Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Sikeresen megoperálták a Bulgáriában balesetet szenvedett lányt

2017. augusztus 19. 22:58

Sikeres műtétet hajtottak végre pénteken Szegeden a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett és azóta kómában lévő Burkus Vanesszán. A délmagyar.hu szerint a lány már reagál a körülötte lévőkre.

A szegedi idegsebészeti klinikán pénteken délelőtt 11 órakor tolták be a műtőbe Burkus Vanesszát, hogy helyrehozzák törött csigolyáit. A Bulgáriában autóbalesetet szenvedett 19 éves lány operációja jól sikerült: még azt a rögzítő eszközt is levehették róla, amellyel az elmúlt napokban stabilan tartották a fejét.

Az édesanyja és én hiába beszélünk hozzá, nem reagál. Párjának, Martinnak azonban már sikerült néhány reakciót kiváltania. Úgy is fogalmazhatnék, hogy vele már kokettál"

– mesélte nevetve a Délmagyarnak az édesapa, Burkus Sándor.

A lány Bulgáriában fertőzést kapott

Ismeretes, hogy a lány  három hétig egy Isten háta mögötti bolgár kórházban feküdt kómában, családja hiába akarta hazaszállítani, érthetetlen okból a bolgár hatóságok nem adták ki a szállításhoz elengedhetetlen papírokat. A lányt végül augusztus 10-én egy kisgéppel hozták haza, előtte több millió forintot követelt a külföldi kórház.

Az autóbaleset miatt egyébként a család kártérítési pert indított a vétkes sofőrrel szemben, az ügyben egy nemzetközi jogi iroda képviseli őket. Ez az iroda intéz mindent a családnak, valamint a balesetben elhunyt nőnek és a kisebb sérüléseket szerzett Martinnak is. A csoportos kártérítési ügy legalább egy évig elhúzódik majd.

A vétkes sofőr a baleset után oda sem ment a sérültekhez, és a mai napig nem kereste a konzulátust, nem érdeklődött Vanessza állapota felől, kihallgatásán pedig csak annyit közölt, hogy sietett, ezért előzött tiltott helyen. Huszonnégy óra fogva tartás után szabadon engedték.

A lány balesetéről, kirablásáról és a messze földön híres bolgár zsarolásról pedig itt olvashatsz bővebben.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

1300 migráns és a kvóták, avagy így hazudik az ellenzék

1300 migráns és a kvóták, avagy így hazudik az ellenzék

közeleg a tél

A szétesés állapotában levő ellenzéki pártok és a hozzájuk tartozó média jobb híján olyan hazugságokba menekül, mint annak a képtelenségnek az ismételgetése, miszerint a kormány titokban "befogadott" volna 1300 migránst. Az ellenzék szándékos hazugságával szemben a valóságban a kormány nem fogadott be senkit és nem adott állampolgárságot egyetlen illegális bevándorlónak vagy migránsnak sem. Oltalmazotti státuszt csak az a közel 1300 külföldi kaphatott, akik a magyar határ tranzitzónáiban adták be kérelmeiket. Mindennek semmi köze a brüsszeli kvótarendszerhez.

Trump kitart a fal megépítése mellett

Trump kitart a fal megépítése mellett

amerika, london, párizs

Donald Trump Twitter-bejegyzésben szögezte le, hogy soha nem változott meg a véleménye az amerikai-mexikói határra tervezett fal megépítéséről.

Liberális boszorkányüldözés miatt kellett elköltöznie a H&M-es kissrác családjának

A H&M ötéves, fekete reklámarcának családja biztonsági okokból kénytelen volt lakhelyet váltani a rasszistának kikiáltott reklámmizéria következtében.

Gyanús port találtak a belga migrációs államtitkár irodájában

Gyanús port és egy töltényt tartalmazó borítékot találtak Theo Francken belga menekültügyi és migrációs államtitkár brüsszeli irodájában csütörtökön, mire a hatóságok lépfene-riadót rendeltek el, és azonnal kiürítették az épületet.

Németországban már sértő megkérdezni, hogy "honnan jöttél"

Németországban már sértő megkérdezni, hogy "honnan jöttél"

amerika, london, párizs

Az egyik kutatószervezet legfrissebb felmérése szerint a láthatóan bevándorlók leszármazottjai sokkal többször érzik magukat kirekesztve, mint külföldi "németnek kinéző" társaik.

Pert indít a szlovák belügy ellen egy cigány szervezet

Pert indít a szlovák belügy ellen egy cigány szervezet

amerika, london, párizs

Beperli a szlovák belügyminisztériumot az Európai Romajogi Központ nevű civil szervezet a cigányokkal szembeni intézkedéscsomag miatt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

A belgák többsége nem érzi magát otthon a saját országában

A belgák többsége nem érzi magát otthon a saját országában

amerika, london, párizs

Egy új felmérés szerint az országban lévő muszlim bevándorlóknak köszönhetően a belgák kétharmada úgy érzi, hogy invázió sújtja országukat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére