Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Sikeresen megoperálták a Bulgáriában balesetet szenvedett lányt

2017. augusztus 19. 22:58

Sikeres műtétet hajtottak végre pénteken Szegeden a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett és azóta kómában lévő Burkus Vanesszán. A délmagyar.hu szerint a lány már reagál a körülötte lévőkre.

A szegedi idegsebészeti klinikán pénteken délelőtt 11 órakor tolták be a műtőbe Burkus Vanesszát, hogy helyrehozzák törött csigolyáit. A Bulgáriában autóbalesetet szenvedett 19 éves lány operációja jól sikerült: még azt a rögzítő eszközt is levehették róla, amellyel az elmúlt napokban stabilan tartották a fejét.

Az édesanyja és én hiába beszélünk hozzá, nem reagál. Párjának, Martinnak azonban már sikerült néhány reakciót kiváltania. Úgy is fogalmazhatnék, hogy vele már kokettál"

– mesélte nevetve a Délmagyarnak az édesapa, Burkus Sándor.

A lány Bulgáriában fertőzést kapott

Ismeretes, hogy a lány  három hétig egy Isten háta mögötti bolgár kórházban feküdt kómában, családja hiába akarta hazaszállítani, érthetetlen okból a bolgár hatóságok nem adták ki a szállításhoz elengedhetetlen papírokat. A lányt végül augusztus 10-én egy kisgéppel hozták haza, előtte több millió forintot követelt a külföldi kórház.

Az autóbaleset miatt egyébként a család kártérítési pert indított a vétkes sofőrrel szemben, az ügyben egy nemzetközi jogi iroda képviseli őket. Ez az iroda intéz mindent a családnak, valamint a balesetben elhunyt nőnek és a kisebb sérüléseket szerzett Martinnak is. A csoportos kártérítési ügy legalább egy évig elhúzódik majd.

A vétkes sofőr a baleset után oda sem ment a sérültekhez, és a mai napig nem kereste a konzulátust, nem érdeklődött Vanessza állapota felől, kihallgatásán pedig csak annyit közölt, hogy sietett, ezért előzött tiltott helyen. Huszonnégy óra fogva tartás után szabadon engedték.

A lány balesetéről, kirablásáról és a messze földön híres bolgár zsarolásról pedig itt olvashatsz bővebben.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Angela Merkel a kínai elnökkel egyeztetett

Kölcsönös látogatásokról és országaik stratégiai együttműködésének elmélyítéséről egyezett meg Angela Merkel német kancellár és Hszi Csin-ping kínai elnök szombati telefonbeszélgetésük során - közölte Steffen Seibert, a berlini kancellári hivatal szóvivője.

Kövér: az ellenzéki káoszkoalíció bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot

Kövér: az ellenzéki káoszkoalíció bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot

spring is coming

Kövér László szerint a magyar nemzet és Európa érdeke is az, hogy Magyarország jelenlegi kormánya folytatni tudja munkáját az áprilisi parlamenti választások után.

Németországban és Belgiumban is afgán migránsok gyilkoltak a héten

Németországban és Belgiumban is afgán migránsok gyilkoltak a héten

amerika, london, párizs

Mindketten a saját barátnőjüket késelték halálra, az egyik áldozat mindössze 17 éves volt.

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

spring is coming

Egy, a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be "orrvérzésig" a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük.

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

spring is coming

Vasárnap Nagykőrösön tartott kampányrendezvényt a Jobbik, de az előadásra szinte senki sem volt kíváncsi.

Megkéselte tanárát egy 7 éves diák Németországban

Már korábban is sok baj volt vele, de a hatóságok nem tettek semmit.

Orbán Viktor is üzent a rendkívüli hóhelyzet miatt

A miniszterelnök a rendkívülinek számító időjárási helyzet miatt ellátogatott az operatív törzs budapesti központjába, melyről egy videó is felkerült a Facebook-oldalára.

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nem állt le, bár egyre több területet vesztenek el, egyes embereket még mindig könnyen tudnak mozgósítani szerte Európában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére