására” emlékezteti.

Nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor „fehér magyar gyerekekkel” orvosolná a népességcsökkenést bevándorlók helyett. 

Nerbrand a Soros emberei által diktált Freedom House cikkére és a Sargentini-jelentésre is reagált. Szerinte napjaink Európájában nincs helye az olyan retorikának és politikának, amely a saját nemzetét helyezi előtérbe, és kizár másokat.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

kétharmad

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma!

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

amerika, london, párizs

Migránsoknak emléket állító obeliszket állítottak fel Kasselben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére