Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Simicskó: a liberálisok a nemzettudatot akarják eltüntetni

2018. július 2. 09:00

Simicskó István jelenleg kormánybiztosként tevékenykedik, a Magyar Időknek adott interjújában pedig többek között arról beszélt, hogy milyen feladattal bízta meg Orbán Viktor.

Orbán Viktor miniszterelnök úr a hazafias és honvédelmi nevelés megerősítését bízta rám"

mondta Simicskó István, majd hozzátette, hogy nagy kihívások elé állították, de örömmel vállalta a feladatot.

Ebben a globalizált, túlzott mértékben liberális elveket valló világunkban nagy erők ügyködnek azon, hogy ne a közösségeket, a nemzeti közösséget, a családokat és a nemzettudatot erősítsék"

– folytatta. Megjegyezte, hogy a gyerekeket alapvetően egészséges nemzettudatra kell nevelni, "ami azzal kezdődik hogy tisztában vagyunk a saját nemzeti közösségünk értékeivel, tehát értékrendet tudunk átadni nekik." Elgondolkodtatónak nevezte, hogy a legtöbb iskolás diák alig tud nemzeti értékeink vagy a hungarikumok közül valamit is megnevezni, pedig az ilyen típusú közismereti, értékalapú oktatásra is szükség van. A hazafias nevelés kulcsfontosságú a magyarság megmaradása szempontjából – tette hozzá.

A kormánybiztos egyik legnagyobb feladata, hogy az oktatásba integrálja a honvédelmet, a nemzettudatot. Hangsúlyozta, hogy mindez azért is fontos, mert a mai világban nagy problémát jelenthet, ha egy közösségnek nincs rendben az értékrendje, nincs kötődése a hazájához.

Elgondolkodtató, hogy ma, ha valaki nemzetben gondolkodik, akkor azonnal »lenacionalistázzák«. Ez a liberális folyamat a nemzettudatot akarja eltüntetni"

– mondta. Kiemelte, hogy "ha egészséges nemzettudatunk van, az nem azt jelenti, hogy mi nacionalisták vagyunk és másokat lenézünk, sőt éppen az ellenkezőjét, a kölcsönös tisztelet kultúráját erősítjük."

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Simicskó István honvédelmi miniszteri tevékenysége egybeesett az illegális migráció elleni küzdelemmel, a déli határzár megépítésével, ami jelenleg is Magyarország biztonságának forrása.

Olyan honvédséget kezdett el felépíteni, amely a jövő kihívásaira is válaszokat tud adni, ezért született meg a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program. Ez mindenképpen képességnövekedést, technikai modernizációt és nyilván a katonák megbecsülését, a honvédség megtartóképességét erősíti, amelynek köszönhetően növekszik Magyarország biztonsága – mesélte. Minisztersége során elkezdték kiépíteni a kadétrendszert, a tartalékosrendszert új alapokra helyezték, illetményt emeltek, és az életpályamodell kidolgozásán fáradoztak.

Nincs még egy olyan foglalkozás, ahol esküben fogadják meg: a hazájukért az életüket is képesek feláldozni"

– mondta a katonákról Simicskó István. Szerinte utódja, Benkő Tibor is remekül helyt fog állni honvédelmi miniszterként. Munkásságához sok sikert kívánt.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére